Allahım ne olur var olsun ya inşallah vardır yarın kan vereyim olmadızaten cok silik kız sanırım cok yeni o yüzden çıkmamış olabilir bence bekle 2 gün sonra bi daha yap bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım ne olur var olsun ya inşallah vardır yarın kan vereyim olmadızaten cok silik kız sanırım cok yeni o yüzden çıkmamış olabilir bence bekle 2 gün sonra bi daha yap bence :)
ver canım konuyu cok dikkatli okuyamadım ama adetine kaç gün varAllahım ne olur var olsun ya inşallah vardır yarın kan vereyim olmadı
Ya ben ovitrelle Çatlatma İğnesi oldum 13 gün oldu cuma günü yaptım iğne etkisi ile sanırım silik cıktı sonra pazar pazartesi yaptım negatifti bugün boyle cıktı normalde yarın regl olmam lazım yaniver canım konuyu cok dikkatli okuyamadım ama adetine kaç gün var
0.5 mm lik insulin enjektörü aldım parmağımı sıktım batırdım baya baya kan çıktı.Parmağından kanı nasıl çıkarttın canım.ben az önce deneyim dedim yapamadım
Bence var. Bizim yöntemle mi yaptın yoksa sadece idrarla mı?Eki Görüntüle 1963586 kızlar çizgi var mı Bana mo oyle geliyo
bence olmazsan 2 güne bir daha yap inşallah vardır canım rabbim hayırlısını versin isteyen herkeseYa ben ovitrelle Çatlatma İğnesi oldum 13 gün oldu cuma günü yaptım iğne etkisi ile sanırım silik cıktı sonra pazar pazartesi yaptım negatifti bugün boyle cıktı normalde yarın regl olmam lazım yani
Ayy sankim var gibiiiiiEki Görüntüle 1963586 kızlar çizgi var mı Bana mo oyle geliyo
Burdaki yöntemle yaptım şimdi görünceBence var. Bizim yöntemle mi yaptın yoksa sadece idrarla mı?
Ben şırınga aldm onun iğnesi ince ya soktunmu kanatyrParmağından kanı nasıl çıkarttın canım.ben az önce deneyim dedim yapamadım
Canık bende gördüm hafif bi çizgi
Var :)) hayırlı olsunEki Görüntüle 1963586 kızlar çizgi var mı Bana mo oyle geliyo
Benim dün sadece kan pozitifti bu gün hem idrar hem kan pozitif :)Kızlar birde aynı testden sadece idrarla yaptım oda silik cıktı bunla aynı cıktı ynai
Ben iyice kafayı yedım senn anlyacgn ya hahahahhaha bı bu kalmıştıCanık bende gördüm hafif bi çizgi
Canm bnm ovı yestıde negatıf sılıkBir yasima daha girdim vallahi :) Cikti mi bisi peki canim? Yarin sabah ikinci idrarinla sivi tuketmeden ovulasyon testi de yap da bir bakalim.
Bu yolda herşey mübah tatlımBen iyice kafayı yedım senn anlyacgn ya hahahahhaha bı bu kalmıştı
İnş canım ya inş dün yaptım bişey yoktu hatta bende eşim de üzüldü gözleri doldu farkettim hatta sonra bugün hem idrar kanı karıştırıp yaptım silik cıktı zor görünüyor ama normal bi de idrarla yaptım oda oyle cıktı ve dün ki bugün ki testler de aynıydı verdm hemen gidip kan yarın 3-4 gibi cıkar dedi inş cıkar ya Allahım ne olur ya o kdar şok olur ki eşim yok oldugunu duyduktan sonra var demekVar :)) hayırlı olsun
Silik olması da 5 dk felan sürdü yani varsada sanırım cok cok yeniİnş canım ya inş dün yaptım bişey yoktu hatta bende eşim de üzüldü gözleri doldu farkettim hatta sonra bugün hem idrar kanı karıştırıp yaptım silik cıktı zor görünüyor ama normal bi de idrarla yaptım oda oyle cıktı ve dün ki bugün ki testler de aynıydı verdm hemen gidip kan yarın 3-4 gibi cıkar dedi inş cıkar ya Allahım ne olur ya o kdar şok olur ki eşim yok oldugunu duyduktan sonra var demek
İnş canım ya inş dün yaptım bişey yoktu hatta bende eşim de üzüldü gözleri doldu farkettim hatta sonra bugün hem idrar kanı karıştırıp yaptım silik cıktı zor görünüyor ama normal bi de idrarla yaptım oda oyle cıktı ve dün ki bugün ki testler de aynıydı verdm hemen gidip kan yarın 3-4 gibi cıkar dedi inş cıkar ya Allahım ne olur ya o kdar şok olur ki eşim yok oldugunu duyduktan sonra var demek