• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde çocuklarimizla yapabilcegimiz etkinlikler

Ben bunu kizimla yapmaya calissam kizim bunu komple yer))))
bende oyle saniyordum ama yemedi
IMG_20200115_165830.webp

Benim kizin eline ne gecse atiyor agzina.
Mesela kinder surprizin oyuncaklarini kurmaz, hic sevmez birlestirmeyi, sokmeyi sever, agzina atar.
Boyama defteri aldim, bir az boyadi yirtti, kalemleri yiyor.
Önüne lego dizsem takamadiginda bagirip cagiriyo, cok sinirleniyor, eliyle deviriyor sonra.
Bebeklerin kiyafetlerini cikarir, hic sevmez kiyafetli oyuncak.
Bizim kizla etkinlik spordur. Ben spor yaparim, o da yanimda benimle birlikte yapar.
Evleri toplar)))
Terliklerimizi giydirmeyi cok sever.
Neye elimizi uzatsak ben yapayim, ben vereyim der.

Hevesi boyle seylere))))
Sizin cocuk da masALLAH cok tatli:KK36:

Benim kizin eline ne gecse atiyor agzina.
Mesela kinder surprizin oyuncaklarini kurmaz, hic sevmez birlestirmeyi, sokmeyi sever, agzina atar.
Boyama defteri aldim, bir az boyadi yirtti, kalemleri yiyor.
Önüne lego dizsem takamadiginda bagirip cagiriyo, cok sinirleniyor, eliyle deviriyor sonra.
Bebeklerin kiyafetlerini cikarir, hic sevmez kiyafetli oyuncak.
Bizim kizla etkinlik spordur. Ben spor yaparim, o da yanimda benimle birlikte yapar.
Evleri toplar)))
Terliklerimizi giydirmeyi cok sever.
Neye elimizi uzatsak ben yapayim, ben vereyim der.

Hevesi boyle seylere))))
Sizin cocuk da masALLAH cok tatli:KK36:
kac aylik bizimki 26 aylik ayni hareketleri hala sergiliyor ama benimle oyun oynamayi sevdiginden etkinlik yapinca bayiliyo hem oynuyp hem gelip sap sap öpuyo

kac aylik bizimki 26 aylik ayni hareketleri hala sergiliyor ama benimle oyun oynamayi sevdiginden etkinlik yapinca bayiliyo hem oynuyp hem gelip sap sap öpuyo
3 yaş. Benim kiz bir az degisik, daha tam çozemedim.
Her defasinda farkli huylarini goruyorum )))

Bende bu durumdan cok zordayim takipdeyim sizi benm kizimda 26 aylik cok hareketli aktif ama hosuna giden biseyde olursa oturup oynar lego dizmeyi sever kalemle karalama yaomayi sever kitapdan surekli soru sormayi sver anne bu nedii 😂😂 kurban olurum onu verene degisik oyunlar olsunda cucumde eglensin hem ogrensin

Bende bu durumdan cok zordayim takipdeyim sizi benm kizimda 26 aylik cok hareketli aktif ama hosuna giden biseyde olursa oturup oynar lego dizmeyi sever kalemle karalama yaomayi sever kitapdan surekli soru sormayi sver anne bu nedii 😂😂 kurban olurum onu verene degisik oyunlar olsunda cucumde eglensin hem ogrensin
butun annelerin derdi evde masrafsiz ogretici ve eglendirici aktivite sanirim

3 yaş. Benim kiz bir az degisik, daha tam çozemedim.
Her defasinda farkli huylarini goruyorum )))
buyudukce huylari degisiyor sanirim
hergun yeni bisey cikariyolar bizimkide odasina girince aa böcük böcük diyip kaciyodu bir kac gundur baktim hic bi yerde yok bocek meger perdesinde takili olan mavi boncuklari bocek saniyormus cozduk sonunda olayi az once

buyudukce huylari degisiyor sanirim
hergun yeni bisey cikariyolar bizimkide odasina girince aa böcük böcük diyip kaciyodu bir kac gundur baktim hic bi yerde yok bocek meger perdesinde takili olan mavi boncuklari bocek saniyormus cozduk sonunda olayi az once
Bizim kiz da parmak var odada diyor, parmaktan korkuyorum diuor. Ben çozemedim daha, uykuda mi gordu ne.

IMG_20200115_174437-1488x1499-595x599.webp
IMG_20200115_174406-1488x2425-595x970.webp

Eklentiler

• IMG_20200115_174437-1488x1499.webp
    IMG_20200115_174437-1488x1499.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 17
bunlar çok iyiymiş gerçekten nereden aldiniz acaba
Meyve sebze ve hayvan olanlar ebebekte var 10 lira.
Diğer puzzle olanı arkadaş göndermiş, magneti ben yapıştırdım şu dönerciler falan bırakır ya buzdolabı için onları:D eolo puzzle ismi

Meyve sebze ve hayvan olanlar ebebekte var 10 lira.
Diğer puzzle olanı arkadaş göndermiş, magneti ben yapıştırdım şu dönerciler falan bırakır ya buzdolabı için onları:D eolo puzzle ismi
tesekkur ederim

Bende neler yaptığımızı yazayım. Parmak boya yapıyoruz bazen bunu yoğurt ve gıda boyası ile yapıp bir şeffaf dosya içine üzerinde boyama resmi olan bir kağıt koyuyorum nı yoğurt karışımını koyup sonra zımbalıyorum etrafından kızım parmakları ile dışarıdan onu yayıyor. Sonra bir kutuyu delip hatta ebebek bez kutusunu kullandım böyle 4 tarafında da bir etkinlik vardı. Mesela şöyle bir tarafa 4 renk halka kestim havuz toplarını renklerine göre atsın diye gerçi benim kızım baya hızlı attı ve renklere bakmadı 🤣 bir tarafında çöp şiş atmaca diğer tarafta çubuklara makarna dizme diğer tarafta bir köpek çizip ağzını açıp hayvan besleme şeklinde yaptık. Bir etkinlikte şu var yeni yaptık onu da bir kartona iki ayrı boyutta şişe şişelerin altına renkli kartonlar sarı ve kırmızı yaptım ben makarnaları önce renksiz büyük olana at küçük olana at şeklinde birde boyalı kırmızıyı kırmızıya sarıyı sarıya at şeklinde eldivene su koyup süt sağmaca var birde aklıma gelenler bunlar ☺️

Montessori oyunlarını seviyor çocuklar, evle ilgili her türlü işe onları da dahil etmek zaten montessori aslında.
Bir sayfa var ordan ücretsiz oyun kartları indirebiliyorsunuz, ayına yaşına uygun. Ben matbaa da kartona çıkarttırdım.
Piapolya sayfanın adı, tavsiye ederim 😊
Ben onlar hazır satılıyor sanmıştım hazır kart değil mi piapolyalar ya da öylesi var mı ki

Back
X