- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
- 163
Bana da öyle geldi ne yalan söyleyim.. Kaç günün var?Eki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi ne yalan söyleyim.. Kaç günün var?Eki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
Canım ilk gebeliğimde kan testi 1 hafta geçe negatifti 10 gün geçe pozitif belki geç dollenmedirOlsa cıkardı ovi. Testte pozıtıf goreli bu gun 11. Gundu dur atım
Burada da sanki ben gördüm bekle bence bi kaç günEki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
kiz bi cizgi var ama o degldr sanirim cunku c nin yaninda anlayamadim bi turluEki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
gozleem vozuldu her yeri kirmizi goruyorm ya ben :)) bi kac gun sonra tekrarla bunu sen canimEki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
Bana da öyle geldi ne yalan söyleyim.. Kaç günün var?
Burada da sanki ben gördüm bekle bence bi kaç gün
ovı. Testınde pozıtıf gorelı 11. Gun bu gun 2 gun sonra catlamş desek 8 9 gun oluyo 2 gun snra tekrarlasammıgozleem vozuldu her yeri kirmizi goruyorm ya ben :)) bi kac gun sonra tekrarla bunu sen canim
tekrarla tekrarla canim varsa elbet cikacak belkide gec belli olcak bilmeyizovı. Testınde pozıtıf gorelı 11. Gun bu gun 2 gun sonra catlamş desek 8 9 gun oluyo 2 gun snra tekrarlasammı
Tekrarla tabi hiç belli olmazovı. Testınde pozıtıf gorelı 11. Gun bu gun 2 gun sonra catlamş desek 8 9 gun oluyo 2 gun snra tekrarlasammı
Kırmızı ya bak bak aynı oluyo :))kiz bi cizgi var ama o degldr sanirim cunku c nin yaninda anlayamadim bi turlu
B BiravucmutlulukEki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
Bir yasima daha girdim vallahi :) Cikti mi bisi peki canim? Yarin sabah ikinci idrarinla sivi tuketmeden ovulasyon testi de yap da bir bakalim.
Parmağından kanı nasıl çıkarttın canım.ben az önce deneyim dedim yapamadımİdrar ve kanı bir kapta karıştırıp o şekilde damlattım ben.
lcd ekrandan bakıyorum kafam yamuldu bakarken ama var galiba çeşitli açılardan bakarken gözüküyoEki Görüntüle 1963586 kızlar çizgi var mı Bana mo oyle geliyo
zaten cok silik kız sanırım cok yeni o yüzden çıkmamış olabilir bence bekle 2 gün sonra bi daha yap bence :)Ya dün yaptım negatifti bugün boyle olabilir mi kii acaba