• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dudak dolgumun son hali... Nasıl olmuş sizce?

mrvt96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
73
38
3
Çevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor😂
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor😅💞

Eklentiler

• 1000029422.webp
    1000029422.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 481
  • 1000029420.webp
    1000029420.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 473
Son düzenleme:
selamlar evet hala topak topak, bir türlü gitmedi. Dudaklarımı beğendimm ama dudaklarımdaki topaklıklar belli oluyor öncekine göre daha az tabi ama doktoruma sordugumda normal olduğunu masaj yapmamı söyledi fakat masaj yapmayıp dudakları pürüssüz olan çok kişi var. Ben yapmaya da korkuyorum. Sinirim bozuluyor 🥲
Siz de topaklanmalar var mıydı?
Ben 1 ml gibi elasty marka yaptırmıştım ilk ay minik minik dudak iç kenarında hissettim ama sonra kendiliğinden geçti. Gözle belli olmuyordu

Ben 1 ml gibi elasty marka yaptırmıştım ilk ay minik minik dudak iç kenarında hissettim ama sonra kendiliğinden geçti. Gözle belli olmuyordu
Kaç ay kaldı dolgunuz? Benim üst dudağımdaki bir pütürcük indi tamamen, geçiyor sanırsam yavaştan ama insan bu kadar uzun süreden sonra dudak inmeye basladıkca inmesine sinir oluyor

Back
X