Evde Chloe Ting programı

Ben de başlayacağım bu programa. Şuan kendi evimden uzak bir yerdeyim. Kısıtlamalar bitene kadar kizkardesimle kalacağım ama bir düzen oturtup yapmayı planlıyorum. Hangisinden başlamam lazım? Burayı takip ediyorum. Günlük ben de buraya not düşeyim yaptıklarımı

ben sadece 8 dakikalık ısınma egzersizini yaptım ve baya yoruldum. Daha önce pilates yaptım ama 40 dakika pilateste bile bu kadar yorulmamıştım. Diğer antremanları yapmayı gözüm kesmedi şimdilik

ben araştırma yaptım epey, kilo vermek için nabız
Ben de başlayacağım bu programa. Şuan kendi evimden uzak bir yerdeyim. Kısıtlamalar bitene kadar kizkardesimle kalacağım ama bir düzen oturtup yapmayı planlıyorum. Hangisinden başlamam lazım? Burayı takip ediyorum. Günlük ben de buraya not düşeyim yaptıklarımı
2 week shred ile başladım ben ama 1 hafta temel 2 videoya çalıştım sonra programa başladım. Çünkü mümkün değil 1 videoyu bile tamamlayamadim ilk gün. 1 hafta çalışıp 2 videoyu arka arkaya yapacak kıvama gelince 2 haftalık programına başladım. Şu an yoğun çekirdek diye bir programını yapıyorum o da çok zor gerçekten. Size hourglass ı önerebilirim o daha kolaydı. Ama onda da aman aman bir değişim olmuyor. Yapanlarin yorumları hep o yönde yani. Ya da belki benim gibi alıştıra alıştıra başlarsınız. Yeni başlayan biri için bir programı baştan sona ara vermeden yapmak baya zor çünkü

ben araştırma yaptım epey, kilo vermek için nabız yükselten egzersizler yani kardiyo, aerobik yapmak gerekiyormuş kalori yakmak için. bu chloe ting falan sadece sıkılaştırıyormuş bilgisi olan varsa cevap bekliyorum 😔
Kilo vermek için diyet şart bence. Chloe nin nabzı yükselten programlarıda var ama diyetsiz verimi düşük oluyor

Arkadaşlar ölüyorum 😅 chloe Ting in sevmediğim bir yanı var ki insanı evirip çeviriyor sırt üstü yüz üstü zaten dönerken kilo verir insan. Ama alıştım bence artık panda gibi yuvarlanmıyorum ve kas ağrılarım hoşuma gidiyor 😁 bide her spordan sonra aynada kendimi inceliyorum😂 umarım istedigimiz gibi olur
Siz hangi programı yapıyorsunuz. En siniri biz terden ölürken kadının nefesi bile değişmiyor 🙄

ben sadece 8 dakikalık ısınma egzersizini yaptım ve baya yoruldum. Daha önce pilates yaptım ama 40 dakika pilateste bile bu kadar yorulmamıştım. Diğer antremanları yapmayı gözüm kesmedi şimdilik

1.gunu bitirdim bacaklarım açıyor 😅
İlk 3 günü atlatan devamını getiriyormuş çikiloplarım🥺 Hatta yapmadığın gün vicdan azabı hissediyorsun 🥰🥰🥰 tabi kendinizi sakatlamayın lütfen

hoşgeldin 💗💗💗

Sonuçlarını hemen alamadığımız için devam edemiyoruz ama şimdiye kadar düşünüp bırakmak yerine devam etseydik hepimiz istedigimiz görünümde olacaktık 🥺 Tarafsız bir şekilde söylüyorum ki daha önceden de evde spor yaptıgım için YAPMADAN ÖNCEKİ HALİMLE SONRAKİ HALİM GERÇEKTEN FARK EDİLİYOR. Elbette salondakiler kadar hızlı değil ama değişen birşeyler varrr. Gaza gelmek için değişim videolarını izleyebiliriz

Selam kızlar. Bugün kimseden ses yok. Yaptınız mı chloe leri. Benim boş günümdü. Ben de boş durmadım yürüdüm:)

Biraz gaza gelelim

images (12).jpeg

Oofff olmuyor böyle değişim ya. Elimde çikolata ile bunu yazmam biraz oronik oldu tabi. Ama yani yarim çikolatacık yemeyeceksek hayatın ne yaşı kalır ki. Yaptınız mı sporlarınızı . Ben 6. Gün yerine 4. Gün yapmışım bitince fark ettim iyi mi
Valla ben yaptım. Buralar ramazandan sonra coşacak hissediyorum 🙏 afiyet olsun canım o kadar olur ya🤔 demekki biraz daha zaman lazım senin göbüşe

X