- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi chamallows
-
O zaman soyleyin, belli ki anlamaya başlamis.banada sanki artik bezi cikartmak isteyecekmis gibi geliyor bezin lastiklerinin geldigi yerlerden rahatsiz olup kasiyor kaşı falan diyor aslinda biraz bez taktigimizdan oluyor cisini soylersen bunu takmayiz kasinmazsinda desem belkide hic ummadigim anda baslayacak bu iş
sizinkidemi no no no diyoO zaman soyleyin, belli ki anlamaya başlamis.
Ben neler neler diyorum, no no no, istemiyorum, bezi tak diyor)))
evet, diyor))) Galiba cocuklarin hepsi diyor)))sizinkidemi no no no diyo
sanki biri cocuklari kılonlayıp kılonlayıp gonderiyoevet, diyor))) Galiba cocuklarin hepsi diyor)))
Ben baktım ama göremedim link atabilir misin bir tanesini?
Maalesef Web sitesinden ücretsiz oyunları kaldırmış :/ instagram da ara ara link paylaşıyormuş ama ücretsiz indirmek için.Konu hayırlı olsun.
Bende baktım bulamadım.
Tamam teşekkür ederimMaalesef Web sitesinden ücretsiz oyunları kaldırmış :/ instagram da ara ara link paylaşıyormuş ama ücretsiz indirmek için.
bende renkleri ogretmek icin elime atiyorum yesil top alip bu odada bana yesil olan esyalari gosterirmisin derdimMerhaba benim oğlumda 1 buçuk yaşında evde kalorifer peteğine bant yapıştırıyorum küçük renkli toplar oluyor ya onları yapıştırıyor renkleri öğretmek için kaydırağı var evde ondan hayvaları kaydırmasını söylüyorum timsah kedi köpek inek vs bata hepsini öğrendi en çok kitap okunmasını seviyor 1 saat okusam yerinden kalkmaz kitap dinler kitap okurken ona sorular soruyorum balık nerde kedi nerde elma nerde falan diye şimdilik günler böyle geçiyor
Sayıları kaç yaşında öğrendi pekibende renkleri ogretmek icin elime atiyorum yesil top alip bu odada bana yesil olan esyalari gosterirmisin derdim
hayvanlari yap boz yaparak ve yazin bolca disarda hayvan kovalayarak ogrendik sirf gorsun diye ozellikle koye gittim bu sene hayatinda hic bir kopege dokunmamis ben bu sene onunla bir kangal sevdimhayvanlari gostererek ogretince daha cabuk kapiyorlar sanki
sayilari da bir sayfada buldugum pet sise kapagi etkinligi vardi onla ogrettim
kizim 26 aylik yaklasik 1 aydir 10 a kadar 4 ü atlayarak sayiyor yerlerine yerlestiriyor arada karistirdigi oluyor tabi 1 5 2 3 diye saydigida oluyor zaman zamanSayıları kaç yaşında öğrendi peki
Bayılıyorlar doktor setleriyle muayene etmeye filan. Akşam yarım saate yakın bebeklerini pusetle evde gezdirdi . Bizi taklit etmek hoşlarına gidiyor. Kurduğu cümlelere bakıyorum bizim kopyamız. Tekerleme filan öğretmek de eğlenceli oluyorbenkeyfimvekahyasi sendromu tavan yapmis bebemle sendromlu sendromlu takiliyorum
bizde mış gibi oyunlar oynuyoruz bu ara bu mış gibi isini cok sevdik biz kendi kendinede oyun oynuyor arada
dun sinirlendirdi beni bisey soyleyecektim sana ama soylemiyorum vaz gectim dedimBayılıyorlar doktor setleriyle muayene etmeye filan. Akşam yarım saate yakın bebeklerini pusetle evde gezdirdi . Bizi taklit etmek hoşlarına gidiyor. Kurduğu cümlelere bakıyorum bizim kopyamız. Tekerleme filan öğretmek de eğlenceli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?