Evde gebelik testinde çığır

ver canım konuyu cok dikkatli okuyamadım ama adetine kaç gün var
Ya ben ovitrelle Çatlatma İğnesi oldum 13 gün oldu cuma günü yaptım iğne etkisi ile sanırım silik cıktı sonra pazar pazartesi yaptım negatifti bugün boyle cıktı normalde yarın regl olmam lazım yani

Ya ben ovitrelle Çatlatma İğnesi oldum 13 gün oldu cuma günü yaptım iğne etkisi ile sanırım silik cıktı sonra pazar pazartesi yaptım negatifti bugün boyle cıktı normalde yarın regl olmam lazım yani
bence olmazsan 2 güne bir daha yap inşallah vardır canım rabbim hayırlısını versin isteyen herkese

Kızlar özel poliklinik de kan verdim ama kadın dedi ki hani eğer pozitif negatif diye yapalım mı derseniz bi saat de cıkar ama yok değerini tam öğrenmek istiyorum yanılmak istemiyorum derseniz yarın 3-4 gibi cıkar gelir alırsınız dedi tamam dedim bende heyecan bastı ya yoksa ya varsa bi dünya soru ne olur dua edin allah rızası için olsun bu defa

Kızlar birde aynı testden sadece idrarla yaptım oda silik cıktı bunla aynı cıktı ynai

Var :)) hayırlı olsun
İnş canım ya inş dün yaptım bişey yoktu hatta bende eşim de üzüldü gözleri doldu farkettim hatta sonra bugün hem idrar kanı karıştırıp yaptım silik cıktı zor görünüyor ama normal bi de idrarla yaptım oda oyle cıktı ve dün ki bugün ki testler de aynıydı verdm hemen gidip kan yarın 3-4 gibi cıkar dedi inş cıkar ya Allahım ne olur ya o kdar şok olur ki eşim yok oldugunu duyduktan sonra var demek

İnş canım ya inş dün yaptım bişey yoktu hatta bende eşim de üzüldü gözleri doldu farkettim hatta sonra bugün hem idrar kanı karıştırıp yaptım silik cıktı zor görünüyor ama normal bi de idrarla yaptım oda oyle cıktı ve dün ki bugün ki testler de aynıydı verdm hemen gidip kan yarın 3-4 gibi cıkar dedi inş cıkar ya Allahım ne olur ya o kdar şok olur ki eşim yok oldugunu duyduktan sonra var demek
Silik olması da 5 dk felan sürdü yani varsada sanırım cok cok yeni

Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olur :)

Back