• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu Yaptıranlar Hadi Gelin Sohbet Edelim!

Ayy ne güzel olmus, benim dudağımı coğu kisi beğenemedi. (Dudakların zaten güzeldi, ne gerek vardı gibisinden)
Yani siz kendinizi böyle iyi hissediyorsanız hiç sorun değil. İşini iyi yapan biri yapmışsa çok güzel bir görüntü oluyor zaten.

Yani siz kendinizi böyle iyi hissediyorsanız hiç sorun değil. İşini iyi yapan biri yapmışsa çok güzel bir görüntü oluyor zaten.
Evet ben beğendim, benim dudağım büyüktü zaten cok kucuk değildi yaptırınca daha belirgin oldu tabi. O yüzden ne gerek vardı diyen cok oluyor ama ben memnunum.

Kızlar merhaba. Biraz dudak dolgusu hakkında sohbet edelim ne dersiniz? Kafamıza takılan soruları soralım. ☺️
Memnun olan var mı dudaklarından? Ödemleriniz ne kadar süre sonra indi, bu süreçte neler yaptınız vsvsvs.
Ben bu arada dün yaptırdım fakat benim ödemlerim sabahtan itibaren inmeye basladı.
1 cclik yaptırdım, benim dudaklarım çok ince olmadığı için. Fakat sanki dudaklarım ödem indikçe iyice küçülüyor hemen ya. Umarım dolgun gözükürler. 🤭😂😂 dudağımın ortasında bir topaklanma var ama umarım ödemden kaynaklıdır.🥳
Ben geçen sene 1 ve bu sene 1 olmak üzere toplamda 2 cc yaptırdım. Aslında 2.cc ye gerek yoktu ama daha dolgun olsun istediğim için kendimi tutamadım😂 öncelikle benim dudaklarım erimemişti o yüzden küçükme hiç olmadı diyebilirim ödem geçtikten sonra. Rus tekniği yaptırdığım için şekil olarak da harika durmuştu bence. Ördekleşme falan da olmadı hiç. Geçen sene 4,500 bu sene de 6.500 e yaptırdım. Haftaya rötuş var. Gerek de yok gibi ama yine de yaptıracağım☺️görenler de soruyor nerde yaptırdın diye. Sevgili doktorum sana teşekkür ederim

Ben geçen sene 1 ve bu sene 1 olmak üzere toplamda 2 cc yaptırdım. Aslında 2.cc ye gerek yoktu ama daha dolgun olsun istediğim için kendimi tutamadım😂 öncelikle benim dudaklarım erimemişti o yüzden küçükme hiç olmadı diyebilirim ödem geçtikten sonra. Rus tekniği yaptırdığım için şekil olarak da harika durmuştu bence. Ördekleşme falan da olmadı hiç. Geçen sene 4,500 bu sene de 6.500 e yaptırdım. Haftaya rötuş var. Gerek de yok gibi ama yine de yaptıracağım☺️görenler de soruyor nerde yaptırdın diye. Sevgili doktorum sana teşekkür ederim
merhaba nerde yaptirdiniz acaba

Yaptırmak için uğraşanlar çıkarmak için herşeyi feda etmeyi göze alan ben 😐

Back