Evde Chloe Ting programı

Ben de başlayacağım bu programa. Şuan kendi evimden uzak bir yerdeyim. Kısıtlamalar bitene kadar kizkardesimle kalacağım ama bir düzen oturtup yapmayı planlıyorum. Hangisinden başlamam lazım? Burayı takip ediyorum. Günlük ben de buraya not düşeyim yaptıklarımı

ben sadece 8 dakikalık ısınma egzersizini yaptım ve baya yoruldum. Daha önce pilates yaptım ama 40 dakika pilateste bile bu kadar yorulmamıştım. Diğer antremanları yapmayı gözüm kesmedi şimdilik

Kilo vermek için diyet şart bence. Chloe nin nabzı yükselten programlarıda var ama diyetsiz verimi düşük oluyor

Siz hangi programı yapıyorsunuz. En siniri biz terden ölürken kadının nefesi bile değişmiyor

ben sadece 8 dakikalık ısınma egzersizini yaptım ve baya yoruldum. Daha önce pilates yaptım ama 40 dakika pilateste bile bu kadar yorulmamıştım. Diğer antremanları yapmayı gözüm kesmedi şimdilik

1.gunu bitirdim bacaklarım açıyor
İlk 3 günü atlatan devamını getiriyormuş çikiloplarım Hatta yapmadığın gün vicdan azabı hissediyorsun tabi kendinizi sakatlamayın lütfen

hoşgeldin

Sonuçlarını hemen alamadığımız için devam edemiyoruz ama şimdiye kadar düşünüp bırakmak yerine devam etseydik hepimiz istedigimiz görünümde olacaktık Tarafsız bir şekilde söylüyorum ki daha önceden de evde spor yaptıgım için YAPMADAN ÖNCEKİ HALİMLE SONRAKİ HALİM GERÇEKTEN FARK EDİLİYOR. Elbette salondakiler kadar hızlı değil ama değişen birşeyler varrr. Gaza gelmek için değişim videolarını izleyebiliriz

Selam kızlar. Bugün kimseden ses yok. Yaptınız mı chloe leri. Benim boş günümdü. Ben de boş durmadım yürüdüm:)

Valla ben yaptım. Buralar ramazandan sonra coşacak hissediyorum afiyet olsun canım o kadar olur ya demekki biraz daha zaman lazım senin göbüşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…