- 17 Aralık 2015
- 26.973
- 49.278
- 598
- Konu Sahibi chamallows
bende oyle saniyordum ama yemediBen bunu kizimla yapmaya calissam kizim bunu komple yer))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oyle saniyordum ama yemediBen bunu kizimla yapmaya calissam kizim bunu komple yer))))
Benim kizin eline ne gecse atiyor agzina.bende oyle saniyordum ama yemedi
Eki Görüntüle 2576959
kac aylik bizimki 26 aylik ayni hareketleri hala sergiliyor ama benimle oyun oynamayi sevdiginden etkinlik yapinca bayiliyo hem oynuyp hem gelip sap sap öpuyo
Benim kizin eline ne gecse atiyor agzina.
Mesela kinder surprizin oyuncaklarini kurmaz, hic sevmez birlestirmeyi, sokmeyi sever, agzina atar.
Boyama defteri aldim, bir az boyadi yirtti, kalemleri yiyor.
Önüne lego dizsem takamadiginda bagirip cagiriyo, cok sinirleniyor, eliyle deviriyor sonra.
Bebeklerin kiyafetlerini cikarir, hic sevmez kiyafetli oyuncak.
Bizim kizla etkinlik spordur. Ben spor yaparim, o da yanimda benimle birlikte yapar.
Evleri toplar)))
Terliklerimizi giydirmeyi cok sever.
Neye elimizi uzatsak ben yapayim, ben vereyim der.
Hevesi boyle seylere))))
Sizin cocuk da masALLAH cok tatli![]()
3 yaş. Benim kiz bir az degisik, daha tam çozemedim.kac aylik bizimki 26 aylik ayni hareketleri hala sergiliyor ama benimle oyun oynamayi sevdiginden etkinlik yapinca bayiliyo hem oynuyp hem gelip sap sap öpuyo
butun annelerin derdi evde masrafsiz ogretici ve eglendirici aktivite sanirimBende bu durumdan cok zordayim takipdeyim sizi benm kizimda 26 aylik cok hareketli aktif ama hosuna giden biseyde olursa oturup oynar lego dizmeyi sever kalemle karalama yaomayi sever kitapdan surekli soru sormayi sver anne bu nediikurban olurum onu verene degisik oyunlar olsunda cucumde eglensin hem ogrensin
buyudukce huylari degisiyor sanirim3 yaş. Benim kiz bir az degisik, daha tam çozemedim.
Her defasinda farkli huylarini goruyorum )))
Bizim kiz da parmak var odada diyor, parmaktan korkuyorum diuor. Ben çozemedim daha, uykuda mi gordu ne.buyudukce huylari degisiyor sanirim
hergun yeni bisey cikariyolar bizimkide odasina girince aa böcük böcük diyip kaciyodu bir kac gundur baktim hic bi yerde yok bocek meger perdesinde takili olan mavi boncuklari bocek saniyormus cozduk sonunda olayi az once
bunlar çok iyiymiş gerçekten nereden aldiniz acaba
mutlaka bi yerdeki biseye takilmis nerde parmak goster indiriyim dediniz mi?Bizim kiz da parmak var odada diyor, parmaktan korkuyorum diuor. Ben çozemedim daha, uykuda mi gordu ne.
tesekkur ederim bencede katilim yogunlastikca baya yeni seyler cikacak gibiE hayırlı olsun topikçok iyi oldu bence
Meyve sebze ve hayvan olanlar ebebekte var 10 lira.bunlar çok iyiymiş gerçekten nereden aldiniz acaba
Ben bunu denedim kızımda 22 aylık gözlerimi bağlamadı*Ben ilk önerimi yazayım gözlerini bağlayıp ellerine nesneler verin bilmeye çalışsınlar. Çok eğlenceli.
tesekkur ederimMeyve sebze ve hayvan olanlar ebebekte var 10 lira.
Diğer puzzle olanı arkadaş göndermiş, magneti ben yapıştırdım şu dönerciler falan bırakır ya buzdolabı için onlarıeolo puzzle ismi
Ben onlar hazır satılıyor sanmıştım hazır kart değil mi piapolyalar ya da öylesi var mı kiMontessori oyunlarını seviyor çocuklar, evle ilgili her türlü işe onları da dahil etmek zaten montessori aslında.
Bir sayfa var ordan ücretsiz oyun kartları indirebiliyorsunuz, ayına yaşına uygun. Ben matbaa da kartona çıkarttırdım.
Piapolya sayfanın adı, tavsiye ederim![]()
Baya ucuz bence buna bakalımKızlar bir de Tübitak meraklı minik dergisi var 3 yaş üzeri ama 2 yaş ile de gayet incelenebilir içinden kartlar filan da çıkıyor. Yıllık 50 TL üyelik fiyatı. Ücretsiz kargoyla her ay eve geliyor resmen bedava