Evde Chloe Ting programı

Meme konusunda endişelerimiz aynı, umarım eriyip gitmezler :KK48: Kalça kaslarına ben de ağırlık vermek istiyorum, direnç bandı alacağım. Hip thrust squaddan daha da etkiliymiş, onu da ağırlık çalışarak yapacağım. Siz de araştırın isterseniz
Bende direnç bandıyla çalışmak istiyorum. Bu marketlere gelenler iyi mi acaba ya

Ben dün yoğun çekirdek mucadelesine başladım. Ilk yaptığım 2 week shred sonra hourglass. Hourglass uygulaması kolay bir program. 2 week shred yorucuydu. Yoğun çekirdekte baya yorucu. Tamamladıktan sonra bir süre kendime gelemiyorum 😁. Bir birimizi gaza getirelim 😁. Ölçüm yazmak olur kilo yazmak olur ya da ne sekide derseniz. Ben youtube videolsrinda izledigim o muhtesem degisimi yasayamadim bir turlu 🙄 o nedenle motive olmaya ihtiyacim var
Evet katılıyorum ölçülerimizi yazabiliriz😊👏🏻 2 week shred karın için olan programdı sanırım. O programı yapan çok olmuş ve baya değişim vardı sanırım diğer faktörlerde çok etkili. Ama programlara başlayıp bitirmenize ve devamlılığınıza hayran kaldım ❤️

Kızlar dogru ölçebildiysem benim
Kalça 91 karın 70
Boyum 173 kilom 54/55
Zor da olsa kilo almaya başladım ve direkt belim kalınlaştı. Aslında hedefim kalçadan biraz almaktı ama pek mümkün değil galiba. Yürüyen tahta olmak istemiyorum biraz kadınsı görünmek istiyorummm😏

Evet katılıyorum ölçülerimizi yazabiliriz😊👏🏻 2 week shred karın için olan programdı sanırım. O programı yapan çok olmuş ve baya değişim vardı sanırım diğer faktörlerde çok etkili. Ama programlara başlayıp bitirmenize ve devamlılığınıza hayran kaldım ❤️
Bu sabah ac karınla ölçümlerim 93 70 99

Teşekkür ederim bu arada😊. Umarım yoğun çekirdek ise yarar. Benim boyum kısa malesef ve kalın görünüyorum. Bu boya daha ince olmam lazim

Nerden takip ediyorsunuz o egzersizleri. Ben de şu kısıtlama süreci sonunda baya bi toparlanmak istiyorum. Burayı takipteyim. Uygulaması mi var yoksa youtube mu

Arkadaşlar daha önce Chloe Tingin programını yarıda bırakmıştım. Şimdi tekrar başlayacağım bitirmek üzere. Daha önce yapan yada yapmak isteyen varsa beraber başlayalım.
Not:: kalça çalışmak ilk hedefim🤗
Ben varım az önce yürüyüş yapayım dedim.polis geldi 🤣🤣

Nerden takip ediyorsunuz o egzersizleri. Ben de şu kısıtlama süreci sonunda baya bi toparlanmak istiyorum. Burayı takipteyim. Uygulaması mi var yoksa youtube mu
Chloe Ting yazınca sayfası çıkıyor oradan programlar var ihtiyacına göre. Program seçince youtube a yönlendiriyor 15 dklık videolar var

Meme konusunda endişelerimiz aynı, umarım eriyip gitmezler :KK48: Kalça kaslarına ben de ağırlık vermek istiyorum, direnç bandı alacağım. Hip thrust squaddan daha da etkiliymiş, onu da ağırlık çalışarak yapacağım. Siz de araştırın isterseniz

Ölçümleri yaptım. Bugün aksilik oldu baslayamadim yarın başlıyorum kesin 🙈

Teşekkür ederim bu arada😊. Umarım yoğun çekirdek ise yarar. Benim boyum kısa malesef ve kalın görünüyorum. Bu boya daha ince olmam lazim
Nasıl gidiyorr başladınız mı başlayanlar devam mı💪🏻💪🏻😾😼 ben şimdi gidiyorum bitirip geleceğim

Arkadaşlar ölüyorum 😅 chloe Ting in sevmediğim bir yanı var ki insanı evirip çeviriyor sırt üstü yüz üstü zaten dönerken kilo verir insan. Ama alıştım bence artık panda gibi yuvarlanmıyorum ve kas ağrılarım hoşuma gidiyor 😁 bide her spordan sonra aynada kendimi inceliyorum😂 umarım istedigimiz gibi olur

ben araştırma yaptım epey, kilo vermek için nabız yükselten egzersizler yani kardiyo, aerobik yapmak gerekiyormuş kalori yakmak için. bu chloe ting falan sadece sıkılaştırıyormuş bilgisi olan varsa cevap bekliyorum 😔

ben araştırma yaptım epey, kilo vermek için nabız yükselten egzersizler yani kardiyo, aerobik yapmak gerekiyormuş kalori yakmak için. bu chloe ting falan sadece sıkılaştırıyormuş bilgisi olan varsa cevap bekliyorum 😔
Ben de bu programların şekillenmek için oldugunu düşünüyorum ama kilo verme konusunda incelme sağlıyor toparlıyor ama ne kadar yardımcı bilemiyorum🤷🏻‍♀️

Ben de bu programların şekillenmek için oldugunu düşünüyorum ama kilo verme konusunda incelme sağlıyor toparlıyor ama ne kadar yardımcı bilemiyorum🤷🏻‍♀️
ben bir gazla başladım ama kilo vermeye faydası olmadığını öğrenince bıraktım. her gün dans edeceğim daha mantıklı

X