- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi chamallows
-
Benim kızımda bunlara bayıldı
Hazır da alabilirsiniz tabi ki ama o sayfanın sahibi böyle bir güzellik yapmış, isteyen indirip çıkarttırabiliyorBen onlar hazır satılıyor sanmıştım hazır kart değil mi piapolyalar ya da öylesi var mı ki
Peki nereden bulabilirim instagramda mı Web site miHazır da alabilirsiniz tabi ki ama o sayfanın sahibi böyle bir güzellik yapmış, isteyen indirip çıkarttırabiliyor
Ruyada galiba parmakla ilgili bir sey gormus.mutlaka bi yerdeki biseye takilmis nerde parmak goster indiriyim dediniz mi?
demissinizdir gercide
Web sitesinde, çok kolay indirme aşamaları da. Çok beğeniyor çocuklar.Peki nereden bulabilirim instagramda mı Web site mi ☺
Ben baktım ama göremedim link atabilir misin bir tanesini?Hazır da alabilirsiniz tabi ki ama o sayfanın sahibi böyle bir güzellik yapmış, isteyen indirip çıkarttırabiliyor
anladim zamanla gecee insallah tuvalet egitimi verdiniz miRuyada galiba parmakla ilgili bir sey gormus.
Odur budur parmaktan korkuyor.
Parmak ne, nerde diye sordugumda kendi parmagini gosteriyor.
Çozemiyorum malesef.
İnsALLAH. Malesef hic bir sekilde tuvalet egitimi veremedim. Cok korkuyor, tuvalet adini duydu mu hayr diyip kaciyor, bagiriyor, agliyor, duymak bile istemiyor.anladim zamanla gecee insallah tuvalet egitimi verdiniz mi
Bende baktım bulamadım.Web sitesinde, çok kolay indirme aşamaları da. Çok beğeniyor çocuklar.
bizimkinde de hala tık yok bir ara saklanip kaka falan yapiyordu oda yok tuvalet egitimine baslamami gerektiren hic bir belirti yok 28. ayda baslayacagim diyorum ama bakalim bu 3 ayda birsey degisecekmiİnsALLAH. Malesef hic bir sekilde tuvalet egitimi veremedim. Cok korkuyor, tuvalet adini duydu mu hayr diyip kaciyor, bagiriyor, agliyor, duymak bile istemiyor.
Kafayi yiyecem en son
Merhaba herkese;
2 yaşinda bir cadi annesi olarak bu kiş aylarinda evde etkinlik bulmaya calışmaktan bunalan yalnizca ben değilimdir diye düşünüyorum.
bir elin nesi var iki elin sesi var diyerek bu başligi aciyor ve siz güzel annelerden etkinlik paylaşımlarimizi bu baslik altinda toplamayi umut ediyorum
bu dergi sanirim 4 5 yas gruplari icin daha uygun yada banami oyle geldiTubitak meraklı minik dergisini konuşmuşsunuz. Biz çok memnunuz
Ben de bir kac kere erteledim ama işe yaramadi.bizimkinde de hala tık yok bir ara saklanip kaka falan yapiyordu oda yok tuvalet egitimine baslamami gerektiren hic bir belirti yok 28. ayda baslayacagim diyorum ama bakalim bu 3 ayda birsey degisecekmi
az once aglarken susturayim diye tesadufen uydurarak pijamayi kafama gecirip aa tavsan oldum demistim2 yaş etkinliklerliste
1. Hamur
2. Legende balık yüzdürme
3. Legende hangisi batıyor hangisi çıkıyor etkinliği
4. Kaydirak yapıp oyuncakları kaydırma (çok seviyor) 5. Değişik objeleri pense ile tutup bardak ya da kap içine atma (çok seviyor)
6. Renklere göre legoları ayırma
7. Gerçek patates patlıcan domates vs vs ile resimleri eslestirme
8. Bir kaptan bir kaba kaşık ile bi şeyler tasıma
9. Hayvanlar ile onların yediklerini eşleştirme havuç ve tavşan resmi vs vs gibi
10. Hayvanları ucan ve yüzden diye ayirma
11. Boyama
12. Cizim
13. Patates baskısı
14. Bi objeyi kağıda koyup etrafını kalem ile cızme
15. Çıkartmali kitap ( bul yapistir)
16. Beraber kek pasta kurabiye yapmak hatta kahve yapmak
17. Kum yapıp oynamak kepçe kamyon ile doldur boşalt
18. Karton barsaklardan kule yapıp topla devirmek 19. Üç bardakla bul karayı al parayı
20. pişpirik oynamak
21. Engelli kosu düzeneği ayarlamak
22. Kartondan hatvan çizip göz yapistirip kukla gibi oynamak
23. Çorap kuklası çorap bebek
24. Duygu ifadelerini çift çizmek eşleştirme ve taklit 25. Magnetleri kategorizr etme
26.dans
27.eşini bulma kartondan ya da marangozcudan
28. Arkasına bi parça bezle kuyruk yapıp maymun
29. Pijamayi şapka gibi başa geçirip tavşan 30. i parça bezi pelerin gibi takip kuş
31. Tisortunun içine biseyler sokup şişman ayı
32. Büyük ayakkabilar giyip fil olmak
33. Ipe makarna dizme mandal takma
OLMAZSA OLMAZ
DIKKAT GELISTIRME SETI
ben bir kac kez cisini tuvalete yapmak istermisin dedim hayir dedi hic zorlamadimBen de bir kac kere erteledim ama işe yaramadi.
Nasil rahatsiz olmuyorlar anlamiyorum.
Sizinki 26 aylik daha, benim kiz 3u bitirdi ama hala istemiyor.
Aslinda cok zeki bir cocuk. Nasil oluyor da bez işini cozemiyoruz anlamiyorum.
İnsALLAH sizin kiz en kisa zamanda ogrenir.
Ben umudumu kaybettim, her halde evlenende ogrenir benimki.
Etkilenmis ola bilir. İyiye isaret bu. Bence sizin kiz en kisa zamanda bezi birakacak.ben bir kac kez cisini tuvalete yapmak istermisin dedim hayir dedi hic zorlamadim
ondan beri altini degistirecegim zaman istemiyor islak mendille sildirmiyor krem surdurmuyor etkilendimi acaba
2 yaşından beri beğenerek okuyoruz. Eğleniyoruz.bu dergi sanirim 4 5 yas gruplari icin daha uygun yada banami oyle geldi
banada sanki artik bezi cikartmak isteyecekmis gibi geliyor bezin lastiklerinin geldigi yerlerden rahatsiz olup kasiyor kaşı falan diyor aslinda biraz bez taktigimizdan oluyor cisini soylersen bunu takmayiz kasinmazsinda desem belkide hic ummadigim anda baslayacak bu işEtkilenmis ola bilir. İyiye isaret bu. Bence sizin kiz en kisa zamanda bezi birakacak.
Benim kizda hic işik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?