evde dudak dolgusu

Işe yArar ama ev tipi serum degil laboratuvar tipi serum kullanırsan daha iyi yani hyaluronıc acıd F-HA 10 ml halinde satılıyor dermarollere baktıgın sitede bulabilirsin 150 lira civarı fyatı ben dolguyu kendim yapıyorum evde dermarollerle degil bildigin enjektör ve iynesiyle koZmetik operasyonlarda kullanılan igneyle ince ve küçük şeker hStalarının kullandıgı igne ama bunu önermem yanlış bişi yapabilirsin ve biraz cesaret gerektiren bi iş onun yerine dermarollede yapabilirsin göz için olan dermaroller var küçük başlıklı göz için die geçer ztn ne kadar derin olursa o kadar iyi yani en uzun igneli olan olursa dahada iyi olur Hassassan cildin Canın kolay çabuk yanıyorsa o zaman bir lokal anastezi alabilirsin ağda yaparkende kullanılan bir krem var Emla 5 li küçük tüpler şeklinde satılıyor fiyatı 100 civarı bişi onu uygularsın Uygulaması yazıyor sanırım sürüp yediriceksin ztn dudak çabuk uyuşur sonra tekrar sürüp kapatıcaksın üzerini uyuşana kadar bekle serumuda bir iğne yardımıyla çekip sonra ignesini çıkar alkolle temizledigin dudagına sür ve dermarolünü kullan içinde yazar hangi şekilde uygulayacagın ardından tekrar serumu sür dudagına 15-20 dk bekle ve nemlendiricini sür dudagına ben rosensenin dudak kremini kullanıyorum vazelin kıvamında iyi geliyor aklına takılan bişi olursa yardımcı olurum unutma ki herkezin cilt yapısı farklıdır bana iyi gelen bişi sana iyi gelmeywbilir alerji yapabilir ve yan etkisini görebilirsin dermarol serum anestezi kremi iğne fln ztn 300 civarı tutar bir plastik cerrahla görüşsen ünüversite hastanesi devlet hastanesinde bu uygulamayı 500 civarında yapar o bi bakıma daha mantıklı ynede sen bilirsin yardımcı olmaya çalışırım takıldıgın bir yer olursa başarılar

canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ama maalesef yaşadığım yerde yapılmıyor o yüzden kendim yapmak zorundayım senin dediklerinden de cesaret aldım diyebilirim. Aklıma takılan bir kaç soru var özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum nasıl ulaşabilirim sana?

Lokal anestezi yaptıktan sonra sıkıntı olmaz ztn Profilimin üzerine tıklayıp özelden msj atabilirsin cnm

Merhaba, kaş yaparken göz çıkarmış olursunuz. Mutlaka uzman bir doktor kontrolü altında bu operasyonu yaptırmalısınız. Sağlığınızı riske atmayın. Sevgiler...

Selam, doktor kontrolünde yaptırmanız gereken bir işlem bu. Sağlığınızı tehlikeye atacak ve telafisi olmayan hatalar yapmamalısınız. Sevgiler...

Selam, doktor kontrolünde yaptırmanız gereken bir işlem bu. Sağlığınızı tehlikeye atacak ve telafisi olmayan hatalar yapmamalısınız. Sevgiler...

Lokal anestezi yaptıktan sonra sıkıntı olmaz ztn Profilimin üzerine tıklayıp özelden msj atabilirsin cnm

yapan bir yer yok ki yaşadığım yerde

Merhaba, kısa süren bir operasyon. Size en yakın merkezi yerlerden birisinde alanında uzman bir doktora günübirlik giderek yaptırmayı düşünebilirsiniz. Fakat yine de kendi başınıza bu tarz yöntemlere başvurmamalısınız. Sevgiler...

Kozmetik cerrahide yeterince bilgi pratik ve donanımım var tabiki bu konuda bilgisi olmayanlar için uygun bir Yöntem degil benim yaptıgım dermise inmek gerekiyor çünkü bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar ztn igneyle bir uygulama yapmasın tavsiye etmiyorum dudak hassas bir organımız nitekim fakat evde uygulaması yapılabilen dermaroller mevcut güzellik salonlarındada uygulanıyor aynı zamanda plastik cerrahi kozmetik uygulamalarındada tabi bu konudada bilgi sahibi olmak lazım yani evde yapılabiliyor die herkez yapabilir die bişi yok hassas cikde sahip olanlar serumların piyasadaki çeşitlerinden dlayı cildin reaksiyon gösterebilecegi iççerikte olanlar var yani alerji gbi özellikle Hayvansal olanlardan enfeksiyon kapabilir yani dikkat etmek lazım bir uzmana yaptırabilme imkanın varsa tabiki daha mantıklı olur fakat dermarolleri bi çok insan evlerinde kullanıyor ve sonuçları başarılı yaşadıgınız yerde ulaşamadıgınızı söylüyosunuz o da tabiki sizin tercihinize kalmış ben bir zarar grmedim bilgilerimin etkisi büyük bu konuda iyi ayarlamak lazım iğne uzunlugunu fln katmanlara göre yani benim elimden bişi gelirse yardımcı olmaya çalışırım bunu evde yapan bir ben varım galiba kimse bişi dememiş çünkü gözüm kara yani bu konularda bide çok hassas degil cildim pek acı hissetmiyorum okulumunda etkisi vardır yani yinede cesaret ister doktorlar kendi kendilerini biliyorum die ameliyat edemiyor sonuçta dedigim gibi elimden bişi gelirse yardımcı olurum Dr. Bey sizede tesekkürler uyardıgınız için yanlış anlaşılmak istemem neticede herkez bu tarz uygulamaları evde yapabilseydi kozmetik cerrahi die bişi olmazdı en azından büyük bir bölümü

rica ederim, amacım hem bilgi verebilmek hem de doğru yönteme sizi yönlendirmek. :)

Hangi sitede satılıyor. Bilgilendire bilir misin?

Canım dolguyu dudağıma yapıyorum demişsin. Dolguyu nerden temin ediyorsun. Senin sitede söylediğin hyaluronic acid dolgu olarak kullanılmıyor. Yani çapraz bağlı değil düz bağlı. Sen dolgu demişsin ne kullanıyorsun. Lütfen bilgi verirmisin. Yani dolgu maddelerini sana bana satmıyorlar.

Merhaba kızlar yazmış olduğunuz yorumları okudum ve hayretler içerisindeyim gerçekten bizim yapabileceğimiz bir işlem değil yüzünüze yapmış olduğunuz her hangi yanlış bir işlemin sonucunu ağır hasarla alabilirsiniz. Lütfen bu yorumları okuyanlar kendi başlarına böyle bir işe kalkışmasınlar. Bu işlemleri yapıyor olabilmek için doktorların bile sadece okumuş olması yetmiyor deneyim sahibi olması şart.

Ben de serum fiyatlarını görünce neden Olmasın diye düşünmüştüm . Hyaluronic asit cildi yeniliyor çizgi azaltıyor ama dolgu özelliği için bu yetiyor mu ? Tam olarak ne almak gerekiyor ?

Harikasın. Bence de evde de yapılabilir dermarollerım var hemen o asitten almam lazım :) nerden alabilirim acaba bir tavsiyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…