Merhabalar ben yeni üyeyim
Ben 8 yıllık ev hanımıyım ve evde para kazanmak istiyorum çocuklardan dolayı dışarda çalışamam zaten eşimde izin vermiyor
Eşim babasıyla birlikte çalıştığı için evimize belirli bi para gelmiyor onun için kenara koyalım da bişey lazım olunca alalım diyecek param bile yok onun için kendi paramı kazanmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun benimle aynı durumda olan çok arkadaşlarımız var Allah hepimize yardımcı olsun şimdiden cevap verecek kişilere teşekkür ederim
15 yaşında mı evlendiniz
Hayır 17 en büyük hataydı çocuk aklı işte şimdiki aklım olsa meslek sahibi olmadan evlenmezdim15 yaşında mı evlendiniz ?
Yapabilirim ama nereye başvurmam gerekiyor bilmiyorum internette de güvenemiyorumEvden calişmaya uygun bir mesleginiz yoksa ki yok anladigim kadariyla evden yapildigi soylnen boncuk moncuk işleriyle para kazanilacagini dusunmuyorum.
O işlerde para olsa herkes yapardi ev rahatliginda.
Ama evden musteri hizmetleri gibi telefona bakmali birseyler vardi belki o olabilir yapabilirseniz.
5,4,bide 9 aylıkÇocuklarınız kaç yaşında
Bildiğiniz evde yapabilecek başka işler varmıO dediğiniz ev işleri düğme boncuk mum falan kalabalıkla yapılacak şeyler çünkü sayısız malzeme geliyor yani tek başına oturup iki çocukla yapılabilecek bir şey hiç değil yani zor iş benim arkadaşım evde 8 kişiler ona rağmen zor yetiştiriyorlar siparişi
Yapabilirim ama nereye başvurmam gerekiyor bilmiyorum internette de güvenemiyorum
Öyle ama eşimden bisey istedimmi bakarız diyor acelesi yok diyor bide ne alırsam kartından alıyor alırken annesi babasına kadar herkes biliyor artık eşimden istemeden kendim kazanıp hem birikim yapmak hemde çocuklarıma istediğim gibi bakmak istiyorumBu zamanda her sey internetten, kimse kapı kapı dolanarak iş aramiyor ki.
Kariyer sitelerinde ilanlar var. Ama biri 9 aylik 3 cocukla nasil olur bilemedim evden bile olsa.
Siz salak değilsiniz bizi bu hallere koyanlar utansın 1 taneye zor bakan var siz ikitaneye bakmışsınız öpsün başına koysun siziİkizlerim 5 aylıkken işe başladım. Ben biraz salağım galiba evde çocuklarımla oturup para kazanamadım
İkizlerim 5 aylıkken işe başladım. Ben biraz salağım galiba evde çocuklarımla oturup para kazanamadım
Yok çocuklar sorun değil kaynanam gorumcelerim iki kat aşağıda oturuyorlar 5 tane görümcem var yardım ederler banaBir değil iki değil üç tane küçük çocuğunuz var. En küçüğü 9 aylık. Hangi ara ne iş yapabilirsiniz ki? Kusura bakmayın ama açık konuşucam bu koşullar altında evde size gelir sağlayacak bir iş yapmanız imkansız
Yok çocuklar sorun değil kaynanam gorumcelerim iki kat aşağıda oturuyorlar 5 tane görümcem var yardım ederler bana
Eşim izin vermiyor yoksa çok istiyorumÇocuklar sorun değil madem dışarda niye çalışamıyorsunuz? doğru düzgün sigortalı bir işe girin asgari ücret alırsınız. Evden yapılan işle kazanacağınız para kuş kadar olur bir de sermaye için para harcamanız gerek üstelik
Yok inşallah öyle şeyler karşımıza çıkmaz bizde kanmayiz çok teşekkürlerBen bir şey öneremeyeceğim, bilgim yok. Tek diyeceğim şey, saadet zinciri tarzı oluşumlara sakın kapılmayın. Hepsi suç kapsamında ve hala farklı farklı isimlerle türemeye devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?