Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
benimde minik bi kurtarıcım war kıslarrr, 1 yumurta akını we bir tatlı kaşığı şekeri karıştırın, haftada 1 kes sürüp kuruyana kadar bekleyin we ılık suda temizleyiiin, cildiniziii müthiş gericektirrr, bennn kullanıyorum we yüzüm taşş gibi, mutlaka deneyin ilk kullanımda faydasını görüceksinizdir :)

bende bu siyah noktalardan sikayetciydim. teyzem bi tarif verdi. kendisi uygulamis, kesin cozum, ben kurtuldum mutlaka yap dedi.

1 yumurtayla 2 corba kasigi sekeri cirp. cikan kopugu siyah noktalarina sur. kurumasini bekle. sonra yuzunden soy. bunu siyah noktalarin bitene kadar ustuste yapabilirsin dedi.

hic bir zarari yokmus. bende deniycem. sonuclari yazarim.
kolay gelsin..

dün akşam yaş maya ve sütü karıştırdım. göz çevreme sürdüm. kalanı da tüm yüzüme sürdüm. göz çevresi için hakikaten çok faydalı. ince çizgilerden eser kalmadı. fakat tüm yüze sürmenizi tavsiye etmiyorum. cildi kurutuyor. akşam ve sabah nemlendirici sürmeme rağmen halen gerginlik hissediyorum cildimde.

kızlar herşey çok güzel ama ben korkuyorum denemeyeCADIARZU yüzdeki kılları beslermi die öyle bir korkum var olabilirmi sizce

canım ya benimde cildim karma ve kırmızılık var yüzümde o kadra pahalı kremler kullandım geçmiyor az var ama beni rahatsız ediyor cildime yi gelirmi bende yapsam.

benden sana yaptığım bir tarif beyaz kil pirinç unu el kremi ve süt bunları eşit miktarda bir kaba koyup krem haline getirdikten sonra mask halinde yüzünüze sürüp 20 dakika sonra nemli bir bezle ovalayarak çıkar sonra yıka gözenekleride sıkılaştırıyormuş:teytey:

bu yağları kullanınca çoğu kişide pullanma yapıyor bunu unutmayın temiz cilt çok önemli cildinizin nasıl bir yapısı olduğunu öğrendikten sonra yapılacak şeylerin daha çok faydası oluyo

tamam mutlaka yaz ama :a015:

Benim göz altı morluklarım var en kısa zamanda deneyeceğim.

hassas karma ve benimkisi gibi hemen kızarıp pul pul dökülen cilde sahip olanlara nemlendirici olarak gliserini denemelerini tavsiye ederim.1 çorba kaşığı gliserin, 1 çorba kaşığı su veya daha fazla karıştırıp yüzünüze sürün.yapış yapış olduğu için gündüz kullanılmaz.ben su yerine limon suyu kullanarak ellerime uyguluyordum çok hoşuma gitti etkisi yüzüme de deneyeyim dedim ve sonuç harika benim için.acayip alerjik ve hassas bir cildim olduğu için rahatlıkla tavsiye ediyorum.yağlı cildi olanlar da limon suyunu çok koyup kullanabilirler sanırım hem limonun beyazlatıcı etkisi de var.

canım kayısı yagı su ile seyreltilerek ciltte kullanılabilir hiç bir sakıncası olmaz.
bütün yağlar için geçerli bu, suyla seyreltip kullanın direk cilde uygulamayın

kız gurbaa bütün cilt bakımlarından sen çıkıyosun seninde ilgi alanınamı giriyo yoksa :))a.s.

canım kayısı yagı su ile seyreltilerek ciltte kullanılabilir hiç bir sakıncası olmaz.
bütün yağlar için geçerli bu, suyla seyreltip kullanın direk cilde uygulamayın

yazdığın konu ilgilendiğim bi konu hatta yazını okuduktan sonra gidip buğday yağı bile aldım ama bi arkadaşım bu yağları hergün kullanma yağ butonu yapıyor dedi bense göz çevresi için almıştım hemde cildi sıkılaştırıcı özelliği var diye duymuştum üzüldüm ne yapacağımıbilmiyorukmnaniknanik

bir sorum olacak bu yogurtlu maske bazi tariflerde yogurt bal ve limon
bazilarinda ise yogurt limon olarak geciyor bir fark varmi aralarinda birde acaba sadece siyah noktalarami iyi geliyor yoksa gozenekleride sikilastiriyormu bende tek tuk siyah nokta olmasina ragmen elmacik kemiklerimde gozenekler var ama icleri siyah degil bir de bu maskeyi nasil suruyorsunuz yani elimize alip oyle yuze bulastiracakmiyiz yoksa pamukla falanmi cevaplar icin simdiden tesekkurler :))))))

Bende yine burda okumuş ve hemen uygulamıştım kayısı çekirdeği yağı limon yağı vs gibi yağları...İlk başlarda iyi geliyordu ama şimdi göz çevremde hatta az birazda yanaklarıma doğru yağ bezecikleri çıktı...Şimdi onlarda başım dertte birilerinin bana önerisi var mı? Uzun süredir böyle:çok üzgünüm:

arkadaşım bu maskelerin her ikisini de denedim ben.ama tabi devamını getirmek ve düzenli yapmak önemli olan. Yanlız faydası olduğunu çoğu kişiden duydum. karışıma bal konulduğu zaman yüzü temizledikten sonra güneşe çıkmamak gerekiyormuş. leke bırakabiliyormuş. bir de bu karışımı ben pamuk kullanarak yüzüme sürdüm ve yaklaşık yarım saat tuttum. haftada 1-2 defa yapmak yeterliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…