Evde düşük yapmak istiyorum acil

Koyde oldugu icin gidip bosanma davasi acamiyor ama birden cok hastaneye gidiyor. Koyde ozel hastaneler dizi dizi dizilmediyse demekki istedigi gibi gidip gelebiliyor merkeze.. Konusmalari hep tutarsiz kocasi basta bilmiyordu hamile oldugunu sonra biliyor imza vermiyora dondurdu

Valla nokta atışı şeyler bulmuşsun

Bekarsa kendi isteği yeterli sizin anlattığınız durum bekar anneler için geçerli ama medeni kanuna göre ortada bir evlilik varsa eş rızası gerekli. Yapan doktorlar illaki vardır çünkü TCK’da cezası yok.

Gerçek olmasın hikaye de ne olursa olsun moduna düştüm su an
Yorumlar manalı ama içimi kemirdi yine ... Neye inancagimi şaşırdım

Bu nedir 11 sayfa okudum beynim yandı.
Konu fake olmakla olmamak arasında ince bir çizgide resmen
Sonraki sayfaları okuyamıycam ama

Sizin köyden kaçıp önce boşanma davası açmanız ardından polise başvurmanız gerek. Bilmiyorum ki kanunlar nasıl, tecavüz olduğu kanıtlansa bile kürtaj için ille eş(!) İmzası mı isteniyor, özel klinikler var mı böyle durumlar için bunları oturduğunuz yerden çözemezsiniz çıkmanız lazım ordan. Şantaj yapıldığını tehdit edildiğinizi falan her şeyi anlatmanız gerek şikayette bulunmanız gerek.

Yasalara göre eş imzası olmadan kürtaj yapmak yasak ama yapan dr olursa da cezası yok mu gerçekten?? Bunu bilmiyordum

Niye sapiklik olsun bu? Onaylamazsiniz görüntü vermezsiniz anlarim. Ama bunu yapanlara da sapik demeyin artik. Ne alakasi var sapiklikla?

Bir donemin evli ciftleri kendilerini CD'ye alip sonra izliyorlarmis.

Size normal gelmeyen seyler sapiklik degildir. Normal karsilayan insanlara kendilerini kotu hissettirme hakkınız yok.

pekiiii

Allah o zaman boyle durumda olan kadinlarimiza yardim etsin yazık yani

Sahte cikcagina inanmıyorum ben inandığım tek şey ve dogru olan tek şey hamile olması
Allah bilir beni de bizi de ilgililendirmez ama sanırım evlilik dışı bir gebelik veya eşinden değil bu korkusu ondan yani akıl işi değil ne söylense olmaz olmaz diyip duruyor ailem öldürecek e sen düşük yaprsan da öleceksin inşallah diyor valla karma karışık bir konu

Yasalara göre eş imzası olmadan kürtaj yapmak yasak ama yapan dr olursa da cezası yok mu gerçekten?? Bunu bilmiyordum
Hayır yok. Sadece baba isterse (anne adayına) manevi tazminat davası açabilir. Bu durumda kadın kusurlu sayılıyor.

Tabii burada cinsel istismarla alakalı bir durum var. Konu sahte miymiş arkadaşlar ya. Benimde gece gece kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…