• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Kızlar bu olayı tesadüfen okudum ve burda buldum post geçen senenin postu ama cevap verecek olan var mı dün akşam yaptım kan ve idrarı karıştırarak silik çizgiyi gördüm bata 10 gün var sonuç doğru olabilir mi ?

Yok canım ya 3 tane test yaptım 3üde pozitif çıktı ama cumartesi gecesi adet oldum yani doğruluk payı yok
Uzuldum cnm bende yapdim ama hic cikmadi
Simdide adete 4 var test yapmaya cesaret edemiyorum cunki kac gundur yapyorum silik dahil yok bundan sonra da olacagini sanmiyorum herkes erkenden ovrenyor
Of

Insalllah seninde olur ama belirti dahil yok
Sıkıldım artik ovu testdende her ay beklemekdende
Bakicam artik regl olmassam yapicam ama
Her ay olan belirtilerin biri dahil yok bu ay :110:

Bende bu postu yeni gordum ve denedim negatif 14 ekim bat bende sikildim ovulaasyon hamilelik testinden her ay beklemekten hayal kirikligindan

Benim bi kaybım var maalesef :( martta kalp durması sonucu kürtaj 2 Aydır yumurtlama günlerine dikkat ediyorum bakalım ne zaman gelicek

Bende bu postu yeni gordum ve denedim negatif 14 ekim bat bende sikildim ovulaasyon hamilelik testinden her ay beklemekten hayal kirikligindan
Gercekden beklemek yipratyor
Canim sana daha varmis benim bat 7 eylul
Ama her sabah test yapyorum boş silik cizgi dahil yok!
Ya sanirim bosuna umutlanyorum
Gosterecekse silik cikmazmiydi bos bos
Bu gunlerde biraz meme sizlama
Ve akintim var
Ondan baska belirtim yok kocaman sivilce cikmis sanirim adet olcam ama yine allahdan umut kesilmez
Of of

Gecmis olsun cnm cok uzuldum
Bendr klomen kullandim bu ay sanirim yine bos

inşallah olur canım çok sağol aynı şeyleri yaşamaktansa hamile kalmamayı tercih edeirm o yüzden Rabbim hayırlısını versin sağlıksını versin ağır bi sımavdı benim için 36. haftamda olucaktım şuan

inşallah olur canım çok sağol aynı şeyleri yaşamaktansa hamile kalmamayı tercih edeirm o yüzden Rabbim hayırlısını versin sağlıksını versin ağır bi sımavdı benim için 36. haftamda olucaktım şuan
Cocugun varmi ?
Aynen boyle olmasi daha agır ama uzlme bu defa sinda allah uzun omurlu saglikli hayirlisini verecek insallah
Bence cnm aklindan cikart haftalarini dusunme
Benim ablam 9 ay iyi tam doguma cocuklari olu dogyor tam 5 cocuk 9 ay tasiyor sorunsuz ama dogum ayinda kontrole gidyor iki gundur kipirdamiyor diye megersem olmus dokdorlar sebebini bilmiyor tabi hersey allahdan
Oyuzden hicde uzulme beter daha beteri var! Cnm

Cocugun varmi ?
Aynen boyle olmasi daha agır ama uzlme bu defa sinda allah uzun omurlu saglikli hayirlisini verecek insallah
Bence cnm aklindan cikart haftalarini dusunme
Benim ablam 9 ay iyi tam doguma cocuklari olu dogyor tam 5 cocuk 9 ay tasiyor sorunsuz ama dogum ayinda kontrole gidyor iki gundur kipirdamiyor diye megersem olmus dokdorlar sebebini bilmiyor tabi hersey allahdan
Oyuzden hicde uzulme beter daha beteri var! Cnm
yok canım 1,5 senelik evliyim zaten ilk gebeliğim hüsranla sonuçlandı mutluluğum 2,5 hafta sürdü
doğru beterin beteri var işte insan acı konusunda bencil en büyük derdi kendinde görüyo inşallah hayırlısıyla gelsin gelecekse tek dileğim bu

Hanımlar bunu yapan, sonuç alan varmı cidden? Aslında mantıken test damlatılan sıvıdaki hcgyi saptıyor, hcg kana daha çabuk geçiyor. Olaibilir. Minik bi iğneyle iki damla kan damlatılabilir. :KK48: Şeker ölçümüde öyle yapılıyo zaten. Ama test bozuladabilir.. :KK20:

Bunu deneyen ve doğru diyen var mı? Lütfen yazın deneyimlerinizi

Hanımlar bunu yapan, sonuç alan varmı cidden? Aslında mantıken test damlatılan sıvıdaki hcgyi saptıyor, hcg kana daha çabuk geçiyor. Olaibilir. Minik bi iğneyle iki damla kan damlatılabilir. :KK48: Şeker ölçümüde öyle yapılıyo zaten. Ama test bozuladabilir.. :KK20:
ben denedim kopkoyu 2 çizgi çıktı adetim henüz geçmemişti kan verdim 50 çıktı ama kimyasal oldu hiç tavsiye etmiyorum erken öğrenmeyi adet günümde adet olmuştum

Merhaba kızlar ben bugün test yaptım ve bıraktım unutmuşum bi saate yakın süre sonra baktığımda bulanık dağınık bir çizgi oluşmuş sizce ne olabilir ?

Eklentiler

• F15A5FB5-CAEC-4BDF-BC76-3EE1F481DE7C.jpeg
    F15A5FB5-CAEC-4BDF-BC76-3EE1F481DE7C.jpeg
    97,8 KB · Görüntüleme: 96
Back