Evde gebelik testinde çığır

Ciddimisin canim.yaa kan idrar.karisimi yaptim cok sancim var adet.olucak gibiyim umudim.gidiyo.ama bunlari da ciddiye almalimiyim.bilemedim

Cnm tabikide kan sonucu yapmadan inanma hiç birşeye burada negatif çıkıp hamile kalanda var pozitif çıkıp hamile olmayanda var o yüzden kan ile sonuçlandır için rahat olsun :)

Cnm tabikide kan sonucu yapmadan inanma hiç birşeye burada negatif çıkıp hamile kalanda var pozitif çıkıp hamile olmayanda var o yüzden kan ile sonuçlandır için rahat olsun :)

Aslinda oglumda kanda cikmadi idrarda.cikti cok cok.oncesinden kanda adetim sekizinci gününde cikmisti.biliyorim ama.adet.sancim cok o olmasa hamileyim.diye kapilirdim sanirim

Aslinda oglumda kanda cikmadi idrarda.cikti cok cok.oncesinden kanda adetim sekizinci gününde cikmisti.biliyorim ama.adet.sancim cok o olmasa hamileyim.diye kapilirdim sanirim
aynen benimde belim cok agriyor 3 gun kala bata adet olucam herhalde

aynen benimde belim cok agriyor 3 gun kala bata adet olucam herhalde

Bende bu aksam kesin gelir diyorum canim cok cok agriyo midem bulaniyo sanki adet.olmusum gibiyim testte cozgi siliklesti bakinca cok ince var ama ilk hali gibi belli degil hayirlisi artik ne yapalim

Bende bu aksam kesin gelir diyorum canim cok cok agriyo midem bulaniyo sanki adet.olmusum gibiyim testte cozgi siliklesti bakinca cok ince var ama ilk hali gibi belli degil hayirlisi artik ne yapalim
aynen cnm halkimizda hayirlisi olsun

Kesin cikiyomu peki bnde yapmak istiyorum da

Canim.burda cikanlar var cikan arkadaslari.gorunce yaptım bendede çıkıyo ama.kanda gormeden var olduğuna inanmam gunume uc gun kala bugun cikani ekledim ama.cok.sancim.var acikcasi ne desem.bos senin kac.gunun var

Kızlar bügün tam 11 gün oldu geçikmem ve hala yok gelen giden şimdi size sırasıyla atacağım resimler toplam 15 dakika içerisinde bu hallere geldi bana bişey söyleyin artık yoruldum

Eklentiler

• IMG_1364.JPG
    77,6 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_1368.JPG
    56,7 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_1371.JPG
    22,7 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bügün tam 11 gün oldu geçikmem ve hala yok gelen giden şimdi size sırasıyla atacağım resimler toplam 15 dakika içerisinde bu hallere geldi bana bişey söyleyin artık yoruldum

Canim pozitif bayagi koyu hemde kan yaptirdjn mi negatifler kacinci gunlerde cikti

cnm yaa sanki o fazla idrar olmusta birikmis gibi duruyor ama insaallah vardir bebis yaaa

Canim.burda cikanlar var cikan arkadaslari.gorunce yaptım bendede çıkıyo ama.kanda gormeden var olduğuna inanmam gunume uc gun kala bugun cikani ekledim ama.cok.sancim.var acikcasi ne desem.bos senin kac.gunun var
Benimde ayin 19u ile 20sinde oluyom işte bkliyom dogrumuymus o test bnimde içimden yapmak geliyor da bilmiyorum ya

Kızlar ıdrar testınde silik cızgı cıkıp 5 dakıka sonra kaybolması ne demktr

Heh işte aynn boyle oldu nıyekı acaba her zamanku yaptgm testtı hiç böyle olmazdı sonuç ne pekı

Şaşırtıcı ya aslında bn noye yaptm bılıyrmusun adet oldum bayagıda yoğun normaldı ıkıncı gunu oğlen şak diye kesıldı akıntı gelsı seffaf o yuzdn yaptm yanı 1 gunluk adet oldm dyeblrm
Benim 11. Gün oldu geçikme canım daha gelen olmadı merakla bekliyorum hayırlısı hakkımızda ve kasık ağrısı var tek taraflı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…