- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 103
- 34
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Yeni nickin cok yakismis gule gule kullannickin her seyi acikliyor bize laf dusmez
Yeni nickin cok yakismis gule gule kullannickin her seyi acikliyor bize laf dusmez
Kimse de güllük gülistanlık süper şartlarda çalışmıyor. Ben önce buraya takıldım.genelde merkezden uzak,zor şartlar
Kim KiYeni nickin cok yakismis gule gule kullannickin her seyi acikliyor bize laf dusmez
Bahsettiğim şey işçilerle iş yerinde yaşamak zorunda olması(otoritesi için fazla samimiyet kurmaması gerekiyo),doğru düzgün yemek çıkmaması,merkeze her zaman araba olmaması yani canı sıkılınca merkeze inememesi gibi detaylar. Bence normalden daha da zor şartlar ama sizinkini bilememKimse de güllük gülistanlık süper şartlarda çalışmıyor. Ben önce buraya takıldım.
Yasemindilek di sanırımKim Ki
Ee bir buçuk sene sonra gidecekmişsiniz sonuçta. Bence evde hiçbir şey yapmamak daha can sıkıcı olurdu. Bir buçuk sene sonra iş imkanının olduğu bir yere gitme durumu var yani. Özellik de herkesin iş aradığı ihtiyacı olduğu bir zamanda keyfi geldi bana.Bahsettiğim şey işçilerle iş yerinde yaşamak zorunda olması(otoritesi için fazla samimiyet kurmaması gerekiyo),doğru düzgün yemek çıkmaması,merkeze her zaman araba olmaması yani canı sıkılınca merkeze inememesi gibi detaylar. Bence normalden daha da zor şartlar ama sizinkini bilemem
Kesinlikle,o da bi ihtimal ama bana olduğu gibi anlatması gerekirdi. Kendi soru işaretlerim bi yana ,eşim dostum çevrem kim varsa onun bana anlattıgı gibi söylemek durumunda kaldım. Şimdi ben de durum tam olarak nedir,anlayamıyorum.Konusunu açınca sorumluluktan mı kaçıyosun dedigimde celalleniyoEsiniz sanki biraz kafa dinlemek için işten ayrılmış gibi geldi. Bunu ama açık belirtmesi lazımdı. Her adam okumayabilir sonuçta. Bazıları daha çok çalışmayı seviyor ders başında oturmaktansa. Ama bunu dürüstce belirtmesi lazımdı. Bence bu ihtimali açık açık konuşun.
Benim arkadaşım var,belediyede çalışıyor,devlet memuru maden mühendisi.madem mühendisliği tek devlet işi zonguldak ve kütahyada bulunuyor diye biliyorum.
Kesinlikle,o da bi ihtimal ama bana olduğu gibi anlatması gerekirdi. Kendi soru işaretlerim bi yana ,eşim dostum çevrem kim varsa onun bana anlattıgı gibi söylemek durumunda kaldım. Şimdi ben de durum tam olarak nedir,anlayamıyorum.Konusunu açınca sorumluluktan mı kaçıyosun dedigimde celalleniyo
Açıklama istedigimi söyledim ama cevap vermeyecegini söyledi,gerilmişEsiniz sanki biraz kafa dinlemek için işten ayrılmış gibi geldi. Bunu ama açık belirtmesi lazımdı. Her adam okumayabilir sonuçta. Bazıları daha çok çalışmayı seviyor ders başında oturmaktansa. Ama bunu dürüstce belirtmesi lazımdı. Bence bu ihtimali açık açık konuşun.
Nasıl yapmalıyım bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz. Ben 10 gündür ders çalışcak diye sesimi çıkarmadım. Baktım ki çalışmıyor ondan sonra rahatsızlık duymaya başladım. Doğru şekilde nasıl açabilirim bu durumuçalışıp para getiren varken kendini yormaya gerek duymuyordur . yüz vermeyin sırtınıza binip asalak gibi yaşamasın sonra . sorumluluk alması lazım . iş seçecek lüksü olmadığını hatırlatın
Şantiye ortamında çalışmaktan hazzetmiyo,yukarda da yazmıştım çalıştıgı şartları. E o zaman ders çalışman lazım diyorum başka bi kariyer düşünüyosan,dersi sevmiyorum diyo. Çözümsüz kaldım. Kendi kariyerimi zor elde ettim,bi daha bi daha aynı süreçten geçmek beni yıpratıyoBöyle durumları elalemi bir kenara bırakıp konuşmak lazım. Erkeklerin üstündede belli baskılar var. Belki işi ile mutsuz veya başka bir derdi var. Sorumluluktan kaçmaktansa belki eski kararlarının sonuçlarından kaçıyordur. Siz eşisiniz. Sizden cekinecek, utanacak birseyi olmadığını anlaması lazım.
Bana da öyle geliyoYasemindilek di sanırım
Ee bir buçuk sene sonra gidecekmişsiniz sonuçta. Bence evde hiçbir şey yapmamak daha can sıkıcı olurdu. Bir buçuk sene sonra iş imkanının olduğu bir yere gitme durumu var yani. Özellik de herkesin iş aradığı ihtiyacı olduğu bir zamanda keyfi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?