- 19 Nisan 2020
- 14
- 10
- 29
Eski halini de atarmisiniz dudaklarinizin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski halini de atarmisiniz dudaklarinizin ?
Vaaav harikasınız
Özelden ben de istiyorum
Teşekkür ederim biraz cesaretlendim ve yaptım ama sonuç güzel oldu fakat bir ayrıntıyı söyleyeyim. 1 buçuk haftaya yakın gece gündüz araştırma yaptım yani öyle oldu bittiyse getirmedim
Erdal Bektaş adında bir adamdan aldım canım YouTube a ismini yazınca çıkıyor iyice araştır izle videolarını. Zaten iletişim bilgisi falan da var orda. Bu adamı araştırdım ben akademisi varmış Nişantaşı’ndaMerhaba, dolgunu nerede aldığını bana da söyleyebilir misin? Harika görünüyor dudakların :) ben de hemsire kuzenime yaptıracağım
Dudağımın şu anda ki hali bu şekilde ama rujla daha efsane duruyor. Ah bide şu sivilcelerime bir çare bulabilirsem tam olacak
İlacı alıp iğne ile yaptım o kalemler bana pahalı geldiHyluropen ilemi yaptiniz acaba yoksa ilaci alip igne ileni yaptirdiniz
Ya öncelikle dudaklarınız efsane olmuş..Fikir almak için soruyorum çok araştırdım demiştiniz.Biz bi hemşire tanıdıklara göz altı dolguda yaptırabilirmiyiz çok merak ettimBende tam iki yıl önce bin TL ye yaptırmıştım ve o parayı bir daha vermek istemedim açıkçası ama benim adres ya da iletişim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Adam zaten tanıdık bir adam YouTube da falan videoları var ordan ulaşabilirsiniz iletişim adresini direk vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. Özelden ismini atarım size
Valla o kadarını bilmiyorum hemşire bir tanıdıkla konuşulması gerek dudak dolgusu kolay bir işlem ama göz altı dolgusu hakkında bir fikrim yok maalesef.Ya öncelikle dudaklarınız efsane olmuş..Fikir almak için soruyorum çok araştırdım demiştiniz.Biz bi hemşire tanıdıklara göz altı dolguda yaptırabilirmiyiz çok merak ettim
Acaba ben evde yapabilirmiyim ki ilacini sizin dediginiz yerden alsam ama igne yaparken nasil.dayanicamİlacı alıp iğne ile yaptım o kalemler bana pahalı geldi
Benim aldığım kişi zaten eldiveninden tut uyuşturucu kremine kadar yollamıştı. Kremi sürüp yarım saat bekliyorsun zaten dudağını bile hissetmiyorsun o derece uyuşturuyorAcaba ben evde yapabilirmiyim ki ilacini sizin dediginiz yerden alsam ama igne yaparken nasil.dayanicam
Kac ml kullandiniz ve marka ne. Anladigim kadariyla 2 seans seklibde uygulamissinizDudağımın şu anda ki hali bu şekilde ama rujla daha efsane duruyor. Ah bide şu sivilcelerime bir çare bulabilirsem tam olacak
Bana 450 dedi ya dolgu 1mlEğer ki hemşire tanıdığınız ya da sağlıkçı tanıdığınız varsa dudak dolgusu yapan Güzellik merkezlerinİn yaptığı dolgu ilacını bulup yaptırabilirsiniz. Ben ilacı buldum biraz araştırma yaptım. Hemşire abim ve onun eşi de hemşire. Sonra gösterdim videolardan nasıl yapılacağını ve yaptı bana şu an ikinci dozumu dün uyguladık. Acayip güzel oldu arkadaşlarıma attım bu sen misin diyorlar. Ve normalde 1.200 TL ye yapılan işlem bana 250 TL ye mal oldu. Hatta resmini atayım