Evde gebelik testinde çığır

kiz hangi siteden aldin kapida nakit odeme var mi.bugun seni sorularmla yedim resmen.bugunku imtihanin benim galiba :)))
Yok Estağfurullah gittigidiyordan aldım ama kapıda ödeme var mı bilmiyorum resimde çekmeye çalıştım ama belli olmuyor artık bi kać gün sonra :))

Yok Estağfurullah gittigidiyordan aldım ama kapıda ödeme var mı bilmiyorum resimde çekmeye çalıştım ama belli olmuyor artık bi kać gün sonra :))
ben bi arastraym canim ucuzsa ole yapaym.kredi karti kullanmyrz nakit odeme varsa alriim artik.sagol cevao verdgn icin.testide cek at olsun bakalm genede :))

Kızlar yumurtlama anında bebek tutunmuş olsa idrar da ne zaman cıkar kaç güne kadar
canım eger erken gebelık testı yaparsan adetten 4 gün önce cıkar ama normal gebelık testınde adetten bı gun once sılık cıkmıstı benım öncekı gebelıgımde

Ben de gölgesi bile yok ☺ zaten ümit de yoktu.. Yeni bat tarihim şimdiden belli oldu ☺9 Nisan

Screenshot_20170307-133814.png durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm

Back