Kızlar dudak dolgumun son hali... Nasıl olmuş sizce?

mrvt96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
67
35
Çevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor😂
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor😅💞

Eklentiler

• 1000029422.jpg
    1000029422.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 284
  • 1000029420.jpg
    1000029420.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 281
Son düzenleme:
Bazı kadınlar ne kadar dikkatli bakıyor her şeyi anlıyorlar 😆😆 evet riskli bir ameliyat ben de vazgeçtim zaten.
Ama öyle oluyo biliyomusun kendin yaptırınca diğerlerine de dikkat ediyosun var mı yok mu diye. Ben önceden anlamazdım, burun ameliyatı da oldum, olduğumdan beri insanların burnuna dudaklarına dikkat ediyorum😅😅

Ay kızlar cok teşekkür ederim. Profilimde de suanki hali var tamamen duruşu. 💖 dudak cizgim biraz sinirimi bozuyor ama olsun artık😅
Dudak çizgin de iyi ya yaptıran çoğu kişide dudak cilt dokusu da şişiyor belki zamanla orası gider 😄😬 sen dudak yaptırdın bende göğüs büyütme oldum benimki daha zor hdhdhdjd

Çevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor😂
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor😅💞
Kesınlıkle en dogru kararı vermişsin müthiş olmuş ❤️

Dudagın dısında taşan dolgunluga uyuz oluyorum
Biz dudak dolgunlassın ıstemıyor muyuz
Dısına nıye oyle cerceve oluyor illa

Teşekkür ederim tekrardan.💞 zaten dudağınn cok ince değilse benim gibi 1 cc yeterli oluyor bence. Ayrıca doğalda duruyor.
Ben 3 kasımda filan yaptırdım o fiyata. Daha fazla artmadan yaptırabilirsin bence. Benim yaptırdığım yer biraz pahalıydı. Bizim işyerindeki kızlarda yaptırdı 3000- 3500 tl civarı.
Kötü dolgular ucuz oluyormus

X