- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.836
- 598
- Konu Sahibi Siriusnova
Sonra İbrahim Tatlıses belirdi ve beni kuaförün elinden kurtardıYildiz Tilbe karizmasi oldu mu olmadi mi onu soyle
'' se se ni p.venklerin elinden gittim aldım "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra İbrahim Tatlıses belirdi ve beni kuaförün elinden kurtardıYildiz Tilbe karizmasi oldu mu olmadi mi onu soyle
Istesin tabi de olucak sac var olmayacak sac var, bizim milletim geneline bu sac yakismiyo biz napalimÜffff eşiniz sizi böyle beğenmiş evlenmişse hiçbir fikir verme hakkı yok mu? Saç hoşuna gitmiş yap demiş hemen bir drama queenlik. Kadınlar erkeklerin giyim tarzından tutun sakalına kadar nasıl yapması gerektiğini söyleyebiliyorsa erkeklerde eşinde beğendiği şeyleri görmek isteyebilir ne bu hassasiyet kompleks.
bu havalı gösterirYa kızlar benim saçlarım koyu kumral.. Bende uzun süredir saçlarımın uçlarını sarı yapmak istiyorum.. Ama saçımın rengine zıt durmayacak, geçişli olacak bir sarı istiyorum uçlarına doğru..
Bu saç rengim ;
Eki Görüntüle 2966078
Buda yapmak istediğim tarz ;
Eki Görüntüle 2966079
Son olarak sorum şu bu gösterdiğim saç boyası yaşlı göstermez dimi? 21 yaşındayım.
Bende öyle düşünüyorum... Bu tarz uçlarda doğru geçişli istiyorum.. Ama sarının numarası ne olmalı? Kuaföre gidip gözüm kapalı güvenmek istemiyorum. Araştırıp bulmak istiyorum o rengi..bu havalı gösterir
tümden sarı yaparsanız daha büyük gösterir
Banlanacagiz gibiIstesin tabi de olucak sac var olmayacak sac var, bizim milletim geneline bu sac yakismiyo biz napalim
Sorma omrumu mapislarda çürüttüm su kk'da, gideyim o zamam benBanlanacagiz gibi
Ne zaman konuyla da ilgili olsa sohbete dönse olay
Bı bakıyorum kepenkler inmiş
Bende öyle düşünüyorum... Bu tarz uçlarda doğru geçişli istiyorum.. Ama sarının numarası ne olmalı? Kuaföre gidip gözüm kapalı güvenmek istemiyorum. Araştırıp bulmak istiyorum o rengi..
Ay bu pek guzelmis, masaustune attim sagolSarı Saç Rengi ve Tonları | Saç Fikirleri
Sarı saç rengi kadınların en vazgeçilmez saç renklerinden biridir. Asil görünümlü sarı saç renklerini her kadın hayatından bir kez de olsa kullanıyor. Esmerlere de açık tenlilere de, buğday tene de yakışan bu saç renginin sırrı doğru tonu seçmektir. Açık sarı, sıcak sarı, küllü sarı, yoğun sarı...sacfikirleri.com
inci sarı yada platin sanırım .
Çok yakışmış accessdenied güle güle kullan. Süper olmuş. Fotoğrafın çıkmamış mesajımda hay allahKendin mi yapicaksin? Numarasini bilmiyorum, bal kopugu tonlarina gitmek lazim heralde ama bence sakin evde deneme
Sagol sekerimÇok yakışmış accessdenied güle güle kullan. Süper olmuş. Fotoğrafın çıkmamış mesajımda hay allah
Saç hoşuna gitmiş yap demiş hemen bir drama queenlik. Kadınlar erkeklerin giyim tarzından tutun sakalına kadar nasıl yapması gerektiğini söyleyebiliyorsa erkeklerde eşinde beğendiği şeyleri görmek isteyebilir ne bu hassasiyet kompleks.
Yaptirin ozamanEvet ben de çok istiyorum, hayatım da ilk defa saçımı boyatacağım bana da değişiklik olur, lakin masraflı olacak gibi.
nerede saççç?ben de görmek istiyorummmmSagol sekerim
nerede saççç?ben de görmek istiyorummmm
hayalimdeki saçmışşşş.
Ben de begeniyorum hdhshshayalimdeki saçmışşşş.