amin cnm hepimize yaaaOlucak olucak olumsuz dusundukce olmuyo hakkinda hayirlisi olsun insallah canım hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim sana ve isteyen herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm hepimize yaaaOlucak olucak olumsuz dusundukce olmuyo hakkinda hayirlisi olsun insallah canım hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim sana ve isteyen herkese
Bende bırakamıyorum kardeşim tiksindi mesela inşallah bende tiksinirim :)Hayırlısı yaa. Ben simdi sigarayı bırakmaya çalıştığım için fenalardayım☺ Başka şey düşünemiyorum
Canım benimki de 670 çıktı doktor gayet güzel artmış dedi, sağlıklı gebelik inş.dedi.ama kese fkn göremedik.ikinhfta sonra gel kese ve kalp atışı için dediutkumuz naptın canım bugün ölçtürdün mü ben de ölçtürdüm bugün tekrar hcg>1000 çıktı sanırım binden yüksek anlamına geliyor doktora da soramadım daha normal mi diye yarın göstereceğim sonucu nasıl sizce 6 gün önce 32 çıkmıştı
Ohh çok şükür sana da çok sevindim canım senin daha adet günün bile gelmedi di mi ondan gözükmemiştir değil mi kese.ben cuma gideceğim doktora inşallah görürüz keseyiCanım benimki de 670 çıktı doktor gayet güzel artmış dedi, sağlıklı gebelik inş.dedi.ama kese fkn göremedik.ikinhfta sonra gel kese ve kalp atışı için dedi
Benim bugün adet günüm canım.bat a 6 kala değerim 34 çıkmıştı.senin adet geçti di mı,kaç gün geçti?Ohh çok şükür sana da çok sevindim canım senin daha adet günün bile gelmedi di mi ondan gözükmemiştir değil mi kese.ben cuma gideceğim doktora inşallah görürüz keseyi
4 gün geçti benim bugün 4+5 olmalıyım sata göre binlerde çıkması normal mi senceBenim bugün adet günüm canım.bat a 6 kala değerim 34 çıkmıştı.senin adet geçti di mı,kaç gün geçti?
Tabi canım gayet normal.ben küçük oğlumda adetten 3-4 gün sonra gitmiştim 1000 üstü çıkmıştı tam net hatırlamıyorum da.bu arada kişisel bilgilerine bebeğin tahmini doğum tarihini yazsana hesaplayıp.gebelik takvimin gorunsun cevap yazdığında.birburimize sormaktan kurtulalım4 gün geçti benim bugün 4+5 olmalıyım sata göre binlerde çıkması normal mi sence
Haklısın ekleyeyim bari ben de artık :dTabi canım gayet normal.ben küçük oğlumda adetten 3-4 gün sonra gitmiştim 1000 üstü çıkmıştı tam net hatırlamıyorum da.bu arada kişisel bilgilerine bebeğin tahmini doğum tarihini yazsana hesaplayıp.gebelik takvimin gorunsun cevap yazdığında.birburimize sormaktan kurtulalım
Canım aynen benimki de burası bir gün fazla gösteriyor nedense neyse sağlık olsunOlmuş :dd burda 17 kasım diyor benim telefonda kullandığım takvimde 16 kasım
Telefonda hangi uygulamayı kullanıyorsun canım?Olmuş :dd burda 17 kasım diyor benim telefonda kullandığım takvimde 16 kasım
Hamilelik takibi diye bir uygulama indirdimTelefonda hangi uygulamayı kullanıyorsun canım?
Ayy canım benim çok sevindim, bak gördün dedim sana artar diye. Bence çok iyi artmış. Maşallah daha iyi olsuninşallahutkumuz naptın canım bugün ölçtürdün mü ben de ölçtürdüm bugün tekrar hcg>1000 çıktı sanırım binden yüksek anlamına geliyor doktora da soramadım daha normal mi diye yarın göstereceğim sonucu nasıl sizce 6 gün önce 32 çıkmıştı
Amin canım sağ olasın Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah : )Ayy canım benim çok sevindim, bak gördün dedim sana artar diye. Bence çok iyi artmış. Maşallah daha iyi olsuninşallah
Amin inşallah, 10 gün sonunda bende bu güzel haberi veririmAmin canım sağ olasın Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah : )