- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı ınsallah canım hayırlı haberler alırsnKızlar hastaneye geldim kan tahlili için.yarini beklemek istemedim dersim erken bitince.kan için sıra bekliyorum.dua edin lütfen
Bnim bi konu açtm bı bakarmsn canmsuphelenmıstm annem ben onunda belkı bı suresı vardr pozıtıf cıkarması ıcın.hayırlısı canım bekle bakalm genede daha var adetne
Canim kanla yaptign test mı yanlış çıktı anlamadım ben.cok üzüldüm inanKızlar kan testımmmmm negatıf demekkı bnm ılk yaptıgım kaset test negatıftı ya o doğruymş
Aaa kanla pozitif cikan kisi hamile cikmadi mi?kız gebelıkle olan bıle kesın degıl cunku pozıtıf cıkmıstı arkadsn kanda negatfmıs genede denenebılır herseyı denıyrz :))
Hadi insaallah insaallah.. Oku icinden bol bol..Kızlar hastaneye geldim kan tahlili için.yarini beklemek istemedim dersim erken bitince.kan için sıra bekliyorum.dua edin lütfen
Canm bnm yaptgm kaset test negatıftı ama strıp test inovıta dıye o pozıtuftı tabıkıde kasettekı dogru cıktı bıde bnm cızgı dagınıktı yanı tm duz cızgı degldı sızın gıbı kanla yaptm ama kasettekı doğruymuşCanim kanla yaptign test mı yanlış çıktı anlamadım ben.cok üzüldüm inan
yok canım cıkmadı.zaten ılk negatıf verdı bı tane daha yapyı o pozıtıf gıbı oldu karmakarısık yanı :) kız bu tıcarete gırıyo kımse bulamadıda bı bız mı bulduk :)) ole bısey oslaydı ıkı katna satısa cıkardı sımdıyeAaa kanla pozitif cikan kisi hamile cikmadi mi?![]()
Çok üzüldüm ben ya şu an.moralim de bozuldu inan.su an tahlil yaptirmadan bile gitmek aklıma geliyorCanm bnm yaptgm kaset test negatıftı ama strıp test inovıta dıye o pozıtuftı tabıkıde kasettekı dogru cıktı bıde bnm cızgı dagınıktı yanı tm duz cızgı degldı sızın gıbı kanla yaptm ama kasettekı doğruymuş
Hayır bnce yaptr pozıtıf cıkıcak cunku senn testle bnmkı aynıydı yaptr sonucu yaz eminim pozıtıftrÇok üzüldüm ben ya şu an.moralim de bozuldu inan.su an tahlil yaptirmadan bile gitmek aklıma geliyor![]()
Bilmiyorum canım.senin testte hemen cikmismiydi ikinci çizgi.bende anında çıktı ben o yüzden de çok umutlanmistim.ama ne bileyim şimdi içim boş boş oldu senin durumu okuyunca.Hayır bnce yaptr pozıtıf cıkıcak cunku senn testle bnmkı aynıydı yaptr sonucu yaz eminim pozıtıftr
Valla nebileyim arapsaçına döndü kafamyok canım cıkmadı.zaten ılk negatıf verdı bı tane daha yapyı o pozıtıf gıbı oldu karmakarısık yanı :) kız bu tıcarete gırıyo kımse bulamadıda bı bız mı bulduk :)) ole bısey oslaydı ıkı katna satısa cıkardı sımdıye
Okadar gitmisken vazgecme ona.gore umut baglarsin enazndan.canim.Çok üzüldüm ben ya şu an.moralim de bozuldu inan.su an tahlil yaptirmadan bile gitmek aklıma geliyor![]()
Yok hmn cıkmadı bıde cızgı degıldıkı tm o ya tuhaftıBilmiyorum canım.senin testte hemen cikmismiydi ikinci çizgi.bende anında çıktı ben o yüzden de çok umutlanmistim.ama ne bileyim şimdi içim boş boş oldu senin durumu okuyunca.
sabirsizlktan kaulybediyrz hep zaten srlarn dedgi gibi 10 gun gecince yapsak hic bole olmuycak ama nerde bizde o sabir :))Valla nebileyim arapsaçına döndü kafamhakkimizda hayirlisi olsun. Kafayi yemeden hamile kalabilsek bari. Beklesek hepsi cikacak ama sirf bu sabirsizliktan daha coook para dokeriz bu testlere
![]()
İnsalalh canım.Yok hmn cıkmadı bıde cızgı degıldıkı tm o ya tuhaftı
Ama kaset test negatftı sılık bıle yoktu bnce sen hamilesın
Hber ver cnmİnsalalh canım.![]()