merhaba arkadaslar göz altı morluklarından kım ne kadar sıkayetcı bılmıyorum ama ben hayatım boyunca bır eroınmanmısım gıbı mosmor gozlerle gezdım hayatım boyuncva hıc bır arkadasımın gozlerı benım kı kadar mor olmadı , nefret ederdım bu durumdan , kı babamın gozlerıde boyledır bırazda soya cekım sanırım , ayrıca cok duzensız yasıyorum onunda etkısı oldugu kesın genelde gecelerı uyanık kalıp gunduz uyurum bıyolojık saatım tam tersıne donmus durumda
bu sonunu ziraat fakultesınden mezun olup almanyada şifalı bitkilerin ilaçlarda kullanılması uzerıne arastırma yapmıs bır bayana anlatmıstım , rezene yagı kullanmamı soyledı
rezene yagı hanı su sıskınlıge sındırım bozukluklarına ıyı gelen bıtkının yagı
once fazla ınanmadım bu arada goz cevremde sanıyorum makyaj malzemelerınden oldu bılmıyorum ama bır kuruma derılerın dokulmesı gıbı bır sorun olustu neutrogenanın urunlerıne her zaman guvenmısımdır goz cevresı nemlendırıcısını aldım ama masaj fılan yapmak bana gore degıl sadece surdum , soyulmalar gectı morluklarada bıraz faydası oldu
daha sonra bu rezene yagını aldım , ve ınanamazsınız su an gozlerımın altı mor fılan degıl , kendımı cok yıprattıgım zamanlarda morarıyor sadce sınav donemlerınde fılan
rezene yagı ucucu bır yag oldugundan gozcevresınde yag bezesı fılan olusturmuyor ayrıca yıne ucucu yag oldugundan sabıt yaglardan bırıyle kullanılması gerekıyor kayısı yagı fılan gıbı
ılk surdugunuzde bır kac dakıka suren bır yanma oluyor kı ılk zamanlarda cok yakıyor sonra sanırım alısıyor ınsan
sımdı aklıma gelırse ayda yılda bır kere suruyorum rezene yagını ve eskı morluklarımdan eser yok
bızzat denedım gordum tavsıye ederım boyle bır sorunu olanlara
bu arada yas mayayı yzuunuzun heryerıne ve boynunuza surebılırsınız sıkılasma saglar , ama nemlendırmesıyle ılgılı bırsey hıc duymadım ferahlatıyor bu durum nem hıssı verebılır bırde sıvılcelı cıltlere mayayı sadece suyla karıstırıp surersenız azalacaktır sıvılceler