Evde gebelik testinde çığır

Arkadaşlar gezinirken konuyu gördüm de benim eşim bi test almıştı, adını bilmiyorum, yine idrar testi ama bir yerinde dijital bir kısım var kaç hafta gebe olduğunu vs gösteriyor, çok hassas bir testti, bir de ona bakın isterseniz

Kizlar ayak üşümesi bu ayda gol değil mi demekti yoksa gol mü daha 12 gun var ayaklarim yerini yadirgayan penguenler gibi yere basamıyorum

mayissinegi canim bak bu konuyu bi okusana:) beni de trkn0709 etiketlemişti sağolsun oyle ogrendim:)

Deneyebilirmiyim bilmiyorum ama bakalim artikk erken gebelik testi denicem ama bi on gun onbbes gun sonra :)
Valla bende su an 2 tane erken gebelik testi var predictor 3 tsne de normal gebelik testi ilk erken gebelikleri yapicam sonra da bu kanlı islemi becerebilirsem tabi :)

Arkadaslar 8gun önce cikarmi acaba ben bugün yaptim incecik çıktı hemen çıktı hemde ama normal idrarda cikmadi kanlj yaptim cikti ciplak.gozle cok belli ama.resimde kan dagilinca eldeki kadar belli degil ama.soylede birsey var şüpheli iliskiden bes alti.gun sonra cikarmiki

Resim.yollasana canm. Benmde 7gün var ama normalde cikmadi tabiki. Kanla yapmaya cesaret edemiyorum kanatamadim :)

Canim testini tekrarla yedegin varsa bize de at biraz zor gibi ama bakalim yine de cok erken henuz bence

Valla bende su an 2 tane erken gebelik testi var predictor 3 tsne de normal gebelik testi ilk erken gebelikleri yapicam sonra da bu kanlı islemi becerebilirsem tabi :)

İnsallah pozitif sonuç alirsin canimm birbirimizi haberdar edelimm iletişimde kalalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…