Kiz resme tiklamadan buyutmeyincs sanki gorunuyo gibi anlamadım ya insallah vardur 7 gun mu var adetine eger cikarsa bende 7 gun kala yapayım ya super:)
Sagolun arkadaslar hayirlisi ama.merakimdan bekleyemedim testim.var yine deniycem.iki kan bir.normal idrar yaptım idrarda hic birsey cikmadi ama.iki.kanda var gibi bilemedimBende bi cizzgi gördüm ama kırmızı dan görünmüyo sadece idrarla yapinca cikmiyomu bide öyle yapsan fazla test varsa
Sadece kan mi yoksa idrarla karıştırıp yaptin canimBende bi cizzgi gördüm ama kırmızı dan görünmüyo sadece idrarla yapinca cikmiyomu bide öyle yapsan fazla test varsa
Tabiki canim ya bende catliyorum meraktan ama henuz cok yeni benim 22 si adet baslangici gözüküyo
Biz 15ini bekliycez garanti canim yaa cok var dahaTakvime gore benimde 21 i gozukuyor
Sadece kanla mi yoksa idrarla karistirip mı yaptın canimSagolun arkadaslar hayirlisi ama.merakimdan bekleyemedim testim.var yine deniycem.iki kan bir.normal idrar yaptım idrarda hic birsey cikmadi ama.iki.kanda var gibi bilemedim
Kiz resme tiklamadan buyutmeyincs sanki gorunuyo gibi anlamadım ya insallah vardur 7 gun mu var adetine eger cikarsa bende 7 gun kala yapayım ya super:)
Sadece kanla mi yoksa idrarla karistirip mı yaptın canim
Insallah canim beni de etiketle tekrarlayinca8gun var canım hakkimizda hayirlisi olsun insallah vardir
Ben yapmadim canim arkadasin testine yorum yaptimSadece kan mi yoksa idrarla karıştırıp yaptin canim
Pardon meraktan kime ne yazcagimi unutuyorum yaa canim :)Ben yapmadim canim arkadasin testine yorum yaptim
Insallah canim beni de etiketle tekrarlayinca
Ilsikinin ustunden kac gun gecti canimKaristirdim.canim.kan idrar birlikte
Biz 15ini bekliycez garanti canim yaa cok var daha
Önemli değil canim bende öyleyim merakla takip ediyorum testleri :)Pardon meraktan kime ne yazcagimi unutuyorum yaa canim :)
6 gün canim o yuzden supheliyim.yaa cok erkendir.diye ama tam yumurtlama zamani oldu tutsa bile.cok.erkendir.dimiIlsikinin ustunden kac gun gecti canim
Mart tabiki yani adet tarihine 5 6 gun kaliyo iste o zaman yapalim bence:) nisana kadar catlarim kizNisan 15 miimart mi
Bence çok erkendir cabim çünkü yerlesme 8in gun falan olur en erken6 gün canim o yuzden supheliyim.yaa cok erkendir.diye ama tam yumurtlama zamani oldu tutsa bile.cok.erkendir.dimi
Bence çok erkendir cabim çünkü yerlesme 8in gun falan olur en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?