• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?

1,5 yıllık evliyim, saçım siyah renk. Kocam geçenler de youtube da film eleştiren bir bayanın kanalı izliyordu. Bana dedi ki sen de saçlarını böyle turuncu yapsana. Resimdeki gibi bir şey düşünüyorum, evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?
Kuaföre git canım evde çok zor mahvedersin saçlarını

Net olarak bu renk ve tona ulaşmak imkansıza o kadar yakin ki ev ortamında. Herkese de yakışmayan bir renk. Iyi düşünüp karar verin.

Beğenmiyor değil değişiklik istemiştir :) Bence gayet normal. Siz de eşinizde değişiklik isteyebilirsiniz. Sakal bırak, bıyık kes, saç uzat gibi.. Bu onu beğenmediğiniz anlamına gelmez. Önemli olan diretmemesi. İçinize sinmiyorsa da yapmayın. O saçlarla dolaşıp bakımını yapacak olan sizsiniz sonuçta.

Son düzenleme:
Evet cok beyaz ten lazim bakirlara, yoksa.cingeneye dönme riski yuksek

Turkiyede esmer olmayan herkes kendine beyaz tenliyim diyor. Beyazin da çeşitleri var. 😂
Bizim okulda bir kiz vardi beyaz tenli mavi gozlu simsiyah saclar...
Kizi o kadar begenmiştim ki kuafore kosmustum ben de oldukça beyazim ve yeşil gozluyum kendi saçlarim kizilimsi kumral, boya yok.
Kuafore tutturdum sacimi simsiyah yap diye cunku neden olmasindi ben de beyaz tenliyim degil mi yakisirdi? Adam(kuafor) boyamam diye tutturdu. 😂😂

Beni ikna edemeyince icerden kafama siyah bir peruk getirdi bir baktim öcü gibi oluyormuşum gercekten. 😁 İyi ki boyamamişim. Siyah askim orada bitti işte.

Turkiyede esmer olmayan herkes kendine beyaz tenliyim diyor. Beyazin da çeşitleri var. 😂
Kizi o kadar begenmiştim ki kuafore kosmustum ben de oldukça beyazim ve yeşil gozluyum kendi saçlarim kizilimsi kumral, boya yok.
Kuafore tutturdum sacimi simsiyah yap diye cunku neden olmasindi ben de beyaz tenliyim degil mi yakisirdi? Adam(kuafor) boyamam diye tutturdu. 😂😂

Beni ikna edemeyince icerden kafama siyah bir peruk getirdi bir baktim öcü gibi oluyormuşum gercekten. 😁 İyi ki boyamamişim. Siyah askim orada bitti işte.

Allah kuaförden razi olsun. :)

Venüs retroya geçmeden boyat canım eğer ciddi düşünüyorsan ve sende değişiklik istiyorsan 19 Aralıktan 29 Ocak 2022 kadar Venüs retro olacak güzellik estetik gibi değişiklikleri bu sürede yaparsan sonucu seni hoşnut etmeyebilir

1,5 yıllık evliyim, saçım siyah renk. Kocam geçenler de youtube da film eleştiren bir bayanın kanalı izliyordu. Bana dedi ki sen de saçlarını böyle turuncu yapsana. Resimdeki gibi bir şey düşünüyorum, evde bu ton yakalanır mı , kuaföre mi gitmeliyim?
Renk çok hoş ama her tene yüze yakışmaz beyaz tenli minyon ve şekilli yüz hatları varsa çok güzel olur ve evde yapılmaz bu renk kuaför şart

Venüs retroya geçmeden boyat canım eğer ciddi düşünüyorsan ve sende değişiklik istiyorsan 19 Aralıktan 29 Ocak 2022 kadar Venüs retro olacak güzellik estetik gibi değişiklikleri bu sürede yaparsan sonucu seni hoşnut etmeyebilir
Iyi de kasi gözü teni uymuyosa venüs istedigi yere gitsin o isin sonu pek hayirli olmayabilir, sonra maymuna dönüp iste bunlar hep venüs retrosu yüzünden aglamanin bi faydasi yok 😂

Ben orijinal bakır olan saçımı yaklaşık 7 yıldır simsiyah kullanıyorum 😃
Kuaförü ikna edene kadar anam ağlamıştı 🤣

Ama öcü gibi durmuyorum ya, yani durmuyorumdur inşallah 🤣

Kabul ederdim ve derdim ki bir şartla.
Bende şoooondan isteyyom :D

Eklentiler

• 65FC3E1A-C16A-47D5-A1DC-819D1F27F3B5.jpeg
    65FC3E1A-C16A-47D5-A1DC-819D1F27F3B5.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 44
Sizde onun pipisine laf edin

Amiyane oldu ama pipiye pipi denir ne yapayım.

Back