Evde gebelik testinde çığır

Hcg idrara daha geç kana daha çabuk geçiyor. Bu aletin amacı da sivida ki hcg değerini ölçmek değil mi? Kan+idrar sayesinde daha erken ölçüyor. Olay bu, basit matematik yani ☺

Mesela idrarda 1/5 oranında hcg vardır, kanda 2/5 oranında. Sadece idrar yaparsanız 1/5 testte görünmez fakat idrar ve kan birarada olursa bu oran 3/5 e çıkar ve 2.çizgi görünür. Eğer bu test 2/5 oranından itibaren gösteriyorsa çizgiyi sadece kanla bile çıkar. Umarım açıklayıcı olmuştur ☺

Zaten yabancilar bunu direk erken gebwlik twsti olarak yapiyorlar sitede izledim. Bence dogruluk payi yuksek.

Bu gebelik testleri akıllı cihazlar falan değiller. 2. çizginin olduğu yerde ki madde hcg ile etkileşime girip renk değiştiriyor. Ne kadar çok hCG ye maruz kalırsa o kadar koyulasiyor. Genellikle hamile olmayanlar da belirgin bir çizgi çıkmaz ancak test bozuk olup 2. çizgi görünse dahi bu net, bariz bir çizgi olmaz.

Alıştım ne de olsa yapmaya☺ Yarın sabah bir tane yapar resmini atarım. Gözünüz negatif görsün :KK57::KK48:

Len araya girsin biri birsey yazsın ☺ Kendi kendime konuşuyor gibiyim ☺

:KK70:herkese ayni anda cevap verince oyle oluyor. Ben test yapsam da karavana çünkü dun yunurtam vardi bugun kontrolde cikmadi yani dun çatlamış. Bu arada esim dedi ki bu test cikarken bu olay biliniyordur ama bunu yazamazlar diyor yani kandaki hcg ye tepkilidir yazarsa prosedur değişir isleri zorlasir ve satis orani da etkilenir diyor
:KK9:

:KK70:herkese ayni anda cevap verince oyle oluyor. Ben test yapsam da karavana çünkü dun yunurtam vardi bugun kontrolde cikmadi yani dun çatlamış. Bu arada esim dedi ki bu test cikarken bu olay biliniyordur ama bunu yazamazlar diyor yani kandaki hcg ye tepkilidir yazarsa prosedur değişir isleri zorlasir ve satis orani da etkilenir diyor
:KK9:
Eşine katılıyorum. Bence yerinde bir tespit.

Testlerin tamami strip testten uretikir arkadaşlar. T yeri c yeri bos degildir ki strip test inceceik birsey benimki ondan mesela. Dis kaliplar farkli olabilir. Daha hassas olmasi saglanabilir dijitallesebilir ama mantik ayni. Salcayla yapinca kirmizi cikmaz yani kimlerde cikti pozitif onuda goremedim ama bence su olmus olabilir kanda zaten bir miktar hcg var idrarla birlesince çıkmıştır ama aslinda o kisinin kandaki hcg si zaten yuksektir yarin kan testi yaptiracak arkadas aydınlatır artik bizi. Bugun doktora soracaktim unuttum ben malesef

ben idrarla test yapmistm bekleynce bole oldu kizceler

Eklentiler

• 20170307_220142.jpg
    20170307_220142.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 238
Back