evde çocuklarimizla yapabilcegimiz etkinlikler

O zaman soyleyin, belli ki anlamaya başlamis.
Ben neler neler diyorum, no no no, istemiyorum, bezi tak diyor)))

Merhaba benim oğlumda 1 buçuk yaşında evde kalorifer peteğine bant yapıştırıyorum küçük renkli toplar oluyor ya onları yapıştırıyor renkleri öğretmek için kaydırağı var evde ondan hayvaları kaydırmasını söylüyorum timsah kedi köpek inek vs bata hepsini öğrendi en çok kitap okunmasını seviyor 1 saat okusam yerinden kalkmaz kitap dinler kitap okurken ona sorular soruyorum balık nerde kedi nerde elma nerde falan diye şimdilik günler böyle geçiyor

bende renkleri ogretmek icin elime atiyorum yesil top alip bu odada bana yesil olan esyalari gosterirmisin derdim
hayvanlari yap boz yaparak ve yazin bolca disarda hayvan kovalayarak ogrendik sirf gorsun diye ozellikle koye gittim bu sene hayatinda hic bir kopege dokunmamis ben bu sene onunla bir kangal sevdim hayvanlari gostererek ogretince daha cabuk kapiyorlar sanki
sayilari da bir sayfada buldugum pet sise kapagi etkinligi vardi onla ogrettim

Sayıları kaç yaşında öğrendi peki

benkeyfimvekahyasi sendromu tavan yapmis bebemle sendromlu sendromlu takiliyorum
bizde mış gibi oyunlar oynuyoruz bu ara bu mış gibi isini cok sevdik biz kendi kendinede oyun oynuyor arada
Bayılıyorlar doktor setleriyle muayene etmeye filan. Akşam yarım saate yakın bebeklerini pusetle evde gezdirdi . Bizi taklit etmek hoşlarına gidiyor. Kurduğu cümlelere bakıyorum bizim kopyamız. Tekerleme filan öğretmek de eğlenceli oluyor

dun sinirlendirdi beni bisey soyleyecektim sana ama soylemiyorum vaz gectim dedim
aksam anne anne diye seslendi efendim dedim soylemiyorum diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…