Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
arkadaşlar ben aktara gittiğimde bana cildin yağlıysa kayısı özü kuruysa buğday yağı kullan dedi sizce doğru mu ya adam 40 yıllık aktarmış bi bildiği vardır heralde.yani siz sivilceli ciltlere buğday yağı demişsiniz e daha artarsa sivilceler

arkadaslar ben bugun dermatologa gittim bugday yagini sordum cilde iyi gelirmi diye hayir dedi bi kac gun iyi gelir dedi 2 3 hafta sonra cok kotu oluyomus dedi sivilceler doluyomus dedi. Bende bugday yagini alicaktim ama vazgectim. Uzun sureli kullanan varmi??? Sonuc ne oldu??

evet gerçektende doğru,ben iki hafta oldu buğday yağı kullanalı,bugüne kadar yüzümde sivilce nedir bilmezdim şuanda suratımda sivilce olmaya başladı ben buna bağlıyorum

arkadaşlar bugün tv kadın olmak adındaki programı izledim orda biyolok pervin bulgak ın vermiş olduğu göz çevresi için bir terif var bunu sizinle paylaşmak istiyorum.GÖZ ÇEVRESİ İÇİN çeyrek kivi suyu 2 yemek kaşığı yoğurt suyu 4 çay kaşığı limon suyu gece yatmadan önce sürün kesinlikle gündüz sürülmemesi gerektiğini söyledi çünkü yüzde lekelenme yapa bilirmiş.

unutmadan kivinin siyah çekirdekleri kesinlikle çıkarılmayacak onlarla birlikte kulanılacakmış.

Benim cildim karma ve ne kadar mutlu olursam oluyum her zaman yorgun ne yapmam lazım
:uhm:

tavsiyeleriniz için teşekkürler.doğal yollarla bu tür sorunları çözümlemek daha gzl

TIRNAKLAR DA BAKIM İSTER
Tırnaklar güneşlenme süresince kalınlaşır, şekil anlamında bozulur, kolayca kırılabilir veya pul pul dökülür. Bu esnada deri de değişir. Lavanta işte bu noktada imdadımıza yetişiyor. Tırnaklarınızın üzerine süreceğiniz lavanta yağı etkin bir koruma sağlayarak, sözünü ettiğimiz olumsuzlukları yaşamanıza engel olur.

EL MASKESİ
Maskeyi uygulamadan önce bir süre ellerinizi ılık suda yumuşatın. Ardından tırnaklarınızı 5 dakika boyunca ılık zeytinyağı ve 1 çay kaşığı balın içinde bekletin. Sonra da zeytin yağla ellerinize ve parmaklarınıza masaj yapın.
Soyun şu portakal kabuğunu
Malzeme: Rezene + anason + biberiye
Hazırlanışı: Cildinizde oluşan portakal kabuğu görünümü artık canınıza tak etti. Öyleyse çok kolay hazırlanan bir karışımla sonunda selulitlere ‘elveda’ diyebilirsiniz. Bunun için sabahları, 1 litre suya 1 tatlı kaşığı rezene, bir tatlı kaşığı anason ve 1 tatlı kaşığı biberiye atın. Bu karışımı kısık ateşte 5 dakika kadar kaynattıktan sonra 10 dakika demlenmeye bırakın. Soğuyan karışımı gün boyunca bol limonla tüketin. Selülitlerinizin yok olduğunu ya da en azından gözle görünmeyecek kadar azaldığına şahit olacaksınız.

Soyun şu portakal kabuğunu
Malzeme: Rezene + anason + biberiye
Hazırlanışı: Cildinizde oluşan portakal kabuğu görünümü artık canınıza tak etti. Öyleyse çok kolay hazırlanan bir karışımla sonunda selulitlere ‘elveda’ diyebilirsiniz. Bunun için sabahları, 1 litre suya 1 tatlı kaşığı rezene, bir tatlı kaşığı anason ve 1 tatlı kaşığı biberiye atın. Bu karışımı kısık ateşte 5 dakika kadar kaynattıktan sonra 10 dakika demlenmeye bırakın. Soğuyan karışımı gün boyunca bol limonla tüketin. Selülitlerinizin yok olduğunu ya da en azından gözle görünmeyecek kadar azaldığına şahit olacaksınız.

Benim cildim karma ve ne kadar mutlu olursam oluyum her zaman yorgun ne yapmam lazım
:uhm:

benimde cildim karma, gecenlerde biyerde maydonoz maskesini okudum ama tam hatırlamıyorum nerde olduğunu,gün içinde bikaçkere yapılabiliyomuş, hemen denedim bende ama bikere yapabildim üşengeçliğimden benneyaptımki ama süper etkisini gördüm ilk andan beri
bi demet maydonozu iyice yıkadıktan sonra saplarıyla beraber 2bardak kaynamış suya koyup ağzı kapalı bişekilde kısık ateşte 5 dkk haşlıyoruz, 20 dkk demlenmeye bırakıyoruz,sonra süzüyoruz, böylece etkili cilt losyonu ve lapası elde ediliyo.Temiz cilde lapası sürülüp 20 dkk bekletiliyo.sonra süzülen maydonoz suyuyla yüz yıkanıyo,
ben yaptım memnun kaldım,şimdi cildim parlıyo, temiz ve gergin görünüyo,ben bu işlemden sonra salatalığın kabuklarını ince ince soyup yüzüme koydum yarım saat beklettim sonra bi dilim salatılığı yüzümde gezdirdim ve öylece bıraktım yıkamadım,umarım sende memnun kalırsın

ay sorun bendede var cildim karma bende senin gibi maydanozun çok iyi geldiğini duydum ama deneme fırsatım bi türlü olmadı.bide benim cildemde kızarıklık var çok gucuk bişey iki defa doktora gitim ruboril krem verdi o kadar para verdim bi işe yaramadı.doğal bi yöntemi varmıdır bu kızarıklık için bilmiyorum.

<<<qünLük bakıM>>>

yaqLı-Karma ciltler için temizLeme sütü :

3-4 tatlı kasıqı su
1 tatLı kasıqı baL
yarım bardak süt
1 yumurtanın sarısı

kaynamıs suda baLı karıştırarak eritin ardından sütü iLave edin iyice cırpın soN oLarak da yumurta sarısını katıp karıştırın doLapta saklayabilceğiniz bir kaba koyup sabah ve aksam bu temizLeme sütüyLe ciLdinizi temizLeyin

yaqLı-Karma ciLtler içiN Tonik

su
kusburnu

kaynamıs suyu derin bir kaseye koyun miktarLarını siz ayarLayın belLi bi öLçüsü yok kusburnunu ıcıne atın demLenmeye bırakın sonra bı cataL yardımıyla kusburnunu ıyıce suyun ıcınde ezın ozu cıkması ıcın son oLarak da suzup yıne dolapta sakLayabiLeceqiniz bir kaba koyun temizLeme sütünün ardından ciLdinize sürüN ardından da nemlendirici kreminizi sürmeniz yeterLi oLacaktır günLük bakım içiN

<<<haftaLık bakıM>>>
buhar banyosu

bir miktar su
cil tipinize uyqun bir bitki

kaynamıs suya cilt yapınıza iyi qeLecek bir bitkiyLe karıştırıp qenis bir kaba koyun basınıza havlu ortup basınızı bıtkılı suyun konuLduqu genıs kaba doqru eqın 10 dk bekLeyın ve sonra pamukLa cıldınızı kuruLayın siyah noktalar varsa eqer kuruLamadan once gozeneqı ıkı parmak yardımıyla acıp ıcınden pamuk yardımıyLa sıkmadan sıyah noktayı aLabiLirsiniz . . bu isLemi yaptıktan sonra maske yapıLması cıLt ıcın daha uygunduR.

KiL maskesi

1 avuc kiL
2 corba kasıqı ıLık su
birlac damLa zeytinyaqı
birkac damLa da limoN

maLzemeLeri karıştırıp göz cevresı harıc yuzunuze surun 5-10 dk bekLetip ıLık su ile yıkayın haftada bir kez uyqulayın. .

besleyici maske

Bir yumurta akı
1 tatLı kasıqı seker

bunuda haftada 2 kez malzemeleri iyice cırpıp goz cevresı harıc tum yuzunuze uyquLayın karısım yuzunuzde kuruduqtan sonra ılık suyla havLuyLa tampon yaparak yıkayın. .

bu isLemLer düzenLi oLarak yapmak daha ıyı sonuc vericektir bizzat tarafımdan denenmıstir =)

ben buharı denedim ve sonuç felaket ama cilt için değil.cildim güzel oldu tabi ama sinüziti olanlar kesinlikle denemesin derim,ben denedim sonuç biton sinüzit iğnesi:1no2:

bugün şöyle birşey denedim,

önce içine biraz tuz attığım suyla yüzüme buhar banyosu yapıp gözenekleri açtım, sonra bir küçük olgun çileği ezdim, yüzüme kolay süreyim diye birazcık yoğurt katıp krem gibi yaptım yüzüme sürdüm yaklaşilk yarım saat beklettim, yıkadığımda burnumun üzerindeki siyah noktalar hafiflemişti ve yüzümün rengi açılmış üstelik çileğin kokusu cildime işlemiş,
vitamin açısından da çok besleyici bir maske tabii çilekte c vitamini var, ayrıca antiseptik.

arkadaşlar bende üzüm pekmeziyle yoğurdu karıştırıp sürüyorum kuruyana kadar bekleyip yıkıyorum,sonuç gerçekten mükemmel özellikle sivilcesi ve kırışıklığı olanlar mutlaka denesin yüzünüz nasıl parlıycak.

Merhaba canım, pekmez şekerli olduğu için tüylenme yapmıyor mu yüzde?

cilt güzelliği için;halis ipek kaynatılır birer bardak içilir,ekşi turunç suyu sürülür,halis sütten yapılmış sütlaç içilir,safran demlenir çay gibi içilir,bol bol incir yenir,nohut pişirilir birer bardak yenir ayrıca kızlar sabah akşam aklınıza estikçe gül suyu yüzünüze sürün ben kullanıyorum biraz ara vereyim sonra tekrar kullanmaya başlayayim hemen etkiliyor beni size de tavsiyem her şeyi kullanmanıza gerek yok cildinizi tanıyın ve neyi seviyor ne yarıyorsa onu kullanın ayrıca her şeyin fazlası zarardır kullandığınız şeyleri kararında bırakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…