- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 33
- Konu Sahibi Lalinimsiiii
-
Bende nedense aynı şeyi düşünmedim değil. Umarım günah almayız.Hayır yaniii inşallah fakedirrr valla fake çıkarsa sevinçtengöbek atıcam gece gece aşırı üzdü ki eğer gerçekse bile nedense eşi değilde evlilik dışı gebelik olduğunu düşünüyorum
Valla nokta atışı şeyler bulmuşsunÇok tutarsız gelen mesajları alıntıladım. Özellikle ilk ve son olanlar.
Hengamede başkalarına bir şey olmasın demeler, internette ilaç buldum köye gelmez demeler ama öyle bir köy ki gebelik testi alabiliyor, kolayca doktora gidiyor…
Bir de şey beni çok düşündürüyor, birliktelik yaşadıktan hemen sonra eczaneden ertesi gün hapı almayı akıl edemedi veya gidemedi, ama sonrasında sağlık ocağından özel hastanesine bir sürü doktorla görüşüp, kontrollere gitti.. bilemiyorum var bir şeyler ama, gerçekten başım çatlıyor şu an. Ben pes ettim.
Haber alan olursa yazsın olur mu kızlar
Gerçek de olabilir ama bu kadar kendimizi kaptırmak doğru muAbla açıkçası diğer konulardaki yorumlarını görünce ben de bi acaba demedim değil. Gerçek olma ihtimali arttı gözümde
Bekarsa kendi isteği yeterli sizin anlattığınız durum bekar anneler için geçerli ama medeni kanuna göre ortada bir evlilik varsa eş rızası gerekli. Yapan doktorlar illaki vardır çünkü TCK’da cezası yok.benim de kanamali bi gebeligim vardi devlet hast de sira beklerken bi kiz ile karsilastim yeni evli yine hamileymis sikintiliymis ama kanamali neyse nisanliyken hamile kalmis o donem aldirmis devlet nikahlari yokken ailelerden cekinmisler hani dugunden once hamile kaldi diye ki bu buyuksehirde yasaniyor devletteki dr almis ya nisanliyken adama gerek yok imzaya yada demek ki yapan var boyle kurtaj
Yasalara göre eş imzası olmadan kürtaj yapmak yasak ama yapan dr olursa da cezası yok mu gerçekten?? Bunu bilmiyordumBekarsa kendi isteği yeterli sizin anlattığınız durum bekar anneler için geçerli ama medeni kanuna göre ortada bir evlilik varsa eş rızası gerekli. Yapan doktorlar illaki vardır çünkü TCK’da cezası yok.
Niye sapiklik olsun bu? Onaylamazsiniz görüntü vermezsiniz anlarim. Ama bunu yapanlara da sapik demeyin artik. Ne alakasi var sapiklikla?kocasi siddet disinda sapıktı da galiba yoksa niye oyle anlarda foto cekilsin taa iyiyken cekmis olacak ki iyi gel kizini gor diyor ayrilinca o da gormek icin gidiyor fotolari gosteriyor bak bunlari yayarim benimle simdi yine birlikte olmazsan diye zorluyor yani bunu anladim ben yanlis mi anladim ki
pekiiiiNiye sapiklik olsun bu? Onaylamazsiniz görüntü vermezsiniz anlarim. Ama bunu yapanlara da sapik demeyin artik. Ne alakasi var sapiklikla?
Bir donemin evli ciftleri kendilerini CD'ye alip sonra izliyorlarmis.
Size normal gelmeyen seyler sapiklik degildir. Normal karsilayan insanlara kendilerini kotu hissettirme hakkınız yok.
Umarim konuda mesaja kapatılmaz bende merak ediyorumAy gelişme olursa burdan bilgi verilsin merak içindeyim
Allah o zaman boyle durumda olan kadinlarimiza yardim etsin yazık yaniBekarsa kendi isteği yeterli sizin anlattığınız durum bekar anneler için geçerli ama medeni kanuna göre ortada bir evlilik varsa eş rızası gerekli. Yapan doktorlar illaki vardır çünkü TCK’da cezası yok.
Çoğu yorumları okumadım üzüntü ve inanmamazlik arasında gelip gidiyorumUmarim konuda mesaja kapatılmaz bende merak ediyorum
Abisi avukat olan karakolda olan biri vardı çıkmadı mı daha bişi
Bende kafamda oturrnaya çalışıyorum ama çıkmazdayim halaaa önyargılı olmak istemiyorumÇoğu yorumları okumadım üzüntü ve inanmamazlik arasında gelip gidiyorumistediğim tek şey sahte çıkması
Bı sonuç varmı acaba ?Bilmiyorum ben şikayet ettim bakalım göreceğiz
Sahte cikcagina inanmıyorum ben inandığım tek şey ve dogru olan tek şey hamile olmasıÇoğu yorumları okumadım üzüntü ve inanmamazlik arasında gelip gidiyorumistediğim tek şey sahte çıkması
Allah bilir beni de bizi de ilgililendirmez ama sanırım evlilik dışı bir gebelik veya eşinden değil bu korkusu ondan yani akıl işi değil ne söylense olmaz olmaz diyip duruyor ailem öldürecek e sen düşük yaprsan da öleceksin inşallah diyor valla karma karışık bir konuSahte cikcagina inanmıyorum ben inandığım tek şey ve dogru olan tek şey hamile olması
Hayır yok. Sadece baba isterse (anne adayına) manevi tazminat davası açabilir. Bu durumda kadın kusurlu sayılıyor.Yasalara göre eş imzası olmadan kürtaj yapmak yasak ama yapan dr olursa da cezası yok mu gerçekten?? Bunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?