Çok haklısınız güvenemediğim için sizlere danışmak istedim belki yapan vardır diye uyarınız için tşk ederimBu şekilde dolandırılan çok insan duydum.
Sizden ürün yolluyorum nasıl güvenicem kapora diyerek para alıp birdaha ulaşılamıyormuş.
Dikkat edin lütfen.
Yazık günah para kolay kazanılmıyor böyle bide insanları elindeki paradanda ediyorlar.
İşler nedir bilmiyorum bi araştırayım çok teşekkür ederimİşe yararmı bilmem ama işler evde iş vermeye başlayacakmış bir araştırın isterseniz geçen haberlerde gördüm
Bulunduğum yer çok küçük ve sanayi teksil gibi kurumlar yok iş olanağı çok dar. Bende bir umut belki kargoyla yollarlarsa yapabilirim diye düşünmüştümBulundugunuz sehre ait facebook gruplari vardir evlere is verenler ilan verir. En garantisi onlar. Hem yuzyuze gorusursunuz,dolandirilmazsiniz.
Evt böle vicdansizlar da var insanlarn caresizliklerinden faydalanıyorlarbirlikte çalıştığım kız denemişti kaporayı vermiş. basit bir ürün göndereceklerken tığ işi ile resmni gönderdikleri ürünle alakası olmayan birşey yollamışlardı
Guvenmeyin o kargoyla yollayanlara sakin. Allah korusun bin turlu dumen donuyor o islerde.Bulunduğum yer çok küçük ve sanayi teksil gibi kurumlar yok iş olanağı çok dar. Bende bir umut belki kargoyla yollarlarsa yapabilirim diye düşünmüştüm
Bu cümleden birşey anlamadım.İşe yararmı bilmem ama işler evde iş vermeye başlayacakmış bir araştırın isterseniz geçen haberlerde gördüm
Ya ben işkur yazmıştım sözlük düzeltmiş işkur a bakın haberde gördüğüm o idiİşler nedir bilmiyorum bi araştırayım çok teşekkür ederim
İşkura baktım ama yokmuş öle bir uygulamalarıYa ben işkur yazmıştım sözlük düzeltmiş işkur a bakın haberde gördüğüm o
Şİşler nedir bilmiyorum bi araştırayım çok teşekkür ederim
Aynen haklısnızGuvenmeyin o kargoyla yollayanlara sakin. Allah korusun bin turlu dumen donuyor
Bence yapan kişiler illa ki vardır. Yapan olmasa bu kadar haber çıkmazdı mesele güvenilir olanı bulmaktaBen de çok istedim bir zamanlar ama güvenemedim.
Konuyu takipteyim.
Yazdım ama bulamadım bi daha bakayımIskur da var ama belirli şehirlerde arama kısmına yazın arada çıkıyor iş ilanlarında elaman arayanlar
İş ilanı verilen şehirde mi uygılanıyo yoksa başka yerlerede kargoyla yolluyolar mıIskur da var ama belirli şehirlerde arama kısmına yazın arada çıkıyor iş ilanlarında elaman ara