sosyal medyadakilerin hepsi dolandırıcı. size iş vermek için para isteyen herkes dolandırıcı emin olun. ben bunu yüzlerine söyledim diye engellendim.Mrb arkadaşlar internette evde ek iş olarak pakatleme işleri olduğuna dair bir çok yazı okudum. Malzemeleri bulunduğunuz yere kargoyla gönderip sizdende o şekilde alıyolarmış. Tabi güvenip arayamadım. Bu şekilde şirketlerle çalışan örneğin sabun, tel toka paketleme gibi işler yapanlarınız varsa bizi de bilgilendirin lütfen bu günlerde böle bir işe ihtiyaçım var küçük bebeğim oldu için bırakamıyorm benim gibi olan çok hemcinsimiz olduğuna eminim. Bu haberler gerçek mi yoksa kurmaca mı bilenler lütfen yardım etsin.
ona sorsanız hangi firma olduğunu, biz de öğrenmiş olurduk :)Benim bı tanıdığım evde su yüzük kutuları varya kırmızı onlardan yapıyodu.kutular hazır geliyo onları tutkalla yapistiriyo.kuruyunca kadife yapıştırıyordu.tane başı ödeme aliyodu.hangi firma olduğunu bilmiyorum ama bende istedim heryerde aradım bulamadım.bilezik takı altın yüzük kutuları çok hoşuma gitmişti keşke öyle bı iş bulabilsek
Çok yakın birisi değildi.arkadasimin tanidigiydi evine bı beş dakka icin ugrasmistik.cok dikkatimi çekti baya da sordum ama iş kaptirmamak için galiba firma adı vermedi.bende her yerde bu işi aradım belki burda bilen biri çıkar.ona sorsanız hangi firma olduğunu, biz de öğrenmiş olurduk :)
Geçmiş olsun. Zaten nette sizden kapora isteyenlere inanmayın gerçek şirketler para istemez diye uyarmışAy asla güvenmeyin bızzat yaşadım Allah çıkarsın o ay çok ohtoyacımız vardı buldum yazdım 200 TL kapora verdım sonra yazan olmadı yazdım aradım açmadılar . Allah evladınızdan çıkarsın dedım o ankı sınırımle hıc umursamadılar allhah Havaş ettım aşla ınanmayın
Çok güzelmiş keşke bulabilsek öle bişeBenim bı tanıdığım evde su yüzük kutuları varya kırmızı onlardan yapıyodu.kutular hazır geliyo onları tutkalla yapistiriyo.kuruyunca kadife yapıştırıyordu.tane başı ödeme aliyodu.hangi firma olduğunu bilmiyorum ama bende istedim heryerde aradım bulamadım.bilezik takı altın yüzük kutuları çok hoşuma gitmişti keşke öyle bı iş bulabilsek
Gerçekten böle iş verenler yok mudur diyosunuzsosyal medyadakilerin hepsi dolandırıcı. size iş vermek için para isteyen herkes dolandırıcı emin olun. ben bunu yüzlerine söyledim diye engellendim.
sosyal medyadakilerin hepsi dolandırıcı. size iş vermek için para isteyen herkes dolandırıcı emin olun. ben bunu yüzlerine söyledim diye engellendim.
Bende araştırdığımda yalan haber olduğunu gördüm malesefİşkurdan bahsetmiş galiba bende gördüm aradım yalan habermiş işkur iş vermiyor
Iş ilânı verilen şehirde uygulaniyor galiba ben başvuramamıştım çünkü yada beceremedim sürekli ilan olmuyor takip etmeniz lazımİş ilanı verilen şehirde mi uygılanıyo yoksa başka yerlerede kargoyla yolluyolar mı
AnladmIş ilânı verilen şehirde uygulaniyor galiba ben başvuramamıştım çünkü yada beceremedim sürekli ilan olmuyor takip etmeniz lazım
O işi yapan ve bana tavsiye eden bir arkadaşım var. Ama yapabilmem çok zor küçük bebeğim var ve çok hareketli bnden başka kimsede de durmuyor. Ama bu paketleme işi olsa annem kardeşlerimde yapar toparlardık diye düşünüyorumEğer kaleminiz iyiyse evde makale yazabilirsiniz. Bir zamanlar yazmıştım. Ücret anlamında belki sizi tatmin etmez ama vakit geçirmek için iyi geliyordu bana.
Farmasi miBilmiyorum isim yasak mi ama ben smdi f.....si ye üye oldum. Valla benim üstümdeki ev hanimi ve öğretmen müdür var. Biri 4000tl biri 13 bin aylik alıyorlar. Bakalim ben de başladım insallah olur.
Hiç bilmiyorum ki inanın atanamıyan bir öğretmen olarak aslında bildiğim en iyi şey öğrermenlikBüyük firmalar ise başvurun ama bilinmedik yerler ise hiç bulaşmayın.
Evden mi satış yapıyorlar ?Bilmiyorum isim yasak mi ama ben smdi f.....si ye üye oldum. Valla benim üstümdeki ev hanimi ve öğretmen müdür var. Biri 4000tl biri 13 bin aylik alıyorlar. Bakalim ben de başladım insallah olur.
Ya yasak mi bilmiyorum ama şöyle simdi üye oluyoruz, altımıza ekip kuruyoruz mesela ben seni kendi altima üye yaptım, ürünleri katolog fiyatından uygun fiyata getirebiliyorsun, cevrene istersen katalog fiyatindan istersen uyelere olan gelen fiyattan verebilirsin. Sende altina yine üyeler yapiyorsun, onlarda satış yaptıkça yüzdelik dilimleri var onlara ulaşınca grup puanin yükselince müdürlüğe yükseliyorsun. Beni üye yapan kisi benim akrabam ,o pandeminin başında başladı beni aradi ben yapamam dedim, ekim gibi yeniden dedi 4500 aliyor. Bende birşey kaybetmem dedim :) şimdi kendi evime temizlik ürünü, dis macunu ,kahve vs aliyorum. Biraz daha aldim letgo ve dolapa koydum. Dolap komisyon kesiyor kargo ucreti vs var ama letgodan daha rahat oluyor.Evden mi satış yapıyorlar ?
Evet yasak mi bilemedimFarmasi mi