Evde gebelik testinde çığır

bende vaaar:)) bide uzaninca sol ayagimi celiyorm ayak ayak ustine atar gibi.sol kasiga agri gidiyo oyle yapinca.bel agrimda var.supheli iliskiden sonra basladi bunlar ozamandan beride aynen devam.hayal mi gercek mi 1 hafta sonra ogreniciiz:))
Benim de yumurtlama sonrasi bir ara durdu sonra batma ve agri seklinde arada bel bosluga kramp gibi oluyor.

Evet canım bacaklqrima bile vuruyor ağrı.arada başım dönüyor midem hafiften bulanıyor.bi de çok çabuk aniden acıkıyorum
Aynen o aclik varyaa sabah kalkar kalkmaz yemek istiyorum. Evet basim benimde donuyo ani hareketlerde ozellikle. Ayy insallah hamileyiz galiba yaa belirtiler bu yonde

Kızlar yarım saattir bi baş dönmesi anlatamam.simdi biraz kendime gelir gibi oldum.dun de okuldayken böyle olmuştum.sanirim yavaş yavaş kendini belli ediyor.bi de 12 de acıktım diye süt içtim.simdi tekrar midem kazınıyor

Bende gece uyandim nasil adet agrisi agriya uyandim bu saatte. Rabbim hayra cikarsin sabahlar hormetine insAllah bebislerimiz bizimledir.

Hayırlı sabahlar canım,benim de vajinamda belimde çok ağrı vardı bu gece.skmdi de uyandım ağzımda resmen demir tadi var

Günaydon kızlar,akşam yaptım ben de kanlı test,çok beceremedim gerçi ittire kaktıra kanları koymaya çalıştım,ilk önce çişi çekti sora kanı falan,ilk akşamki haliyle,bide sabahki halini atayım,akşam silik var gibi geldi de anlamadım,sabah durunca çıkmış

Eklentiler

• IMG_2695.JPG
    19,4 KB · Görüntüleme: 279
  • IMG_2688.JPG
    20,1 KB · Görüntüleme: 278
Var kııııızzzzzz

Var kııııızzzzzz
İlk halinde görebildin mi? Ben bi ay idrar testinde ilk önce var gördüm silik,burda paylaştım,,sora durmuş hali yine böle çok netti,çok sevindim bütün gece burda konuştuk uyuyamadım da.sabah her ay kan verdiğim yere gittim kendimden emin bu sefer pozitif çıkcak diye ama,yine negatifti,bekleyince tırsıyom ben ya,bugün bidaha deniceltim de sabah çişi gitti:)

İlkindede golge var
Bnmde hp testlerde silik cıkıyrdu idrarda ve kanda negatftı o duyguyu blrm tekrrla bakalm

Size negatif örneğini atacaktım ama foto cekmeyi unuttum. İnşallah aksama atarım. Benim sivilce falan da çıktı, pazar günü regl olurum..

Size negatif örneğini atacaktım ama foto cekmeyi unuttum. İnşallah aksama atarım. Benim sivilce falan da çıktı, pazar günü regl olurum..
Bn bu gun kan vercem canm malum bnm ilk yaptgmda negatıftı sonrakındede dagınık cızgı vardı yanı tam duz cızgı degıldı muhtmln kan testımde negatıf cıkcak hber vrrm zaten

Canım bence var.baya belli.brn ilk yaptığımda hemen çıktı ikinci çizgi.baya bi zaman geçince kan oraya kadar gelmiş kaybetmiş çizgiyi gece baktim.adetjne kaç gün var

Kizlar en guzelo adeyi bekleyin. Benim 5 gun vsr adetimi bekleyip evde test yapicam zaten varsa cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…