Evde gebelik testinde çığır

Valla bende su an 2 tane erken gebelik testi var predictor 3 tsne de normal gebelik testi ilk erken gebelikleri yapicam sonra da bu kanlı islemi becerebilirsem tabi :)

Canım baksana test yaptim yine. Sirasiyla adetimin 16. 17. Ve 18. Günler sence kesin çatlamış mı ?? Bide benim kan tahlilimdr lh hormonum biraz yüksekti. O yuzdende bole çıkıyor olabilirmiii

Eklentiler

• IMG_20170310_111131.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 103
Kizlar ovulasyon testinden anlayan varmi ?? Adetimin 16. 17. Ve 18. Gunlerinde yaptig testler bunlar. Sizce catlamismi ? Catlicak mi daha

Eklentiler

• IMG_20170310_111131.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 98

Cok sevindim aklina yatmis olmasina canim. Bende iki aydir korunmuyorum uani uc adet donemi oluyor bos gecti. Kafama cok taktim cunku dusuk sonrasi hemen olur demislerdi. Bu ay ne olacak bakalim 11 gun var adete hic kafaya takacak vaktim yok suraya git buraya kos derken. Ama su sabahki kusma ve halsiz kalmam korkuttu antibiyotik dokundu mu acaba vajinal fitil ve antibotik vermisti doktor

Ilk bastaki testte yumurtan catlamis canim kacinci gundu ilk testin. Dha sonra siliklesiyo ztn

İlk testim adetin 16. Gunuydu canim. Takvime göre sozde yumurtam 14uncu gunde catlicakti. Ama ben 14. Ve 15. Gunlerde yapamadim.test elime gec gecti..o yuzden ilk test 16.gun
. Ctlamismi yani :)

Valla kan testinde negarif cikip da söktürücü kullanmayip sonradan ogrenenlerde var canm. Bir umudun varsa sabret bakalm denemeye devam et..
bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı

Chmstry canm bk yukardakı test sennkı gıbı sen naptn reglı geldımı ne oldu

İlk testim adetin 16. Gunuydu canim. Takvime göre sozde yumurtam 14uncu gunde catlicakti. Ama ben 14. Ve 15. Gunlerde yapamadim.test elime gec gecti..o yuzden ilk test 16.gun
. Ctlamismi yani :)
Ewet canim catlamis iki czgide koyu cunku sonra siliklesmeye baslamis

Evet canm bunda var gerçekten çizgi ya..

Evet canm bunda var gerçekten çizgi ya..
Merak ettiğim negatıf cıkan arkadasların durduköa koyulaşan varmı kı
Yanı bunda hp golge vardı gıttıkce koyulaştı ıkı marka aldım onlardan denıcem canm bırı yıne bu marka dıgerıde farklı bı marka hadı bı bakımde bn

kizlar benim bata 8 gun var dedigini sekilde test yapsam cikarmi

anaaaaa orda var bebis gibi duruyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…