Evde ek iş

Mrb arkadaşlar internette evde ek iş olarak pakatleme işleri olduğuna dair bir çok yazı okudum. Malzemeleri bulunduğunuz yere kargoyla gönderip sizdende o şekilde alıyolarmış. Tabi güvenip arayamadım. Bu şekilde şirketlerle çalışan örneğin sabun, tel toka paketleme gibi işler yapanlarınız varsa bizi de bilgilendirin lütfen bu günlerde böle bir işe ihtiyaçım var küçük bebeğim oldu için bırakamıyorm benim gibi olan çok hemcinsimiz olduğuna eminim. Bu haberler gerçek mi yoksa kurmaca mı bilenler lütfen yardım etsin.
sosyal medyadakilerin hepsi dolandırıcı. size iş vermek için para isteyen herkes dolandırıcı emin olun. ben bunu yüzlerine söyledim diye engellendim.

Benim bı tanıdığım evde su yüzük kutuları varya kırmızı onlardan yapıyodu.kutular hazır geliyo onları tutkalla yapistiriyo.kuruyunca kadife yapıştırıyordu.tane başı ödeme aliyodu.hangi firma olduğunu bilmiyorum ama bende istedim heryerde aradım bulamadım.bilezik takı altın yüzük kutuları çok hoşuma gitmişti keşke öyle bı iş bulabilsek

Benim bı tanıdığım evde su yüzük kutuları varya kırmızı onlardan yapıyodu.kutular hazır geliyo onları tutkalla yapistiriyo.kuruyunca kadife yapıştırıyordu.tane başı ödeme aliyodu.hangi firma olduğunu bilmiyorum ama bende istedim heryerde aradım bulamadım.bilezik takı altın yüzük kutuları çok hoşuma gitmişti keşke öyle bı iş bulabilsek
ona sorsanız hangi firma olduğunu, biz de öğrenmiş olurduk :)

ona sorsanız hangi firma olduğunu, biz de öğrenmiş olurduk :)
Çok yakın birisi değildi.arkadasimin tanidigiydi evine bı beş dakka icin ugrasmistik.cok dikkatimi çekti baya da sordum ama iş kaptirmamak için galiba firma adı vermedi.bende her yerde bu işi aradım belki burda bilen biri çıkar.

Ay asla güvenmeyin bızzat yaşadım Allah çıkarsın o ay çok ohtoyacımız vardı buldum yazdım 200 TL kapora verdım sonra yazan olmadı yazdım aradım açmadılar . Allah evladınızdan çıkarsın dedım o ankı sınırımle hıc umursamadılar allhah Havaş ettım aşla ınanmayın
Geçmiş olsun. Zaten nette sizden kapora isteyenlere inanmayın gerçek şirketler para istemez diye uyarmış

Çok güzelmiş keşke bulabilsek öle bişe

Eğer kaleminiz iyiyse evde makale yazabilirsiniz. Bir zamanlar yazmıştım. Ücret anlamında belki sizi tatmin etmez ama vakit geçirmek için iyi geliyordu bana.
O işi yapan ve bana tavsiye eden bir arkadaşım var. Ama yapabilmem çok zor küçük bebeğim var ve çok hareketli bnden başka kimsede de durmuyor. Ama bu paketleme işi olsa annem kardeşlerimde yapar toparlardık diye düşünüyorum

Bilmiyorum isim yasak mi ama ben smdi f.....si ye üye oldum. Valla benim üstümdeki ev hanimi ve öğretmen müdür var. Biri 4000tl biri 13 bin aylik alıyorlar. Bakalim ben de başladım insallah olur.

Evden mi satış yapıyorlar ?
Ya yasak mi bilmiyorum ama şöyle simdi üye oluyoruz, altımıza ekip kuruyoruz mesela ben seni kendi altima üye yaptım, ürünleri katolog fiyatından uygun fiyata getirebiliyorsun, cevrene istersen katalog fiyatindan istersen uyelere olan gelen fiyattan verebilirsin. Sende altina yine üyeler yapiyorsun, onlarda satış yaptıkça yüzdelik dilimleri var onlara ulaşınca grup puanin yükselince müdürlüğe yükseliyorsun. Beni üye yapan kisi benim akrabam ,o pandeminin başında başladı beni aradi ben yapamam dedim, ekim gibi yeniden dedi 4500 aliyor. Bende birşey kaybetmem dedim :) şimdi kendi evime temizlik ürünü, dis macunu ,kahve vs aliyorum. Biraz daha aldim letgo ve dolapa koydum. Dolap komisyon kesiyor kargo ucreti vs var ama letgodan daha rahat oluyor.

X