Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adete kdr beklenek istiyorum. Kan versem bu seferde yukseldi yuksrlmedi derdi geriyorAra ara başım dönüyor.bi uyku hali var.jan verip bi netlestirseydik hayırlısıyla.yarina randevu aldim sabah inş.
Ben gidip en azından varlığından haberdar olmak istiyorum.Değerler yükselir insalalh kötü düşünmek istemiyorum.ilk adım hamile olup olmadığımı ogrenmekBen adete kdr beklenek istiyorum. Kan versem bu seferde yukseldi yuksrlmedi derdi geriyor
Canım bende de aynı belirtiler olmuştuHayırlı sabahlar canım,benim de vajinamda belimde çok ağrı vardı bu gece.skmdi de uyandım ağzımda resmen demir tadi var
Canım senin bat ne zamandı,kanda ne zaman öğrendin ?Canım bende de aynı belirtiler olmuştu
1 marttı canım 4 gün kala öğrendim canımCanım senin bat ne zamandı,kanda ne zaman öğrendin ?
Kanda mı öğrendin? Değerin Kac cikmisti?1 marttı canım 4 gün kala öğrendim canım
Canım ben bata 6 gün kala evde testlere başlamıştım bekledikçe çizgi hafif görünüyorduKanda mı öğrendin? Değerin Kac cikmisti?
Ben dün kanla yaptığım testte gördüm ikinci çizgiyi çok şükür.idrar testlerinde cikmadi bat a 7 gün var daha.yarin gidip kan tahlili vercem inş.benim döllenmeden sonraki 15.gun oluyor yarın,erken yumurtladim diye tahmin ediyorumCanım ben bata 6 gün kala evde testlere başlamıştım bekledikçe çizgi hafif görünüyordu
6 gün varken kanda vermiştim 0.1 çıkmıştı
Yine de içimde bi his vardı gebelik testlerine devam ettim yine çok silik çıktı 4 gün kala yaptığım test daha belirgin silikti birde o gün çok uyku hali yorgunluk ağzımda Demir tadı vardı birde belim ağrımazdı bu kez ağrı belime ve vajinaya vuruyordu
O akşam tekrar kan verdim 22.94 çıkmıştı :)
Evet canım dünkü yaptığın kan+idrar testinde ikinci çizgi çok belliydi inşallah kanda da çıkarBen dün kanla yaptığım testte gördüm ikinci çizgiyi çok şükür.idrar testlerinde cikmadi bat a 7 gün var daha.yarin gidip kan tahlili vercem inş.benim döllenmeden sonraki 15.gun oluyor yarın,erken yumurtladim diye tahmin ediyorum
Bir de ben baya unutmuşum bu olayları.3.Çocuğum olacak insalalh ama aradan zaman geçince unutuliyormus.kusura bakma sana da çok sordum canımCanım ben bata 6 gün kala evde testlere başlamıştım bekledikçe çizgi hafif görünüyordu
6 gün varken kanda vermiştim 0.1 çıkmıştı
Yine de içimde bi his vardı gebelik testlerine devam ettim yine çok silik çıktı 4 gün kala yaptığım test daha belirgin silikti birde o gün çok uyku hali yorgunluk ağzımda Demir tadı vardı birde belim ağrımazdı bu kez ağrı belime ve vajinaya vuruyordu
O akşam tekrar kan verdim 22.94 çıkmıştı :)
Canim ilk defa duyuyorum sok oldum:) rabbim hayirli olan tez zamanda kucagini doldursun insallah kuzummKan ve idrarla karustrarak
Allah bağışlasın canım evlatlarını Benimde bir oğlum var çok şükür 6 yaşında bende herşeyi unutmuşum sil baştan yaşıyorum herşeyi :)Bir de ben baya unutmuşum bu olayları.3.Çocuğum olacak insalalh ama aradan zaman geçince unutuliyormus.kusura bakma sana da çok sordum canım
Ay yoksa sen 2010 eylül annesimiydin ismin tanıdık geldi bana ilk gordugumde.benim büyük oğlan 2010 doğumlu. Küçük 2012Allah bağışlasın canım evlatlarını Benimde bir oğlum var çok şükür 6 yaşında bende herşeyi unutmuşum sil baştan yaşıyorum herşeyi :)
Yok canım o zamanlar buraya takılmıyordum 2011 li benim oğlum :)Ay yoksa sen 2010 eylül annesimiydin ismin tanıdık geldi bana ilk gordugumde.benim büyük oğlan 2010 doğumlu. Küçük 2012
Kizlarrrrr.....
Aklima birsey geldi.
Ama dalga gecmeyin.
Şimdi ovulasyon testiyle hamileligi daha erken ogrenebiliyoruz ya.. Gebelik testinde cikmiyor ama ovulasyonda cok koyu cikinca oluyor ya.
Biz gebelik testinde kan deniyoruz ve cok daha erken gunlerde silik cizgi gorulebiliyor.
Acaba diyorum ayni sekilde kanla yapilani gebelik testiyle degilde ovulasyon testi uzerinde denesek... Daha net bir çizgi gormez miyiz???? Daha gebelikte yokken ovulasyonda gorulen sey burada da işe yaramaz mi acaba?
Sacmaladim mi....
PeriLous
utkumuz
Whowiangirl
Whiteandblue
suphelenmıstm annem ben onunda belkı bı suresı vardr pozıtıf cıkarması ıcın.hayırlısı canım bekle bakalm genede daha var adetneKızlar kan testımmmmm negatıf demekkı bnm ılk yaptıgım kaset test negatıftı ya o doğruymş