• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?

Üffff eşiniz sizi böyle beğenmiş evlenmişse hiçbir fikir verme hakkı yok mu? Saç hoşuna gitmiş yap demiş hemen bir drama queenlik. Kadınlar erkeklerin giyim tarzından tutun sakalına kadar nasıl yapması gerektiğini söyleyebiliyorsa erkeklerde eşinde beğendiği şeyleri görmek isteyebilir ne bu hassasiyet kompleks.
Istesin tabi de olucak sac var olmayacak sac var, bizim milletim geneline bu sac yakismiyo biz napalim😂

Ya kızlar benim saçlarım koyu kumral.. Bende uzun süredir saçlarımın uçlarını sarı yapmak istiyorum.. Ama saçımın rengine zıt durmayacak, geçişli olacak bir sarı istiyorum uçlarına doğru..

Bu saç rengim ;
Eki Görüntüle 2966078

Buda yapmak istediğim tarz ;
Eki Görüntüle 2966079

Son olarak sorum şu bu gösterdiğim saç boyası yaşlı göstermez dimi? 21 yaşındayım.
bu havalı gösterir
tümden sarı yaparsanız daha büyük gösterir

bu havalı gösterir
tümden sarı yaparsanız daha büyük gösterir
Bende öyle düşünüyorum... Bu tarz uçlarda doğru geçişli istiyorum.. Ama sarının numarası ne olmalı? Kuaföre gidip gözüm kapalı güvenmek istemiyorum. Araştırıp bulmak istiyorum o rengi..

Saçlarınızın doğal rengini hiç bozmayın. Yok illa yapacağım diyorsanız bir kuaföre gidin rengin size olup olmadığını söyler. Hem bu renge ulaşmak için saçlarınızı açtırmanız gerekir. Birde bu renk sizi çok uğraştırır.

Bende öyle düşünüyorum... Bu tarz uçlarda doğru geçişli istiyorum.. Ama sarının numarası ne olmalı? Kuaföre gidip gözüm kapalı güvenmek istemiyorum. Araştırıp bulmak istiyorum o rengi..

inci sarı yada platin sanırım .

inci sarı yada platin sanırım .
Ay bu pek guzelmis, masaustune attim sagol

Valla konu sahibesi siyah saçı bu renge getirmek saçı çok yıpratır, adama beğendircem diye saçlarınızı kötü etmeyin bence:KK51:Boya saçı çok kurutuyor, sizin renk de bu renge çok uzak bence boşverin bu işi. Bir de bu renk herkese yakışmaz ciddi çok açık tenli olmak gerek Yattaraya dönmeyin sonra:bicak:

Saç hoşuna gitmiş yap demiş hemen bir drama queenlik. Kadınlar erkeklerin giyim tarzından tutun sakalına kadar nasıl yapması gerektiğini söyleyebiliyorsa erkeklerde eşinde beğendiği şeyleri görmek isteyebilir ne bu hassasiyet kompleks.

Peynir ekmek gibi git saç değiştir demek abartı bence, boya saçı çok yıpratıyor. Konu sahibesi şimdi genç olabilir ama 5 yıl sonra dökülen saçlarını yerlerden toplar. Saç sakalla aynı değil ki, çok büyük bir değişiklik yakışması var, yadırgaması var, kendi saç rengini sevme var, boyanın verdiği zararlar var... Bir de bu rengin açılınca kaka rengi ve Yıldız Tilbe turuncusu arası bir renge dönme meselesi var tabi :deli:

nerede saççç?ben de görmek istiyorummmm :işsiz:
SmartSelect_20211208-000019_WhatsApp.jpg

konu sahibi o saç rengi evde asla yapılmaz.kuaförde yaptırsan bile 15 güne dipleri çıkar ve renk solar devamlı cila yaptırman lazım 1.5 ayda bir de boyatman.beyaz tenli kadınlara yakışır.siz vazgeçin bu sevdadann

Back