Evde gebelik testinde çığır

Kızlar yapanlardan rıcam bu negatıf cıkanlarda cızgınkn yerı belli oluyormuydu lutfen bılgı verın

Ya ben korkuyorum kanatamadim cesaret edip ya.. Keske yanlislikla kessem.bitarafimi
Kız şırınga ığnesnn ucunu deydrsen kanıyr hmn acımıyrda oyle yap bn iğnyle cok ugrasmstm sırıngann ucunu degdrmmle kanadı bıde barnağının ucunu sık kan toplansn patlat

Kız şırınga ığnesnn ucunu deydrsen kanıyr hmn acımıyrda oyle yap bn iğnyle cok ugrasmstm sırıngann ucunu degdrmmle kanadı bıde barnağının ucunu sık kan toplansn patlat
Siringa yokki ama annemlern evndeyim buhafta. Smdi ciksam onu almaya aciklamak zor neyse bi yolunu bulaym bakalım ya merak ettm kanlada. Daha var baya ama merak.iste..

Siringa yokki ama annemlern evndeyim buhafta. Smdi ciksam onu almaya aciklamak zor neyse bi yolunu bulaym bakalım ya merak ettm kanlada. Daha var baya ama merak.iste..
Kız eczaneden caktrmadan al at cantayada yap etıketle unutma inşallah vardr

Ya aslına bakarsan bn dyrm kı acaba bnm kantestımde labaratuar hatası olabılrmı dıye dusunuyrm cunku nıye cıksnkı cızgı ilk testte golge vardı ıkıncıde cok nettı kafamda delı sorular
En son ne zaman yaptın? En son yaptığının resmini atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…