evde dudak dolgusu

Eski halini de atarmisiniz dudaklarinizin ?
BD374B8D-D5AE-412E-A787-3FEC227D592B.jpeg

Merhaba, dolgunu nerede aldığını bana da söyleyebilir misin? Harika görünüyor dudakların :) ben de hemsire kuzenime yaptıracağım

Merhaba, dolgunu nerede aldığını bana da söyleyebilir misin? Harika görünüyor dudakların :) ben de hemsire kuzenime yaptıracağım
Erdal Bektaş adında bir adamdan aldım canım YouTube a ismini yazınca çıkıyor iyice araştır izle videolarını. Zaten iletişim bilgisi falan da var orda. Bu adamı araştırdım ben akademisi varmış Nişantaşı’nda

Bende tam iki yıl önce bin TL ye yaptırmıştım ve o parayı bir daha vermek istemedim açıkçası ama benim adres ya da iletişim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Adam zaten tanıdık bir adam YouTube da falan videoları var ordan ulaşabilirsiniz iletişim adresini direk vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. Özelden ismini atarım size
Ya öncelikle dudaklarınız efsane olmuş..Fikir almak için soruyorum çok araştırdım demiştiniz.Biz bi hemşire tanıdıklara göz altı dolguda yaptırabilirmiyiz çok merak ettim

Ya öncelikle dudaklarınız efsane olmuş..Fikir almak için soruyorum çok araştırdım demiştiniz.Biz bi hemşire tanıdıklara göz altı dolguda yaptırabilirmiyiz çok merak ettim
Valla o kadarını bilmiyorum hemşire bir tanıdıkla konuşulması gerek dudak dolgusu kolay bir işlem ama göz altı dolgusu hakkında bir fikrim yok maalesef.

Acaba ben evde yapabilirmiyim ki ilacini sizin dediginiz yerden alsam ama igne yaparken nasil.dayanicam
Benim aldığım kişi zaten eldiveninden tut uyuşturucu kremine kadar yollamıştı. Kremi sürüp yarım saat bekliyorsun zaten dudağını bile hissetmiyorsun o derece uyuşturuyor

bu konu hala nasıl kpatılmaz şaka gibisiniz adminler,burda yaşı küçük yada cahil deneyimsiz buna inanıcak üyeler olabilir kapatın şu knouyu allahınız aşkına ya !

Niye oyle diyorsunuz erdal bektas bir uzman ve youtube videosunda hyaluron pen ile evde kendiniz de yapabilirsiniz diyor ben alip yaparsam sonuclari paylasirim her dolgu maddesi alinmaz zaten

Eğer ki hemşire tanıdığınız ya da sağlıkçı tanıdığınız varsa dudak dolgusu yapan Güzellik merkezlerinİn yaptığı dolgu ilacını bulup yaptırabilirsiniz. Ben ilacı buldum biraz araştırma yaptım. Hemşire abim ve onun eşi de hemşire. Sonra gösterdim videolardan nasıl yapılacağını ve yaptı bana şu an ikinci dozumu dün uyguladık. Acayip güzel oldu arkadaşlarıma attım bu sen misin diyorlar. Ve normalde 1.200 TL ye yapılan işlem bana 250 TL ye mal oldu. Hatta resmini atayım
Bana 450 dedi ya dolgu 1ml

X