• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Kızlar testime bir bakın lütfen. Sizce umutlanmalı mıyım? Testin markası Laboquick. Ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti. Testi bu akşam yaptım. Bata 2 gün var. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Eklentiler

• ff.jpg
    ff.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 162
Bence umutlanmalisin :halay::halay::halay::halay:

İnsaallah vardir canim. Yarin sabah ilk idrarla birdaha dene.

Ah canım inşallah vardır ya. Bu sabah idrarla yaptığım test bariz negatifti. Kanla olanı birkaç gün önce de yapmıştım ama o da negatifti. Bunu da akşam öylesine yaptım, görünce acaba dedim :)

Ah canım inşallah vardır ya. Bu sabah idrarla yaptığım test bariz negatifti. Kanla olanı birkaç gün önce de yapmıştım ama o da negatifti. Bunu da akşam öylesine yaptım, görünce acaba dedim :)
Daha yeni cikmaya baslamis zaten canim. Idrarda cikmamasi normal. Ama sabah ilk.idrarla denersen belki cikabilir. Cikmassa da bir gun daha bekle bence var kesin ;)

Kızlar testime bir bakın lütfen. Sizce umutlanmalı mıyım? Testin markası Laboquick. Ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti. Testi bu akşam yaptım. Bata 2 gün var. Yorumlarınızı bekliyorum :)
doğru olabılırde olmayabılırde ovı. ustunden 12 gun geçmş normal idrarda da cıkardı bunu anlamann tek yolu bı test daha yap o neyse o dur bnm pozıtıf cıktı sonra yaptgm test aynı gun negatf cıktı yanı diğer testle doğrulayabılırsın

Gunaydin canim. Bu sabah regl oldum maalesef. Demek ki bu test de ise yaramiyormus.
Hadi ya... :( bu cikan.cizgi ne oluyo acaba ozaman ya. Bikac kiside daha bole oldu galiba bu başlıkta. En iyisi gecikme olmadan bisey yapmamak galiba canim :( regl olsuguna eminmisin yerleşme kanamasi fln degil dimi . hayırlısı Allahtan...

Hadi ya... :KK43: bu cikan.cizgi ne oluyo acaba ozaman ya. Bikac kiside daha bole oldu galiba bu başlıkta. En iyisi gecikme olmadan bisey yapmamak galiba canim :KK43: regl olsuguna eminmisin yerleşme kanamasi fln degil dimi . hayırlısı Allahtan...

Eminim canim basbayagi regl bu :) Kismet diyorum artik ama neyse en azindan bu testi de denemis oldum. Bir daha aslaaa :)

Kızlarrrrr adetime 3gün kaldı bi de benimm testime yorum yapıııınnn nolur

Eklentiler

• IMG_8427.JPG
    IMG_8427.JPG
    55,6 KB · Görüntüleme: 170

Eklentiler

• IMG_8463.JPG
    IMG_8463.JPG
    22 KB · Görüntüleme: 146
Back