- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
ah o aclik kocam bana evi ye evi diyo artik :)) aniden geliyo:))Evet canım bacaklqrima bile vuruyor ağrı.arada başım dönüyor midem hafiften bulanıyor.bi de çok çabuk aniden acıkıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah o aclik kocam bana evi ye evi diyo artik :)) aniden geliyo:))Evet canım bacaklqrima bile vuruyor ağrı.arada başım dönüyor midem hafiften bulanıyor.bi de çok çabuk aniden acıkıyorum
Benim de yumurtlama sonrasi bir ara durdu sonra batma ve agri seklinde arada bel bosluga kramp gibi oluyor.bende vaaar:)) bide uzaninca sol ayagimi celiyorm ayak ayak ustine atar gibi.sol kasiga agri gidiyo oyle yapinca.bel agrimda var.supheli iliskiden sonra basladi bunlar ozamandan beride aynen devam.hayal mi gercek mi 1 hafta sonra ogreniciiz:))
Aynen o aclik varyaa sabah kalkar kalkmaz yemek istiyorum. Evet basim benimde donuyo ani hareketlerde ozellikle. Ayy insallah hamileyiz galiba yaa belirtiler bu yondeEvet canım bacaklqrima bile vuruyor ağrı.arada başım dönüyor midem hafiften bulanıyor.bi de çok çabuk aniden acıkıyorum
Kan ve idrarla karustrarakCanim yabanci kaldim kusurabakma ilk idrarla mi yaptin bunu?
Var kııııızzzzzzGünaydon kızlar,akşam yaptım ben de kanlı test,çok beceremedim gerçi ittire kaktıra kanları koymaya çalıştım,ilk önce çişi çekti sora kanı falan,ilk akşamki haliyle,bide sabahki halini atayım,akşam silik var gibi geldi de anlamadım,sabah durunca çıkmış
İlk halinde görebildin mi? Ben bi ay idrar testinde ilk önce var gördüm silik,burda paylaştım,,sora durmuş hali yine böle çok netti,çok sevindim bütün gece burda konuştuk uyuyamadım da.sabah her ay kan verdiğim yere gittim kendimden emin bu sefer pozitif çıkcak diye ama,yine negatifti,bekleyince tırsıyom ben ya,bugün bidaha deniceltim de sabah çişi gitti:)Var kııııızzzzzz
İlkindede golge varİlk halinde görebildin mi? Ben bi ay idrar testinde ilk önce var gördüm silik,burda paylaştım,,sora durmuş hali yine böle çok netti,çok sevindim bütün gece burda konuştuk uyuyamadım da.sabah her ay kan verdiğim yere gittim kendimden emin bu sefer pozitif çıkcak diye ama,yine negatifti,bekleyince tırsıyom ben ya,bugün bidaha deniceltim de sabah çişi gitti:)
Bn bu gun kan vercem canm malum bnm ilk yaptgmda negatıftı sonrakındede dagınık cızgı vardı yanı tam duz cızgı degıldı muhtmln kan testımde negatıf cıkcak hber vrrm zatenSize negatif örneğini atacaktım ama foto cekmeyi unuttum. İnşallah aksama atarım. Benim sivilce falan da çıktı, pazar günü regl olurum..
Canım bence var.baya belli.brn ilk yaptığımda hemen çıktı ikinci çizgi.baya bi zaman geçince kan oraya kadar gelmiş kaybetmiş çizgiyi gece baktim.adetjne kaç gün varİlk halinde görebildin mi? Ben bi ay idrar testinde ilk önce var gördüm silik,burda paylaştım,,sora durmuş hali yine böle çok netti,çok sevindim bütün gece burda konuştuk uyuyamadım da.sabah her ay kan verdiğim yere gittim kendimden emin bu sefer pozitif çıkcak diye ama,yine negatifti,bekleyince tırsıyom ben ya,bugün bidaha deniceltim de sabah çişi gitti:)
Aynen canim bende de simdi kalktim agzim tuhaf olmus.Hayırlı sabahlar canım,benim de vajinamda belimde çok ağrı vardı bu gece.skmdi de uyandım ağzımda resmen demir tadi var
Ara ara başım dönüyor.bi uyku hali var.jan verip bi netlestirseydik hayırlısıyla.yarina randevu aldim sabah inş.Aynen canim bende de simdi kalktim agzim tuhaf olmus.
Sitenin adı mı bu canmKeremkucuk39 diye bir sitede kapıda odemeli 50 tanesi 35 e var