• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Evet canım yani jns.hamileyimdir kanda 34 çıktı hem kanlı hem idrar testlerinde artık çıkıyor çok şükür maasalalh.sali doktora gidrcem kesin sonuç için .İnsalalh canım sen de görürsün idrarda çift çizgiyi.bak benim kanlı testin ertesi günü idrar testinde boyleydiEki Görüntüle 1965978
Canim adete kac gun kala yaptin kan testini de 34 çıktı ya cok merak ediyorum

Yarin yumurtlama sonrasi 12.günüm test yapacağım varsa cikar degil mi kizlar artik adete 5 gun kalmis olacak

Tabiki canım inş kısa sürede hamile kalırsın.bi de yumurta catladiktan sonraki 12.gun kanda belli oluyor net olarak aklinda bulunsun.Benim tam 12.gun idi
Benim 7sinde yumurtlamaydi sanirim canim 5 ve 6 sinda iliski oldu yani üzerinden 9 gun falan gecmis oldu yumurtlamadan sanirim erken olduğu icin testte cikmadi senin tam yum. Günü mu ilsuki olmuştu canim yoksa oncesinde mi

Benim 7sinde yumurtlamaydi sanirim canim 5 ve 6 sinda iliski oldu yani üzerinden 9 gun falan gecmis oldu yumurtlamadan sanirim erken olduğu icin testte cikmadi senin tam yum. Günü mu ilsuki olmuştu canim yoksa oncesinde mi
Yumurtlama oncrsiydi diye tahmin ediyorum ovulasyon testi yapmadım hic canım

Merhaba bugün 2.ci yaptıgım test silik çıktı hamilelik varmı acaba yardımcı olurmusunuz .ss

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 103
Bugündü fakat geçen hafta kahve tonu akıntım geldi yerleşme den de gelebilıyormus halsizlik kasık agrılarıda vardı emın olmak istedim inş vardır

Ayyy hadi insallah benim de tutmustur canim yaaa . normalde negatif oldugu ay 0.1 olurdu bu ay 1.1 ona bile umutluyum
Tabi canım umutlu ol bir arkadaşımın da 2 çıkmıştı 8.gun döllenmeden sonraki.simdi nur topu gibi bir oglu var

Back