Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba arkadaslar göz altı morluklarından kım ne kadar sıkayetcı bılmıyorum ama ben hayatım boyunca bır eroınmanmısım gıbı mosmor gozlerle gezdım hayatım boyuncva hıc bır arkadasımın gozlerı benım kı kadar mor olmadı , nefret ederdım bu durumdan , kı babamın gozlerıde boyledır bırazda soya cekım sanırım , ayrıca cok duzensız yasıyorum onunda etkısı oldugu kesın genelde gecelerı uyanık kalıp gunduz uyurum bıyolojık saatım tam tersıne donmus durumda
bu sonunu ziraat fakultesınden mezun olup almanyada şifalı bitkilerin ilaçlarda kullanılması uzerıne arastırma yapmıs bır bayana anlatmıstım , rezene yagı kullanmamı soyledı
rezene yagı hanı su sıskınlıge sındırım bozukluklarına ıyı gelen bıtkının yagı
once fazla ınanmadım bu arada goz cevremde sanıyorum makyaj malzemelerınden oldu bılmıyorum ama bır kuruma derılerın dokulmesı gıbı bır sorun olustu neutrogenanın urunlerıne her zaman guvenmısımdır goz cevresı nemlendırıcısını aldım ama masaj fılan yapmak bana gore degıl sadece surdum , soyulmalar gectı morluklarada bıraz faydası oldu
daha sonra bu rezene yagını aldım , ve ınanamazsınız su an gozlerımın altı mor fılan degıl , kendımı cok yıprattıgım zamanlarda morarıyor sadce sınav donemlerınde fılan

rezene yagı ucucu bır yag oldugundan gozcevresınde yag bezesı fılan olusturmuyor ayrıca yıne ucucu yag oldugundan sabıt yaglardan bırıyle kullanılması gerekıyor kayısı yagı fılan gıbı
ılk surdugunuzde bır kac dakıka suren bır yanma oluyor kı ılk zamanlarda cok yakıyor sonra sanırım alısıyor ınsan

sımdı aklıma gelırse ayda yılda bır kere suruyorum rezene yagını ve eskı morluklarımdan eser yok

bızzat denedım gordum tavsıye ederım boyle bır sorunu olanlara

bu arada yas mayayı yzuunuzun heryerıne ve boynunuza surebılırsınız sıkılasma saglar , ama nemlendırmesıyle ılgılı bırsey hıc duymadım ferahlatıyor bu durum nem hıssı verebılır bırde sıvılcelı cıltlere mayayı sadece suyla karıstırıp surersenız azalacaktır sıvılceler

merhaba arkadaşım,senin yazını okuduktan sonra biraz da olsa umutlandım.ben de kendimi bildim bileli göz altlarım hep mordur,bugüne kadar kullanmadığım krem kalmadı.umarım bana da fayda eder,yarın gidip alıcam.Birşey sormak istiyorum rezene yağını neyle karıştırdın ve ne kadar sürede fayda etti yanıtlarsan çok sevinirim.

selammm ben yeni üye oldum benimde sorun hamilelikten dolayı oluşan kahverengi lekeler

sivilce için;
bir çay kaşığı kuru maya, 1 adet antibiyotik(marka farketmez), 1 tatlı kaşığı oksijenli su karıştırıp sadece sivilce ve sivilce lekelerinin üzerine sürdüm. 20 dk bekleyip yıkadım. ardından maden sodasının içine birkaç damla limon sıkıp cildimi tonikledim. 10gün boyunca aksatmayıp, hergece uyumadan önce yaptım. suna dumankaya nın tarifidir. sivilcelerim ne durumda mı. Hangi sivilceler :) İzi bile yok...

sivilce için;
bir çay kaşığı kuru maya, 1 adet antibiyotik(marka farketmez), 1 tatlı kaşığı oksijenli su karıştırıp sadece sivilce ve sivilce lekelerinin üzerine sürdüm. 20 dk bekleyip yıkadım. ardından maden sodasının içine birkaç damla limon sıkıp cildimi tonikledim. 10gün boyunca aksatmayıp, hergece uyumadan önce yaptım. suna dumankaya nın tarifidir. sivilcelerim ne durumda mı. Hangi sivilceler :) İzi bile yok...

arkadaşlar bugday yağını kesinlikle yüzünüze sürmeyin tüylenme yapıyor yüzünüzde bugday yağı ve hind yağı kıl köklerini besliyor. bnde burda yazılınca denedim. yzüümde hiç tüy yoktu kaş ve bıyık dahi aldırmazdım fakat bugday yağının cilde iyi geldiğini yazmışlar denedim yüzümün tamamında tüylenme yaptı sizleride uyarmak istedim sevgilerle

Ecet Kabartma Tozu Ve Yoğurdu Bende Denedim Birkere Yaptim Daha Ama Güzel Fark Ettim Cidimdeki Değişikliği Deneyin Bencede

bu arada daha once yazıldı mı bılmıyorum ama benımde cılt canlandırmak ıcın oldukca memnun kaldıgım bı tarıfım var..

1 yumurta beyazıyla 1 tatlı kasıgı toz sekerı mıkserde kar gıbı oluncaya kadar cırpıyorsunuz.. sonra bu kardan yuzunuze, dekoltenıze hatta abartıp tum vucudunuza bıle surebılırsınız.. 10 dk ıcınde cıldınızın gerıldıgını hıssedeceksınız.. ıyıce kuruduktan sonra ovarak cıkartın, ve kalanını da ılık suyla yıkayın.. cıldınızın ne kadar taze , parlak ve toparlanmıs gorundugune ınanamayacaksınız..

EVET BENDE BU KARIŞIMI DAHA ÖNCE BURADA OKUDUM VE DENEDİM İŞE YARIYO CİLDİMİN GERİLDİĞİNİ VE PARLADIĞINI HİSSETTİM TAVSİYE EDERİM DENEYİN SİZDE

Bayanlar Ben Kil Maskesini Yillardir Yapanlardanim. Gerçekten Faydali Cildi Derinlemesine Temizlemek Için Birebir Evet Sivilcelerede Iyi Geliyo Cildiniz Yağli Ise Kili Sodayla Eğer Kuru Ise Gülsuyuyla Açar öle Yüzünüze Sürerseniz Daha Iyi Sonuçlar Verdiğine çok şahit Oldum Kolay Gelsin Güzel Ve Gülen Yüzler Dileğiyle

Bitkisel Yağlar Iyiymiş Ama Uzun Vadede Yağ Libomlarina Sebep Oluyomuş özelliklede Göz Altlarinda Bence Saf Haliyle Kullanmayin Suyla Kariştirmakta Fayda Var

merhaba ben innovanın maskesini toniğini ve göz çevresi kremini kullanıyorum üçüde çok güzel ürünler ve kesinlikle cildim oldukça canlandı tavsiye ederim nemlendiricim farklı eğer cildin kuruysa ismini veririm.

gerçekten innovanın ürünleri çok güzel özellikle rimeli bitki özlü olduğu için kirpiklerimide dökmüyor
konuyla alakalı değil ama arkadaşlar resminizi nasıl koyuyosunuz ya ben beceremedim yaf :emir_bebek:

arkadaşlar limon suyuyla yoğurdu karıştırıp yaptığımız maskeyi ben de denedim.ii geliyor evet ama limon suyu yerine limon sosu koymayın sakın:)zira ben öyle yaptım alnımda sivilce yaptı.

Hafta da bir ; bir tencere suya maydonoz , nane , evde ne kadar yeşil yapraklı bitki varsa koyuyorum kaynatıp yüzümü buhara tutuyorum ... Sonra siyah noktaları hafifçe mendil yardımıyla sıkıyorum ama çok bastırmadan ... En son yüzümü yıkayıp yoğurt ve limon maskesi yapıyorum , memnunum sonuçtan :))
Geçenlerde de yaş maya maskesi yaptım tüm yüzüme o da hoşuma gitti göz altına da iyi geldiğini düşünüyorum .

kızlar en güseli yoğurt gerçekten.hem yiyin hem sürün yüzünüze bol bol inanılmaz yapıyor cildi.2 çay kaşığı yoğurdu eğer yüzünüz yağlı ise 3-4 damla limonla karıştırın ve yüzünüze sürün. kuruduktan sonra bir daha sürün üstüne 2.kat kuruyunca elinizile ovuşturarak çıkarın yavaş yavaş. ama yıkamayın öyle yatın sabaha da gülsuyu ile silin.muhteşem olcak cildiniz ben yapıyorum ve çokk memnunumyerimseniben sevgiler hepinizeea.s.

ben fazla zahmetli maskeleri sevmiyorum..en zahmetsiz ve masrafsız olanı yüzünüz nemliyken tuzla peeling yapıyorsunuz. tuz, mineral olduğu için de iyi geliyor.. hem de canlılık veriyor.

bir peeling daha.. bi yerde okumuştum ama bu bile zahmetli geldiği için uygulamadım. ama herzaman doğal peelingleri severim.. doğal bala irmik karıştır ve yüzüne masaj yaparak yedir. 10 dak. beklet ve yıka..

ARKADAŞLAR HEPİMİZİN MALUM YA GÖZ ALTLARINDA KIRIŞIK YADA MORLUK MUTLAKA VARDIR.

BUNU ÖNLEMEK İÇİN KOZMETİK ÜRÜNLERENİ ÇOKÇA PARA YATIRMAYIN.BEN KULLANDIM MEMNUNKALDIM .

AKTARLARDA SATILAN BUĞDAY YAĞI MORLUK VE KIRIŞIKLIKLARA ÇOK İYİ GELİYOR.:1yes2: :1yes2: :1yes2:

AKŞAMLARI PARMAK UCUNUZLA MASAJ YAPARAK SÜRÜN.KULANDIKTAN SONRA DEĞİŞİKLİĞİ FARKEDECESİNİZ...

GÜZEL GÜNLER...:içelim: :içelim: :içelim:

Bende 3 Günde Farketti.göz Altlarim Artik Okadar Güzel Geliyorki Tavsiye Ederim Inanin.içine Birazcikta Hint Yaği Katin Etkisi Dahada Artacak.emin Olun Masaj Yapmayi Unutmayin Ufak Dokunuşlar Halinde Ama...

Bide Unutmadan Belirteyim Buğday Yaği Içinde çokça Vitamini Varmiş Ve Cildi Besliyormuş.aldiğim Aktar Tavsiye Etti Hakikaten Yumaşik Yapiyor...sonuçta Doğal Bi Yağ...

bunu sadece göz altları içinmi kullanmalıyız göz komple çevresine sürsek olurmu?

bugday yağını sürmeyin arkadaşlar yüzünüze veya gözaltına tüylenme yapıyor benden söylemesi deneyin görün

mısır unu,kil,el kremi,azda su:siyah noktaları temizliyor..
limon kabuğu ve yoğurt:siyah noktaları temizliyor..gözenekleri açıyor..
yoğur ve bal:cilde yumuşlaklık veriyo..
ben bunları kullandığım için belirtiyorum..

X