• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Evet arkadaşlar cevap verir. misiniz bende merak ediyorum. Benim bat 23 Mart daha erken mi yapsam

C
Canım evde idrar testi çubuğuna kan damlafıp yapıyorlarmış yaa. Sen yaptın mı hiç yada biliyor musun nasıl yapılıyor
Canim ben yapmıştım yumurtlamadan sonraki 12.gunde.iki damla kan ve 2-3 damla idrarı bir yerde karıştırıp idrar kitine damlatiyorsun.2-3 damla

Benim için dahaerken sanırım. Şimdi sen hamişsin yaa anadan dua et canım bu ay bende bebeğime kavuşaym inşallah. Hayırlıysa tabi:KK46:
İnşallah canım sana da nasip eder Allahım. En erken 3 gün kala yap bence ben öyle yaptım hayatımda yaptığım ilk gebelik testiydi onda da silik çizgiyi gördüm çok şükür stres yapmadım hiç bu ay olmazsa öbür ay dedim her zaman hayırlısı için dua ettim rabbim çok bekletmedi ilk aydan nasip etti bana inşallah sen de alırsın canım bu müjdeyi tadarsın : )

Kızlar günaydın benimde 5 gün kaldı yapsam negatif olsada sonuç şans varmı acaba ? Güvenilirliği ne kadar bu testin

20170315_082216.jpg

Arkadaşlar bunu bu sabah yaptım sizce varmi birsey diger yaptiklarim.daha koyu kalin cizgiydi bu cok ince.silik resimden belli oluyomi

Back