evde dudak dolgusu

Merhaba neler almamız gerektiğini yazabilirmisin ben dermaroller ile uygulamayı düşünüyorum aldığın ürünlerin adını tek tek yazabilirmisin karıştırdım demişisn sanırım

Işe yArar ama ev tipi serum degil laboratuvar tipi serum kullanırsan daha iyi yani hyaluronıc acıd F-HA 10 ml halinde satılıyor dermarollere baktıgın sitede bulabilirsin 150 lira civarı fyatı ben dolguyu kendim yapıyorum evde dermarollerle degil bildigin enjektör ve iynesiyle koZmetik operasyonlarda kullanılan igneyle ince ve küçük şeker hStalarının kullandıgı igne ama bunu önermem yanlış bişi yapabilirsin ve biraz cesaret gerektiren bi iş onun yerine dermarollede yapabilirsin göz için olan dermaroller var küçük başlıklı göz için die geçer ztn ne kadar derin olursa o kadar iyi yani en uzun igneli olan olursa dahada iyi olur Hassassan cildin Canın kolay çabuk yanıyorsa o zaman bir lokal anastezi alabilirsin ağda yaparkende kullanılan bir krem var Emla 5 li küçük tüpler şeklinde satılıyor fiyatı 100 civarı bişi onu uygularsın Uygulaması yazıyor sanırım sürüp yediriceksin ztn dudak çabuk uyuşur sonra tekrar sürüp kapatıcaksın üzerini uyuşana kadar bekle serumuda bir iğne yardımıyla çekip sonra ignesini çıkar alkolle temizledigin dudagına sür ve dermarolünü kullan içinde yazar hangi şekilde uygulayacagın ardından tekrar serumu sür dudagına 15-20 dk bekle ve nemlendiricini sür dudagına ben rosensenin dudak kremini kullanıyorum vazelin kıvamında iyi geliyor aklına takılan bişi olursa yardımcı olurum unutma ki herkezin cilt yapısı farklıdır bana iyi gelen bişi sana iyi gelmeywbilir alerji yapabilir ve yan etkisini görebilirsin dermarol serum anestezi kremi iğne fln ztn 300 civarı tutar bir plastik cerrahla görüşsen ünüversite hastanesi devlet hastanesinde bu uygulamayı 500 civarında yapar o bi bakıma daha mantıklı ynede sen bilirsin yardımcı olmaya çalışırım takıldıgın bir yer olursa başarılar

X