Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
cevabin icin tesekkurler gelincik21 dun denedim. Sanirim yogurdu biraz fazla koymusum yuzumden akip durdu :) sonra birdaha yaptim sanki yuzumu biraz yumusatti gibi geldi ama sanirim surekli yapinca fark anlasilacak tam birseyler hissettim diyemem. Ama yilmak yok gozenekler beni deli ediyor makyajla kapaniyor ama sonra yine ordalar sinir oluyorumm

saclarım çok cılız onları gurlestırmek ıcın sızlerın onerebılecegı neler var kırıklarınıda aldırmak ıstemıyorum aslında

Bende yine burda okumuş ve hemen uygulamıştım kayısı çekirdeği yağı limon yağı vs gibi yağları...İlk başlarda iyi geliyordu ama şimdi göz çevremde hatta az birazda yanaklarıma doğru yağ bezecikleri çıktı...Şimdi onlarda başım dertte birilerinin bana önerisi var mı? Uzun süredir böyle:çok üzgünüm:

Aynı dertten ben de musdariptim. Oldukça kuru bir cildim var, çocukluğumdan beri. Doktor Neutrogena önermişti, gerçekten de hayatımda kullandığım en başarılı nemlendiricidir. Adeta şifa kaynağı bu konuda ; fakat benim kimi kokulara karşı da hassasiyetim var, bazı sabun, parfüm vs. esasları tiksindirici geliyor zaman zaman. O nedenle, bir süreliğine kremleri bırakıp doğal yağları inceledim, pek çoğunu denedikten sonra en etkilileri olan limon,jojoba ve greyfurt yağlarını sürekli kullanmaya başladım. Jojoba nem dengesi sağlarken diğer turunçgil yağları ölü deriyi temizlemede çok etkiliydi, cildim gerçekten de yumuşacıktı. Fakat 6-7 aydan sonra göz çevremde yağ bezeleri oluşmaya başladı, ki en tehlikeli bölge, burada bezeciklerden kendi başınıza kurtulmaznızın imkanı yok. Giderek artınca sebebinin yağlardan kaynaklandığını anladım ve hemen kullanmayı bıraktım. Kullanmadığım süre içinde yavaş yavaş azalmaya başladılar, ama benim beklemeye niyetim yoktu. Bir araştırma yapıp doğru yöntemi buldum ve lazerle hepsinden kurtuldum. Ama lazer de ne yazık ki bu bezeler için ebedi çözüm değil, çünkü daha geçen ay bir kaç tanesi yeniden hortladı :çok üzgünüm: Göz altlarıma sadece özel nemlendirici sürüyorum ve artık yağ kullanmıyorum ama ona rağmen bu göz kremleri de tetikleyebiliyor galiba. Sadece o da değil, tükettiğimiz gıdaların de etkisi fazlaymış. Velhasıl buradaki arkadaşlara göz altı için yağ kullanmadan önce bir kez daha düşünün derim.

merhaba, yeni üye oldum bu siteye..çok güzel bilgiler var..burun bölgemde çok siyah nokta var. yanaklarımda olan bir kaç tane kırmızı leke beni çok rahatsız ediyor. gözenekler de çok açık.. bu akşamdan itibaren ben de bahsedilen bakımlardan yapacağım..ama hangisinden başlayacağıma karar veremedim.. limon-yoğurt, maya süt ve ya kabartma tozu-yoğurt..hangisinden başlasam acaba? bana yardımcı olabilir misiniz?

saclarım çok cılız onları gurlestırmek ıcın sızlerın onerebılecegı neler var kırıklarınıda aldırmak ıstemıyorum aslında

canım kesinlikle sarımsak sür saçlarına.hakiki zeyinyagı ve sarımsağı karıstır yada sadece direk olarak sarımsagı saç diplerine sür.yeni saçlar çıkarıyor.kırıkların içinde badem yağına limon koyup sür.bunu 6 ile 9 ay arası aksatmadan kullan saçların süper olıur emin .ol.

ya kızlar..

bende bugday yağını kullandım özellikle gözaltı morlukları için ama sanırım yağ bezecikleri oluşturdu..:1shok:: ben direk uyguladım belki de ondan oldu ama .. küçük küçük beyaz bezecikler oluştu.. hemen bıraktım kullanmayı.. ama sivilce izlerine birebirr..:1closedeyes:

CANM BUNU NEYE GÖRE SÖYLÜYOSUN KULLANDINMI İZLER İÇİN EGER ÖLE İSE YAZARMISIN YOKSAKULLANAN BASKA BIRIMI SÖYLEMİŞTİ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

kızlar ben bu buğday yagını bide kayısı çekirdeği yağını cilt doktoruma sordum nedersiniz dedim gerçekten işe yarıyor dedi ikiside çok etkiliymiş şu an roaccutane kullandığım için kullanamıyorum doktorumda aynısını dedi ilaç bittikten birkaç ay sonra kullanabilirmişim. doktordan yağlara vize çıktı haberiniz olsun :)

CANM BU YAĞLARA HEMEN HEMEN DR LAR HİÇ KARŞI ÇIKMIYO AMA YAĞ BUTONLARIYAPTIĞIDA HERKESIN YAKINDIĞI BİRŞEY DİKKAT EDN BEN OLSAM ŞU MAYA FORMÜLÜNÜ DENERM

doğal kil maskeleride ço kgüzel oluyor zeytin yağıyla birlikte ben yapıyorum memnunum hanımlar...:icecream:

bende kayısı yağı almıştım sizi yeni okudum bilginiz için tşkler. Hemen birde kayısı çekirdeği yağı alıp deniycem tekrar tşkler.

yoğurt limon ve bal karışımını yüzüme uyguladım cildimin nefes aldığını farkettim ve yumuşacık oldu. birde balsız deneyeceğim bu tarifi

merhaba bayanlar ben bu siteye yeni üye oldum.yoğurt ve limon maskesini denedim.biraz fazla yapmışım kardeşlerim ve eniştemde sürdü:) cildimin daha yumuşak olduğunu hissettim. devamlı kullanırsam etkili olacağını düşünüyorum

Peki U Maske Her Cilt Tipine Uygunmudur Kizlar Benim Cildim Hassas Va Karma

arkadaşlar sakın öle temizleme jeli flndı gibi şeylere para vermeyin gül suyunun çok duydum ve kullandımda harika ya hem mis gibi kokuyosunuz güzel bi hava veriyo insana kendinizi ii hissediyosunuz.bide ben kil maskesini duydum cilt için ama kullanmadım deneyen varmı tam olarak işlevi ne saçada ii geliyomuş sanırım..bu arada tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..bu gidişle kadınlarkulubu üyeleri kendi kendilerinin kuaförü olacak gibi..:teytey:

arkadaşlar kili suyla değil limon suyu ile açın daha etkili olur. cildi pürüzsüzleştiriyo ben sivilceler için kullandım ama stresten ne kadar kullansam yine cıkıyo :KK43:

her cilt için uygulanabilir.bal yoğurt ve limon.bunları karıştırıp cildinize sürün kuruyana kadar yani 20 dak kadar bekleyin ve yıkayın.farkı görüceksinizsüprizzzzz

gerçekten bende nesrin ve suzi gibi denedim tavsiyede ettim herkese. sitede okuyanlarda kullanırsa etkisini görücek.tşkler kızlar

gözaltı kırışıklıkları için bende bir tarif vereyim sizlere. bir tane bepantene pomat,7 damla kayısı çekirdeği yağı,1 tane evigen ampul bunları bir krem kutusuna koyup bir tahta çıbukla karıştırıyorsunuz kürdan olabilir bir gün beklettikten sonra gözaltlarınıza hafif bir şekilde masaj yaparak sürüyorsunuz ben faydasını görüyorum.

bu siteye 3 gündür takılıyorum ve acayip hoşuma gitti hemen üye oldum. bende göz altı morluklarından şikayetçiyim. ne yaptıysam geçiremedim .nane yağını bide mayalı yağsız sütlü tarifi denicem hemde vakit kaybetmeden. çook teşekürler

sevgili deniz ötesi verdiğin teriften o kadar emin gözüküyosun ki hemen denicem şimdiden tşk.

X