• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

:KK70: Cok sevindim aklina yatmis olmasina canim. Bende iki aydir korunmuyorum uani uc adet donemi oluyor bos gecti. Kafama cok taktim cunku dusuk sonrasi hemen olur demislerdi. Bu ay ne olacak bakalim 11 gun var adete hic kafaya takacak vaktim yok suraya git buraya kos derken. Ama su sabahki kusma ve halsiz kalmam korkuttu antibiyotik dokundu mu acaba vajinal fitil ve antibotik vermisti doktor
Sende mi düşük yaptın canım ya sonrası sıkıntı oluyor benim ilk adetim 10 gün lekelenme şeklinde oldu ilaçla durdu primolut verdi kullandım geri oldum. Bi ay içinde iki kere hastalandım yani şimdi de salı günü Pazartesi olmam lazım ama bi haftadır adet sancısı çekiyorum :(

Eki Görüntüle 1965546 bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı
Bu test doğru canım benim ilk hamileliğimde bi tek bu doğru sonucu verdi

Eklentiler

• IMG_20170310_151000_291.JPG
    IMG_20170310_151000_291.JPG
    23,8 KB · Görüntüleme: 121
Bu test doğru canım benim ilk hamileliğimde bi tek bu doğru sonucu verdi
Frelyy dımı bn bunda hiç yalancı cızgıde grmedm bu zmna kadar hp negatfse negatıftı yanı acaba test hassasıyet farkı varmıdr

Frelyy dımı bn bunda hiç yalancı cızgıde grmedm bu zmna kadar hp negatfse negatıftı yanı acaba test hassasıyet farkı varmıdr
Evet canım o marka çok iyi bebetime felan bi dolu hassasiyeti düşük testler mevcut ama o test çok iyi

Evet canım o marka çok iyi bebetime felan bi dolu hassasiyeti düşük testler mevcut ama o test çok iyi
İnşallah bu test haklıdır olmazsa nıye cıksın dyrm on sayfalarda bnm gıbı bırı vardı 1i negatf bırı pozıtıftı ama naptı bılmyrm 3 gundr grmyr

Back