• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Tabi canım umutlu ol bir arkadaşımın da 2 çıkmıştı 8.gun döllenmeden sonraki.simdi nur topu gibi bir oglu var
Ciddi misin super haber bu benim için ben aslinsa erken yaptirmiycaktim ama rahatsiz olduğum icin ilac kullanabilir miyim diye yaptırdım insallah benim de artar da sizlere guzel haberler veirim :)

Ciddi misin super haber bu benim için ben aslinsa erken yaptirmiycaktim ama rahatsiz olduğum icin ilac kullanabilir miyim diye yaptırdım insallah benim de artar da sizlere guzel haberler veirim :)
İnsallah canım güzel haberlerini beklicem

Bide adet gunume 5 6 gun olmasina ragmen 3 gundur yoğun akintim var canim yumurtlama akıntısı gibi degil gebelik belirtisi olabilir mi sence varmi sende boyle bisey
Ben hamile kaldigimd kupkuru olurum normal akıntım bile kesilir,ama yoğun akıntı yaşayanlar var.benim kasık ve bel ağrım baya yoğun olmuştu yumurtlamadan sonra, hala da devam ediyor

Ay burayı okuyunca bir yanım yarın al testi yap birde ver kanı diyor diğer yanım cumartesiyi bekle diyor. Her ay adetimden önce göğüslerim şişer olduktan 1-2 gün sonra inmeye başlar bu sefer iner gibi yaptı 2 hafta sonra şişti şimdi kocaman oldular.adet belirtilerim var hatta bir kaç saattir 3.kez tuvalete ahanda oldum diye gidiyorum tuvalete ama yok heyecan yaptım bir tarafa değilsem korkusu bir tarafa. Göğüslerim dışında hamilelik belirtisiyse eğer gazım çoookk fazla :D akıntım var zaten idrara çok sık çıkan biriyim o kısımdan anlayamam bir üşüyorum bir yanıyorum yarın denesem mi acaba ? :'(

Ben hamile kaldigimd kupkuru olurum normal akıntım bile kesilir,ama yoğun akıntı yaşayanlar var.benim kasık ve bel ağrım baya yoğun olmuştu yumurtlamadan sonra, hala da devam ediyor
Ben bi kac gun daha bekliyim bakalim canim ona gore yaparim artik daha adete var aman beklemekde zor ya

Arkadslar bende cumartesi gününu bkliyom ins adet olmam yaaa benimde bugün çok akintim vardı suan kupkuruyum ama nasıl bişeyse arada bir belime agri ve rahimimin üstü ve sağ kasigimin kemigine ağrı saplaniyor geçiyor anlam veremedim yaa

Benim bu ay da olmadı kızlar. Akinti kesildi kupkuru oldum. Adete 5 gun var. Kuruyunca adet olacaksin demekmiş

herkeste aynı değil cnm benim yengemde 3 ay sonra akıntı başladı bünye meselesi bu

Bugun yumurtlamadan sonraki 12.gun sabah normal idrar testi negatif cikti birde böyle kuru olunca olmadi diye düşünüyorum açıkçası. Tamda gezecegim hafta olcam az bari olsa adetim :KK42:

Bugun yumurtlamadan sonraki 12.gun sabah normal idrar testi negatif cikti birde böyle kuru olunca olmadi diye düşünüyorum açıkçası. Tamda gezecegim hafta olcam az bari olsa adetim :KK42:

İnşallah olmazsın cnm bebek vardır. ama yoksada tabi hemen ol ki önümüzdeki ay çalışmalara başla :)

İnşallah olmazsın cnm bebek vardır. ama yoksada tabi hemen ol ki önümüzdeki ay çalışmalara başla :)

Insallah canimm..Aynen valla neden olmadi aklim almıyor. Artik hamile kaldigim ay iliski olan gunlerde ilişki deneyecegim o da olmazsa naparim bilmem rabbim daha fazla aratmasin kimseye

Insallah canimm..Aynen valla neden olmadi aklim almıyor. Artik hamile kaldigim ay iliski olan gunlerde ilişki deneyecegim o da olmazsa naparim bilmem rabbim daha fazla aratmasin kimseye

uygun bir zamanı vardır canım verende ALLAH alanda ALLAH inşallah çok beklemeden kucaklarımızı boş bırakmaz :dua:

14896647790451903195832.jpg
uygun bir zamanı vardır canım verende ALLAH alanda ALLAH inşallah çok beklemeden kucaklarımızı boş bırakmaz :dua:

Negatif test nedir sorusunun cevabi benim testlerim resmen

Eki Görüntüle 1968531

Negatif test nedir sorusunun cevabi benim testlerim resmen

Yenimi yaptın canım evet bunda sonuç alanda var alamayanda var en güzeli kan vermek. Verdiğin kanda bile hata olabiliyor o yüzden kendini üzme. bu forumda 2 kere kan veripte hamile olmadığını düşünen gecikmenin 9. günü hamile olduğunu öğrenen var o yüzden adet olmadan karamsar olma :KK200:

Yenimi yaptın canım evet bunda sonuç alanda var alamayanda var en güzeli kan vermek. Verdiğin kanda bile hata olabiliyor o yüzden kendini üzme. bu forumda 2 kere kan veripte hamile olmadığını düşünen gecikmenin 9. günü hamile olduğunu öğrenen var o yüzden adet olmadan karamsar olma :KK200:

Insallah hayırlısı olur. Tum belirtiler negatiften yana sadece gogus buyumesi ve yesil damar cikmasi var baska gebelik lehine belirti yok bu testi yeni yaptım ama biraz zor oldu kanım cok koyu cok ugrastim. Teselli icin Allah bin kere razi olsun rabbim isteyen herkese de bize de nasip eylesin

Insallah hayırlısı olur. Tum belirtiler negatiften yana sadece gogus buyumesi ve yesil damar cikmasi var baska gebelik lehine belirti yok bu testi yeni yaptım ama biraz zor oldu kanım cok koyu cok ugrastim. Teselli icin Allah bin kere razi olsun rabbim isteyen herkese de bize de nasip eylesin

Bak 5 gün kalmış daha var cnm dualarım seninle ve isteyen herkesle :dua:

Back