Bebeğine bakabilecek kimse varsa tam zamanlı işe girmeyi düşünmez misinMalesef çevremde yok. O yüzden kargoyla yollayan şirket araştırıyorm. Sizin kendi çevrenizde mi atölye 700 tl olsa keşke ona da razıyım banada yardm edecekler var hallederim keşke bulsam
Bencede calisip denemelisin. Zorlu bi surec ama duz memur bile olsan mukemmel olur.. sıkı calismayla olunmycak sey degil..Farkındayım ama denemedim demek istemiyırum yanında başka işlerde bakıyorm tabi ümit etmeye çalışıyorm. Belki olur diye
İnsan neler yapar isteyince bu bişi değil düşününce kalktım kpssyi kazandmBencede calisip denemelisin. Zorlu bi surec ama duz memur bile olsan mukemmel olur.. sıkı calismayla olunmycak sey degil..
Haklısın bunu anlamam zor.. :) Peki boşandıktan sonra gecımını rahat saglayabılecekmısın ? Belkı bu senı bıraz hırslandırıp salmanı engeller :)İnsan neler yapar isteyince bu bişi değil düşününce kalktım kpssyi kazandmdemek isterim ama çoçukla gerçekten çok zor ve bnm bebeğim bensiz 2 sn durmuyor zor bi bebek üstüne boşanma stresi salıyorum bazen altından kalkamıcakmışım gibi geliyor bazen de yaparsın çalış diyorum çalışıyrm yani ne yaptığımı bende bilmiyor durumdayım
Ailemin yanındayım sağolsunlar çok destekler ama tabiki de ben rahat değilim. Kesinşikle kendim çalışmam lazımHaklısın bunu anlamam zor.. :) Peki boşandıktan sonra gecımını rahat saglayabılecekmısın ? Belkı bu senı bıraz hırslandırıp salmanı engeller :)
Nasıl yapılıyo o iş bilgilendirir misinizHocam branşınız nedir bilemiyorum ama online ders verebilirsiniz. Hem evinizden çıkmamış olursunuz ( bebek ve pandemi nedeniyle) hem de bulunduğunuz şehre bağlı kalmamış olursunuz. Işleriniz rast gitsin inşallah
İnstgram kullanmıyorum aslında becerebilen için çok güzel geçim kaynağı ben yapamam gibi geliyor çevre lazım en azıdanPaketleme işi yerine evde takı, sabun, mum, taç yapabilirsiniz, kendinize instagramda sayfa açabilirsiniz. Başta biraz zor olur ama yapabilirsiniz...
Nasıl oluyor anlatirmisinizEğer kaleminiz iyiyse evde makale yazabilirsiniz. Bir zamanlar yazmıştım. Ücret anlamında belki sizi tatmin etmez ama vakit geçirmek için iyi geliyordu bana.
Toka ve anahtar işi veryorlar sözde.Bana anahtar yollayacağız dediker.Beni engelledilerDOLANDIRICI HEPSİ
Evimize anahtarlık işi yollayacaktı 1000 adet bunun içşn 200 tl hesaba yatırdık.Elimde dekont ve yazışmalar var tokaları yollamadı..sözde tokaları yapıcaltık 1000 tl kazanıcaktık ve 200 tl kapıra ücretini de geri vericekti..Allahtan korkmuyorlar.Ben kızın ismini ve teliini vereyim isterseniz iş için yazmıştım deyin hemen dönersize paranızı çalmak için. ...
Evet ölüler kimse inanmasınToka ve anahtar işi veryorlar sözde.Bana anahtar yollayacağız dediker.Beni engellediler