- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
- 248
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
alıp karşınıza konuşacaksınız sakin bir şekilde . evlendik yuva kurduk sorumluluk aldık onları yerine getirmemiz gerekiyor .ilerde evdi arabaydı bebekti çok fazla ihtiyaçlarımız olacak birikim yapmak gerekli . tek başıma olacak şeyler değil bunlar tarzı bir konuşma yapın . biraz bekleyin değişim yoksa gerekirse ifadelerinizi sert dile getirin. alışmasın yan gel yatmaya .Nasıl yapmalıyım bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz. Ben 10 gündür ders çalışcak diye sesimi çıkarmadım. Baktım ki çalışmıyor ondan sonra rahatsızlık duymaya başladım. Doğru şekilde nasıl açabilirim bu durumu
Kpss puanı yok devlete giremiyo o yüzden. Özelde de çağırmıyolar iş için. Tek gidebilcegi iş şantiye. Onu da zor buluyo. Şöyle bi şey,şantiyede hiç işi bitmiyomuş. Akşam yedi paydos mesela diyelim . İş yerinde konakladıkları için herhangi bi arıza bi sıkıntıda onu tekrar işe çağırıyolar.Yani sürekli işle muhatap olmak durumunda kalıyo,kendine zamanı kalmıyo. Bundan şikayetçi.E madem öyle bu zamana kadar neden başka bi meslege yönelmedi,anlamıyor benbir çok yer var devlette il özel idare, karayolları, dsi, bakanlıklar, bunların taşra teşkilatları insanda azim olduktan sonra yer çok, birazda nasip.... yani şantiye şart değil büro olur, iş takibi olur çevresi yok mu eşinin?
Benim maaşım onun 2 katı diyebilirim. Ona mı güveniyo acaba? Nasılsa dara düşmeyiz.Evin giderlerini sabit bi şekilde karşılayan var. Sorumluluk almasam da çok bi şey olmaz diye düşünüyo sanırım?alıp karşınıza konuşacaksınız sakin bir şekilde . evlendik yuva kurduk sorumluluk aldık onları yerine getirmemiz gerekiyor .ilerde evdi arabaydı bebekti çok fazla ihtiyaçlarımız olacak birikim yapmak gerekli . tek başıma olacak şeyler değil bunlar tarzı bir konuşma yapın . biraz bekleyin değişim yoksa gerekirse ifadelerinizi sert dile getirin. alışmasın yan gel yatmaya .
Kpss puanı yok devlete giremiyo o yüzden. Özelde de çağırmıyolar iş için. Tek gidebilcegi iş şantiye. Onu da zor buluyo. Şöyle bi şey,şantiyede hiç işi bitmiyomuş. Akşam yedi paydos mesela diyelim . İş yerinde konakladıkları için herhangi bi arıza bi sıkıntıda onu tekrar işe çağırıyolar.Yani sürekli işle muhatap olmak durumunda kalıyo,kendine zamanı kalmıyo. Bundan şikayetçi.E madem öyle bu zamana kadar neden başka bi meslege yönelmedi,anlamıyor ben
öyle düşünmese zaten zor / kolay iş ayrımı yapmadan gider herhangi bir işe girer. alışıyor işte yavaş yavaş eve para getiren yemeğini yapan ihtiyaçlarını karşılayan var neden rahatını bozsun ki . biran evvel konuşun yoksa bir ömür gitmez buBenim maaşım onun 2 katı diyebilirim. Ona mı güveniyo acaba? Nasılsa dara düşmeyiz.Evin giderlerini sabit bi şekilde karşılayan var. Sorumluluk almasam da çok bi şey olmaz diye düşünüyo sanırım?
Yeni evlisiniz sanırım, iş meselesini , ne düşüncede olduğunu konuşmadınız mı daha önce? Kaç yaşında eşiniz, durmuş durmuşta evlendiği zamanı mı beklemiş meslek değiştirmek için. Olması gereken bir çabası da yokmuş, şuan ki çalışmama durumdan gayet memnun demek ki eşiniz.Kpss puanı yok devlete giremiyo o yüzden. Özelde de çağırmıyolar iş için. Tek gidebilcegi iş şantiye. Onu da zor buluyo. Şöyle bi şey,şantiyede hiç işi bitmiyomuş. Akşam yedi paydos mesela diyelim . İş yerinde konakladıkları için herhangi bi arıza bi sıkıntıda onu tekrar işe çağırıyolar.Yani sürekli işle muhatap olmak durumunda kalıyo,kendine zamanı kalmıyo. Bundan şikayetçi.E madem öyle bu zamana kadar neden başka bi meslege yönelmedi,anlamıyor ben
O işi yapıyo zaten ama az bi geliri var ordandaimi nezaretçilik falan düşünmez mi?
ayrıca herkes kendi mesleğini ypmıyor bu ülkede gitsin para kazansın . ay yazık kendi işini yapmıyor çok yıpranıyor diye acırsanız acınacak durumlara düşersiniz .herkes ne zorluklarla para kazanıyor
çöpten hurda toplayıp evine çocuğuna bakmaya çalışan adamlar varaynen bende onu dicektim diyelimki meslegi olmadı
o zaman hic calısmayacakmı... ben garsonluk yapmam klasım bozulur diye mi düşünüyor mesela
Öyle tabi ben bu noktaya gelmek için gecemi gündüzüme kattım. Karşıdan benzer bi emek görmeyi beklemek akıl dışı değilyani armudun sapı üzümün çöpü, artık evlisiniz tek kişi değil, bir yerden başlanmalı başka türlü zor, herkes bir yerlere geliyor da ne zorluklarla
Yapıyor o kadarınıSen işten geldiğinde yemeğin temizliğin yapılmış oluyor mu?
Çamaşırı bulasigi ütüyü alışverişi takip ediyor mu?
Yok yapar ama garsonluga bile almıyorlar üni mezununuaynen bende onu dicektim diyelimki meslegi olmadı
o zaman hic calısmayacakmı... ben garsonluk yapmam klasım bozulur diye mi düşünüyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?