Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
eğer öleyse süper bu ya hemen kalkıp deniyorum saol şimdiden canım.

merhaba arkadaşım,senin yazını okuduktan sonra biraz da olsa umutlandım.ben de kendimi bildim bileli göz altlarım hep mordur,bugüne kadar kullanmadığım krem kalmadı.umarım bana da fayda eder,yarın gidip alıcam.Birşey sormak istiyorum rezene yağını neyle karıştırdın ve ne kadar sürede fayda etti yanıtlarsan çok sevinirim.

selammm ben yeni üye oldum benimde sorun hamilelikten dolayı oluşan kahverengi lekeler

sivilce için;
bir çay kaşığı kuru maya, 1 adet antibiyotik(marka farketmez), 1 tatlı kaşığı oksijenli su karıştırıp sadece sivilce ve sivilce lekelerinin üzerine sürdüm. 20 dk bekleyip yıkadım. ardından maden sodasının içine birkaç damla limon sıkıp cildimi tonikledim. 10gün boyunca aksatmayıp, hergece uyumadan önce yaptım. suna dumankaya nın tarifidir. sivilcelerim ne durumda mı. Hangi sivilceler :) İzi bile yok...

sivilce için;
bir çay kaşığı kuru maya, 1 adet antibiyotik(marka farketmez), 1 tatlı kaşığı oksijenli su karıştırıp sadece sivilce ve sivilce lekelerinin üzerine sürdüm. 20 dk bekleyip yıkadım. ardından maden sodasının içine birkaç damla limon sıkıp cildimi tonikledim. 10gün boyunca aksatmayıp, hergece uyumadan önce yaptım. suna dumankaya nın tarifidir. sivilcelerim ne durumda mı. Hangi sivilceler :) İzi bile yok...

arkadaşlar bugday yağını kesinlikle yüzünüze sürmeyin tüylenme yapıyor yüzünüzde bugday yağı ve hind yağı kıl köklerini besliyor. bnde burda yazılınca denedim. yzüümde hiç tüy yoktu kaş ve bıyık dahi aldırmazdım fakat bugday yağının cilde iyi geldiğini yazmışlar denedim yüzümün tamamında tüylenme yaptı sizleride uyarmak istedim sevgilerle

Ecet Kabartma Tozu Ve Yoğurdu Bende Denedim Birkere Yaptim Daha Ama Güzel Fark Ettim Cidimdeki Değişikliği Deneyin Bencede

EVET BENDE BU KARIŞIMI DAHA ÖNCE BURADA OKUDUM VE DENEDİM İŞE YARIYO CİLDİMİN GERİLDİĞİNİ VE PARLADIĞINI HİSSETTİM TAVSİYE EDERİM DENEYİN SİZDE

Bayanlar Ben Kil Maskesini Yillardir Yapanlardanim. Gerçekten Faydali Cildi Derinlemesine Temizlemek Için Birebir Evet Sivilcelerede Iyi Geliyo Cildiniz Yağli Ise Kili Sodayla Eğer Kuru Ise Gülsuyuyla Açar öle Yüzünüze Sürerseniz Daha Iyi Sonuçlar Verdiğine çok şahit Oldum Kolay Gelsin Güzel Ve Gülen Yüzler Dileğiyle

Bitkisel Yağlar Iyiymiş Ama Uzun Vadede Yağ Libomlarina Sebep Oluyomuş özelliklede Göz Altlarinda Bence Saf Haliyle Kullanmayin Suyla Kariştirmakta Fayda Var

gerçekten innovanın ürünleri çok güzel özellikle rimeli bitki özlü olduğu için kirpiklerimide dökmüyor
konuyla alakalı değil ama arkadaşlar resminizi nasıl koyuyosunuz ya ben beceremedim yaf

arkadaşlar limon suyuyla yoğurdu karıştırıp yaptığımız maskeyi ben de denedim.ii geliyor evet ama limon suyu yerine limon sosu koymayın sakın:)zira ben öyle yaptım alnımda sivilce yaptı.

Hafta da bir ; bir tencere suya maydonoz , nane , evde ne kadar yeşil yapraklı bitki varsa koyuyorum kaynatıp yüzümü buhara tutuyorum ... Sonra siyah noktaları hafifçe mendil yardımıyla sıkıyorum ama çok bastırmadan ... En son yüzümü yıkayıp yoğurt ve limon maskesi yapıyorum , memnunum sonuçtan :))
Geçenlerde de yaş maya maskesi yaptım tüm yüzüme o da hoşuma gitti göz altına da iyi geldiğini düşünüyorum .

kızlar en güseli yoğurt gerçekten.hem yiyin hem sürün yüzünüze bol bol inanılmaz yapıyor cildi.2 çay kaşığı yoğurdu eğer yüzünüz yağlı ise 3-4 damla limonla karıştırın ve yüzünüze sürün. kuruduktan sonra bir daha sürün üstüne 2.kat kuruyunca elinizile ovuşturarak çıkarın yavaş yavaş. ama yıkamayın öyle yatın sabaha da gülsuyu ile silin.muhteşem olcak cildiniz ben yapıyorum ve çokk memnunumyerimseniben sevgiler hepinizeea.s.

ben fazla zahmetli maskeleri sevmiyorum..en zahmetsiz ve masrafsız olanı yüzünüz nemliyken tuzla peeling yapıyorsunuz. tuz, mineral olduğu için de iyi geliyor.. hem de canlılık veriyor.

bir peeling daha.. bi yerde okumuştum ama bu bile zahmetli geldiği için uygulamadım. ama herzaman doğal peelingleri severim.. doğal bala irmik karıştır ve yüzüne masaj yaparak yedir. 10 dak. beklet ve yıka..

bunu sadece göz altları içinmi kullanmalıyız göz komple çevresine sürsek olurmu?

bugday yağını sürmeyin arkadaşlar yüzünüze veya gözaltına tüylenme yapıyor benden söylemesi deneyin görün

mısır unu,kil,el kremi,azda su:siyah noktaları temizliyor..
limon kabuğu ve yoğurt:siyah noktaları temizliyor..gözenekleri açıyor..
yoğur ve bal:cilde yumuşlaklık veriyo..
ben bunları kullandığım için belirtiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…