- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Canm simdi senin döngünun kacinci gunu cikmis oldu kanla? Yada yumurtlaamadan sonra kacinci gun diye sormam daha mantıklı.Canım parmağını iğneyle delince 1-2 damla kan damlat,ben evde şurup kaşığı kullanmıştım.ona damlattim.uzerine de iki damla idrar damlattim karıştırdım.bu karışımı idrar kitine damlattim 4-5 damla
9.gün dediğin 24 şubat mı??? Bizim de ilişki 26 şubat da,2 gün daha koyayım mı ben üstüne beklemek için diye umutlanayım mı diye soruyom :)parmaklarım delik deşik oldu zaten damlatamadım doru düzgün:):))Canım bizim sadece adetin 9.gunu gece ilişki oldu.sonrasinda hiç olmadı.takvim yumurtlama günümü 13.gun gösteriyor.Hangi gün net olarak bilmiyorum inan
Canım ilişkinin olduğu günü baz alırsam 14.gun çıkmış oldu.bat a 6 gün var daha.adetle birlikte sayarsam 21.gun çıkmış oldu kandaCanm simdi senin döngünun kacinci gunu cikmis oldu kanla? Yada yumurtlaamadan sonra kacinci gun diye sormam daha mantıklı.
Evet canım 24 Şubat .İki gün sonra sen de yaptır kan tahlili9.gün dediğin 24 şubat mı??? Bizim de ilişki 26 şubat da,2 gün daha koyayım mı ben üstüne beklemek için diye umutlanayım mı diye soruyom :)parmaklarım delik deşik oldu zaten damlatamadım doru düzgün:):))
Pekii Dongun kac gun suruyor normalde? 21.gun dedin 6 gun kalmis 27gunde birmi oluyorsun? Ay kusura bakma benmkiyle kiyasmaya calsiyorum da cok soru sordum hakkini helal et.Evet canım 24 Şubat .İki gün sonra sen de yaptır kan tahlili
Canim senin akintin var mi? Benim bugun sapsari bir akintim basladi. İc camasirima sari kivamli bir akinti olmus.Darısı sana inş.canim
Bende varim daha olup olmadigi belli degil. Uzulmeyin canim. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay ovulasyon testi ile deneriz garanti olur.bı bız kaldık canısı bız ne zaman mujdelı haberı vercz acaba
bır gun arayla ılıskı oluncada muahakak denk gelıyoda olmaynca olmuyo be canm bıze beklemek dusuyo hepBende varim daha olup olmadigi belli degil. Uzulmeyin canim. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay ovulasyon testi ile deneriz garanti olur.
Yo canım ne kusuru aşk olsun.evet dongum 27 güne bir oluor.14 mart batPekii Dongun kac gun suruyor normalde? 21.gun dedin 6 gun kalmis 27gunde birmi oluyorsun? Ay kusura bakma benmkiyle kiyasmaya calsiyorum da cok soru sordum hakkini helal et.
soyledıklernı ben dahıl herkes yasıyo canım.herkes elı bogrunde bı umut her ay turlu turlu dusuncelerle doluyrz ama kısmet ıste vaktımız var demekkı deyıp avunuyrz ama bı yandanda hıc olmucakms gıbı gelıyoYoruldm blyrmsn her ay aynı şey yordu benı zıhnıyetım bozuldu hayata bakışım bozuldu duzenm bozuldugu her gecen ay eksikliğim artyr hiç olmayacak mı dyrm acaba o zaman ne yapabılırm dyrm şeytan sureklı durtukluyr isyan noktasına getrdgnde hamdolsun dyrm ama farkındaym tukenıyorum
Canım ilk fotoda baya belirgin ikinci cizgiYaa fotolardan ilki dün akşamki testin bekledikten sora ki hali, ortadaki ikili az önce yaptığım,en sonuncuda o bekleyenin beklemeden önceki hali.. birtek bekleyince var,öbüründe de sanki gölgemsi mi ki,ama az önce yaptığımda hiç yok... sanırsam hiç yok...
kıyamaam sende varsın kuzum rabbım hepıöıze nasıp etsın ınsallahbende varım yanlız değilsiniz...
su ıkı yapısık testte bısey yok gıbı ama dıgerlernde var.e pozıtfse neden negatıf oluyo yaa vallah ınsallah vardrYaa fotolardan ilki dün akşamki testin bekledikten sora ki hali, ortadaki ikili az önce yaptığım,en sonuncuda o bekleyenin beklemeden önceki hali.. birtek bekleyince var,öbüründe de sanki gölgemsi mi ki,ama az önce yaptığımda hiç yok... sanırsam hiç yok...
Canım benim hamileliklerimde hiç akıntım olmaz.ben o durumdan da suohelenmistim bu ay.kupkuru olurum ben hamile kaldigimdaCanim senin akintin var mi? Benim bugun sapsari bir akintim basladi. İc camasirima sari kivamli bir akinti olmus.
3.beybı dımı senın.ayy sen ucuncuye dogurcan ben oldum 29 daha bı dene yokCanım benim hamileliklerimde hiç akıntım olmaz.ben o durumdan da suohelenmistim bu ay.kupkuru olurum ben hamile kaldigimda
Cok sagol canim. Benim 29 gun ama sen 9.gün yapmissin bende de 12.gün oldu ama sonra esim.is seyahatine gitti. Cift cizgiyi sali carsamba gordum amaY
Yo canım ne kusuru aşk olsun.evet dongum 27 güne bir oluor.14 mart bat
Canım ben denemiştim ovulasyonda ise yaramıyor.Kizlarrrrr.....
Aklima birsey geldi.
Ama dalga gecmeyin.
Şimdi ovulasyon testiyle hamileligi daha erken ogrenebiliyoruz ya.. Gebelik testinde cikmiyor ama ovulasyonda cok koyu cikinca oluyor ya.
Biz gebelik testinde kan deniyoruz ve cok daha erken gunlerde silik cizgi gorulebiliyor.
Acaba diyorum ayni sekilde kanla yapilani gebelik testiyle degilde ovulasyon testi uzerinde denesek... Daha net bir çizgi gormez miyiz???? Daha gebelikte yokken ovulasyonda gorulen sey burada da işe yaramaz mi acaba?
Sacmaladim mi....
PeriLous utkumuz @Bekleyenkiz Whiteandblue
Utkumuz inan çok sevindim. İnşallah çok güzel bir gebelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar internetten baktım sonuç çıkmış.
34 imiş.ay ağlıyorum su an
Çok sağol canım darısı sana inş.Canım ben denemiştim ovulasyonda ise yaramıyor.
Utkumuz inan çok sevindim. İnşallah çok. Güzel bir gebelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?