evde dudak dolgusu

Kozmetik cerrahide yeterince bilgi pratik ve donanımım var tabiki bu konuda bilgisi olmayanlar için uygun bir Yöntem degil benim yaptıgım dermise inmek gerekiyor çünkü bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar ztn igneyle bir uygulama yapmasın tavsiye etmiyorum dudak hassas bir organımız nitekim fakat evde uygulaması yapılabilen dermaroller mevcut güzellik salonlarındada uygulanıyor aynı zamanda plastik cerrahi kozmetik uygulamalarındada tabi bu konudada bilgi sahibi olmak lazım yani evde yapılabiliyor die herkez yapabilir die bişi yok hassas cikde sahip olanlar serumların piyasadaki çeşitlerinden dlayı cildin reaksiyon gösterebilecegi iççerikte olanlar var yani alerji gbi özellikle Hayvansal olanlardan enfeksiyon kapabilir yani dikkat etmek lazım bir uzmana yaptırabilme imkanın varsa tabiki daha mantıklı olur fakat dermarolleri bi çok insan evlerinde kullanıyor ve sonuçları başarılı yaşadıgınız yerde ulaşamadıgınızı söylüyosunuz o da tabiki sizin tercihinize kalmış ben bir zarar grmedim bilgilerimin etkisi büyük bu konuda iyi ayarlamak lazım iğne uzunlugunu fln katmanlara göre yani benim elimden bişi gelirse yardımcı olmaya çalışırım bunu evde yapan bir ben varım galiba kimse bişi dememiş çünkü gözüm kara yani bu konularda bide çok hassas degil cildim pek acı hissetmiyorum okulumunda etkisi vardır yani yinede cesaret ister doktorlar kendi kendilerini biliyorum die ameliyat edemiyor sonuçta dedigim gibi elimden bişi gelirse yardımcı olurum Dr. Bey sizede tesekkürler uyardıgınız için yanlış anlaşılmak istemem neticede herkez bu tarz uygulamaları evde yapabilseydi kozmetik cerrahi die bişi olmazdı en azından büyük bir bölümü ☺️
Dudağa enjekte etmek için hyalüronik asiti nerden temin ediyorsunuz ? Paylaşırsanız çok mutlu olacağım :)

kimse dudak dolgusunu doktor dısında satmıyor satısı da zaten yasak diye biliyorum. bunun dışında dudağınıza enjekte edeceğiniz herhangi birşey orada nodül yapabilir ve bu daha sonradan çözümlenebilir birşey değil cilt farklı maddeyi dağılmasın diye leblebi şeklinde orada tutuyor bunu çözebilmeniz için ise cerrahi ile kesilip alınması gerekiyor 300 lira ya getireceğim diye ne olduğu belli olmayan birşeyi cildinize zerk edeceğinize iki katını verip doğrusunu yapmak mantıklı ve sağlıklı olanı diye düşünüyorum. Dermaroller tarzı işlemlerde bu dönem yapılmaz leke yaparsınız. Cildiniz de bir organ kalbinize ya da ciğerlerinize bilmeden bir şey enjekte etmeyeceğiniz gibi dudaklarınızı ve cildinizi de aynı şekilde düşünün derim. Fikrimdir herkese saygı duyarım.

kimse dudak dolgusunu doktor dısında satmıyor satısı da zaten yasak diye biliyorum. bunun dışında dudağınıza enjekte edeceğiniz herhangi birşey orada nodül yapabilir ve bu daha sonradan çözümlenebilir birşey değil cilt farklı maddeyi dağılmasın diye leblebi şeklinde orada tutuyor bunu çözebilmeniz için ise cerrahi ile kesilip alınması gerekiyor 300 lira ya getireceğim diye ne olduğu belli olmayan birşeyi cildinize zerk edeceğinize iki katını verip doğrusunu yapmak mantıklı ve sağlıklı olanı diye düşünüyorum. Dermaroller tarzı işlemlerde bu dönem yapılmaz leke yaparsınız. Cildiniz de bir organ kalbinize ya da ciğerlerinize bilmeden bir şey enjekte etmeyeceğiniz gibi dudaklarınızı ve cildinizi de aynı şekilde düşünün derim. Fikrimdir herkese saygı duyarım.
Merhaba dolgu uygulaması konusunda sizinle görüşmek istiyorum

nedir bu dolgun dudak sevdası???
Ahahaha yahu seviyorum ya da seviyoruz sen nasıl ince seviyorsan ben de kalın seviyorum ya da kendimi öyle iyi hissediyorum. Benim yüzüm büyük biraz kemikli gözlerim de çok iri dudaklarım çok ince duruyor ama buraya yazdıktan sonra çaresini buldum ben gerek kalmadı yani😊

Ahahaha yahu seviyorum ya da seviyoruz sen nasıl ince seviyorsan ben de kalın seviyorum ya da kendimi öyle iyi hissediyorum. Benim yüzüm büyük biraz kemikli gözlerim de çok iri dudaklarım çok ince duruyor ama buraya yazdıktan sonra çaresini buldum ben gerek kalmadı yani😊
Nedir çaresi acaba

Iletisime gecermisin 😕
Eğer ki hemşire tanıdığınız ya da sağlıkçı tanıdığınız varsa dudak dolgusu yapan Güzellik merkezlerinİn yaptığı dolgu ilacını bulup yaptırabilirsiniz. Ben ilacı buldum biraz araştırma yaptım. Hemşire abim ve onun eşi de hemşire. Sonra gösterdim videolardan nasıl yapılacağını ve yaptı bana şu an ikinci dozumu dün uyguladık. Acayip güzel oldu arkadaşlarıma attım bu sen misin diyorlar. Ve normalde 1.200 TL ye yapılan işlem bana 250 TL ye mal oldu. Hatta resmini atayım

Eğer ki hemşire tanıdığınız ya da sağlıkçı tanıdığınız varsa dudak dolgusu yapan Güzellik merkezlerinİn yaptığı dolgu ilacını bulup yaptırabilirsiniz. Ben ilacı buldum biraz araştırma yaptım. Hemşire abim ve onun eşi de hemşire. Sonra gösterdim videolardan nasıl yapılacağını ve yaptı bana şu an ikinci dozumu dün uyguladık. Acayip güzel oldu arkadaşlarıma attım bu sen misin diyorlar. Ve normalde 1.200 TL ye yapılan işlem bana 250 TL ye mal oldu. Hatta resmini atayım
6D3C040C-1836-41B3-82D5-240F18EFD477.jpeg

Ama ilacı bulduğunuz yer çok önemli ben 1 hafta araştırma yaptım çok güvenilir bir yer buldum. Yani direk üretim yeriyle iletişime geçtim.

Geçen sene 1200 TL verdim dudak dolgusuna.haliyle ülkemizde dolar sürekli yükseliyor.artik ne dolgu ne botox yaptıracak maddi durumlar kalmadı.ciddi anlamda yazık bize çok üzülüyorum :KK43:

Geçen sene 1200 TL verdim dudak dolgusuna.haliyle ülkemizde dolar sürekli yükseliyor.artik ne dolgu ne botox yaptıracak maddi durumlar kalmadı.ciddi anlamda yazık bize çok üzülüyorum :KK43:
Bende tam iki yıl önce bin TL ye yaptırmıştım ve o parayı bir daha vermek istemedim açıkçası ama benim adres ya da iletişim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Adam zaten tanıdık bir adam YouTube da falan videoları var ordan ulaşabilirsiniz iletişim adresini direk vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. Özelden ismini atarım size

Bende tam iki yıl önce bin TL ye yaptırmıştım ve o parayı bir daha vermek istemedim açıkçası ama benim adres ya da iletişim vermem doğru olur mu bilmiyorum. Adam zaten tanıdık bir adam YouTube da falan videoları var ordan ulaşabilirsiniz iletişim adresini direk vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. Özelden ismini atarım size

Eski halini de atarmisiniz dudaklarinizin ?

X