Evde ek iş

B Brbnbrkzm böyle işler internetten bulunmuyor. Herkes yazmış zaten. Kapora istiyorlar sonra ne iş geliyor ne verdiğin kapora. Bildiğin dolandırıcılık.

Evde ek iş deyince de kolay işler olmuyor öyle. Bebeğim var diyorsun. Yine bir şeylerden fedakarlık etmek zorundasın.

Benim de bebeğim var. Evde boncuk diziyorum. Gündüz uyku saatinde akşam babası işten gelince dizebiliyorum. Bazen anneme ya da ablama gidince ya da onlar gelince yapıyorum. Destek olan çok insan var yani. Ona rağmen en yüksek 700 lira kazanabildim.

İşi de ablamın görümcesi teklif etti. Herkese vermiyorlar bu işleri. Benden görüp isteyen oldu vermediler ona mesela.

Yani tanıdıkla falan bulmak lazım. Kapora falan vermedim tabiki. Bir atölyeden boncuk kumaş iplik geliyor. Gösterdikleri gibi diziyorum. Basit iş ama çoook oyalayıcı. Metrelerce yapacaksın ki kayd@değer para kazanasın

Çevrende atölye varsa gezip kendin sor iş veriyor musunuz diye. Ya da tanıdıklara haber sal. Başka şekilde bulunmaz

network işi iletişi kuvvetli ağzı laf yapan gerçektn zaman ayırabilen insanların tuttutacağı bi iş. Boşanma durumum olduğunda inanın kimseyle fazla iletişim kurmak istemeiyorm kimsenin sorularına maruz kalmak ah vah duymak istemiyorm o psikolojide değilim daha... Ama paketleme işi olsa kızım uyuduğunda yapardm annemde yardm ederdi hem vakit geçerdi dertlenmeye vakit kalmazdı diye düşündüm. Bi taraftandan kpss çalışıyrm 2022 kpss öğretmenlik ya da düz memurluk için fırsat buldukça çalışıyorm. Lütfen duyan olursa çevresin güvenilir bi şirket olursa bizi de bildilendirsin suan eminim ki. Bnm durumumda olan yazmayan ama takip eden kadınlarımız vardır.

Malesef çevremde yok. O yüzden kargoyla yollayan şirket araştırıyorm. Sizin kendi çevrenizde mi atölye 700 tl olsa keşke ona da razıyım banada yardm edecekler var hallederim keşke bulsam

Malesef çevremde yok. O yüzden kargoyla yollayan şirket araştırıyorm. Sizin kendi çevrenizde mi atölye 700 tl olsa keşke ona da razıyım banada yardm edecekler var hallederim keşke bulsam
Siz o zaman bulduğunuz firmaları nette aratin şikayet var gibi sitelerde belki iyi bir yer denk gelir.

Tavşanın suyunun suyu... Ok

Yakınlarda matbaa var mı? Matbaalar ev hanımlarına mücellit işi veriyorlar katlama, yapıştırma, davetiye gibi. Bir araştırın varsa.

Bu işe bulaşmayın derim, böyle dolandırılan tanıdığım var.

İnternetten bir şeyler satabilirsiniz. Kuzenim şeker, söz-nişan çikolatası, nikah şekeri vb ürünler satıyor hem instagramda hep dolap hesabı var. Alt komşumun makrome sayfası varmış yine aynı uygulamalarda. Al-sat olarak kullanan da var. Küçük bebeğiniz varmış ama bunlar insanı oyalayan işler nasıl olur bilemedim

Network işleri dini açıdan da sıkıntılı araştırabilirsiniz

Konu sahibi kurs verebilirsiniz bence de eğer uygunsa sizin için.

Bir şeyi merak ediyorum hani satış yapan herkes vergi vermek zorunda falan diyorlar o kısım nasıl oluyor bilginiz var mı acaba

Tek çarem kpss sanırım

Tek çarem kpss sanırım

Bence KPSS son çareniz olsun. Aynı çocuk faktörü burda da geçerli. Çok yorucu bir süreç. Ciddi anlamda hayatınızı ona adamanız lazım. Bilginin yanında şans, zamanı iyi kullanma gibi durumlar da çok etkili. Sınava zaten aylar var, üstüne ataması da aylar oluyor. Öğretmenlik için diyorsanız elbette uğraşın mesleğiniz sonuçta ama düz memurluksa amacınız bence uğraşılmaz, çok yüksek puan yapmanız lazım. Bilmiyorum kpss benim bir kere deneyimleyip sonrasında rafa kaldırdığım bir süreç

Farkındayım ama denemedim demek istemiyırum yanında başka işlerde bakıyorm tabi ümit etmeye çalışıyorm. Belki olur diye

Gerçekten çok haklısınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…